הפגישה היומית

G@T

New member
תקשיבו.......+ציטוט מהכתבה>>>

כריס אמרה בכתבה שהיו בעיות עם זה עם היהודים בארגנטינה... תעשה מה שאתה רוצה אבל בפרקים הבאים זה כבר לא יהיה כזה נורא ובקרוב הוא "יודה" בזה והעניין יפסק.. אני מצטטת לכם כדי שתרגעו: " אחד הגורמים שמלדונדו הצליחה להרגיז הוא מנהיגי הקהילה היהודית הגדולה בארגנטינה, שלא אהבו סצנה שבה ניקולאס, הילד היהודי בפנימייה, מנסה להסתיר בהליכי הקבלה את עובדת היותו יהודי, מחשש שהדבר יפגע בו. "אתם מעודדים אנטישמיות", טענו. "לפעמים מחפשים את הפילגש כדי לגרום לאיזשהו סקנדל", אומר על כך יאיר דורי. "היהודים בגלות, כשהם מיעוט אבל מהווים חלק נכבד, מאוד רגישים לנושא היהדות. אני חושב שצריך לעורר דברים, לא לטאטא אותם מתחת לשטיח, וזה שיש בארגנטינה אנטישמיות זה דבר ברור". על כל פנים, המחאה היהודית הצליחה להביא לשינויים בתסריט המקורי. "הייתי חייבת לסגור את העניין היהודי ולהפסיק לעסוק בזה", אומרת מלדונדו. "רציתי לסיים את הסיפור בכך שהנער שלא אוהב את היהודי עובר תאונה והיהודי נותן לו דם, מציל את חייו ואז הם נהיים חברים. אבל הייתי חייבת לסגור את זה קודם, ואני נורא מצטערת על זה. אהבתי את הסיפור הזה. יש כאן סוגיות של אפליה, ורציתי לגשת לכולן - עסקתי באפל יה נגד ילדה שמנה, נגד מעמדות נמוכים, נגד מעמד הנובורישים, נגד אמנים. איתם הצלחתי, אבל עם העניין היהודי לא".

idit girl

New member
גם אני בהתחלה...

התעצבנתי שהיה ת´קטע הזה, אבל כשעכשיו קראתי את הכתבה שגת שמה את הבנתי שהם פשוט רצו להראות את הבעיות שיש בעולם אז איך לפתור אותם... כי ברור שיאיר דורי לא היה מסכים לשים ת´קטע סתם ככה...

charmed one1

New member
הבעיה המרכזית בעולם

היא אנטישמיות ומה שהם עשו זה הוכיחו את זה. ועודדו לזה.

ברודי

New member
לפי הכתבה שהיתה במעריב

הקהילה היהודית דרשה שיפסיקו ת´קטע הזה אז יהיה איזה ילד אחד שיציק לו כי הוא יהודי ואז הילד הזה יפגע בתאונת דרכים (משהוא כזה) והוא יתרום לו דם וככה הם יהיו חברים והנושא הזה יסגר. (מבחינת הסידרה) אבל לא הבנתי את הבדיחה היא הייתה ממש גרועה, ז"א זה נחמד שיש התייחסות ליהודים אל תשכחו שיראל היא מדינה קטנה ובכל זאת מספיק מוכרת בשביל הקטע הזה (זה ואנחנו המדינה הזרה הכמעט יחידה שעושה כ-ז-ה הרבה רעש מטלנובלות) רק חבל שההתיחסות היתה שלילית. חוץ מזה המורדים בסדר..

charmed one1

New member
אנחנו אולי המדינה היחידה

שעושה מכל זבל רעש. למרות שבעלילה המורדים זה לא זבל, אבל בהפקה זה זבל. אני הייתי ממשיך לראות את הסדרה אם הקטע המטומטם הזה לא היה נכנס לשם באמצע הסדרה! על מה ולמה??

ברודי

New member
לא כתבתי את זה...

לא כתבתי שעושה מכל זבל רעש... (ציטטת אותי?) אני חושבת שלמורדים יש פוטנציאל עצום רק השחקנים צריכים לעבור כמה קורסי משחק חוץ מזה אני חושבת שזה קטנוני לא לראות רק בגלל זה, הרי הם מנסים להציג לך בעיה של אנטישמיות ובהמשך פיתרון לזה.

ברודי

New member
לא כתבתי את זה...

לא כתבתי שעושה מכל זבל רעש... (ציטטת אותי?) אני חושבת שלמורדים יש פוטנציאל עצום רק השחקנים צריכים לעבור כמה קורסי משחק חוץ מזה אני חושבת שזה קטנוני לא לראות רק בגלל זה, הרי הם מנסים להציג לך בעיה של אנטישמיות ובהמשך פיתרון לזה.

golo1

New member
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל

המורדים סדרה פצצה חבל"ז אני לא מאמין שאני אומר דבר כזה כי אני משונאי טלנובלות אז שיהיה אני רואה המורדים ואני מתגאה בזה

charmed one1

New member
לא אמרתי שאני לא אוהב את הסדרה

זה סדרה סך הכל טוב. חוץ ממשחק עלוב יותר מבארץ! אבל אני שונא את האנטישמיות.

charmed one1

New member
ראיתם את התחת של קמילה??

איזה תחת שמן לגוף כזה יפה ! אבל אנחנו אוהבים את זה..

charmed one1

New member
ראיתם את התחת של קמילה??

איזה תחת שמן לגוף כזה יפה ! אבל אנחנו אוהבים את זה..

כנסו

זה ברור שהם באים להעביר פה מסר כאילו בטוח שבסוף כולם יאהבו אותו וחוץ מיזה בנחה השתתף בבדיחה המגעילה הזו והוא בעצמו יהודי אני בטוחה שהוא לא היה מרשה שיעשו כזה דבר אלא אם כן יש מטרה טובה בסוף ובסוף כולם יהיו בשלום אחד עם השני והאנשים ובארגנטינה נראה לי זו המדינה הכי פחות אנטישמית מכיוון שמלא אנשים משם באו לארץ ושם יש הרבה יהודים אני בטוחה שיש שם אנטישמים כי בכל מקום יש אבל שם הכי פחות גם אמרו פעם בחדשות שצרפת או איזה מדינה ארופאית אמרה על היהודים משהו וארגנטינה יצאו במחאה נגד מה שהם אמרו ואמרו שהם בעד היהודים וכאלה

וחוץ מיזה...

אם הם היו שונאי יהודים הם לא היו שמים דמות יהודית בסדרה והם לא היו לוקחים מישהו יהודי (בנחה) לסדרה

BiLlAbOnG2

New member
מי אמר ששהוא יהודי תחליטו הוא יהודי

או לא??? ונכון הם רוצים להראות איך זה, יאיר דורי יהודיוהוא לא יעשה משהו שיפגע בכוונה ביהודים וקמילה ופליפה מתים על ישראל אחרי שהרוויחו פה מלא כסף

G@T

New member
בנחה לא יהודי........

ודההה הם לא שונאי יהודים זה רק מראה את המציאות!!! וזה נכון!!! תתעוריי!!

BiLlAbOnG2

New member
נכון זה מראה את המציאות כי יש

הרבה גזענות ביהודים וככה בסדרה הם מראים איך זה ולא מתכוונים לפגוע בנו

בנחה כן יהודי כי...

הוא אמר שהבצבעים האהובים עליו הם כחול ולבן בראיון שהיה איתו הוא אמר שבילדותו הוא היה מבקר בישראל מתי שאף אחד לא שמע עליו ודבר שלישי בנחמין זה בנג´מין ובנג´מין זה ביניימין וביניימין זה יהודי ואני ערה

למעלה