הפגישה היומית

זה באמת לא היה מצחיק........

אבל לא נראה לי שאני לא יראה בגלל זה. השחקנים והצוות לא אנטישמים. אולי זה בגלל שהם מתייחסים למצב בעולם (עכשיו יש הרבה גזענות). וגם הם באו לישראל והרבה מהצוות הם יהודים. אבל שוב-זה לא היה מצחיק, ממש לא.

Chiquitomer

New member
זה היה ממש מגעיל!

ועוד שיהודים ממנים להם את הסדרה- זה היה ממש ממש ממש ממש מגעיל!

charmed one1

New member
קודם כל - אני בן! ולדעתי זה היה

שפל ומטומטם!!!!!! חבל.. אני לא עוזב את הפורום! אבל אין לי כל כוונה להמשיך (נכון לשעה זו) לראות את הסדרה הזאת!!!

cHiKiNoNo

New member
אופס... סורי... וחוצמזה-

מה זאת אומרת, אין לי כוונה להמשיך נכון לשעה זו?

La Chiquitita

New member
נועמ

הוא מתכוון שהוא מפסיק לראות את הסדרה עד להודעה חדשה.. לדעתי זה פיגור מוחלט

charmed one1

New member
פיגור או לא פיגור

זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים. ואולי עד שזה יתחיל בערוץ 10 אני אראה. וגם לא מתאים לי כל הצינזורים האלה!!!

BiLlAbOnG2

New member
היה פרק יפה מאוד

חוץ מהקטע שפאבלו סיפר בדיחה על היהודים וזה מעצבן אבל בגלל זה להפסיק לראות את הסדרה אז זהו שלא הסדרה יפה ונכון שיש קצת גזענות ביהודים אבל לא נראה לי שיהיה ממש גזענות ויאיר דורי הדפוק הוא יהודי והוא מסכים שככה יהיה

charmed one1

New member
מה זאת אומרת יש קצת??

יהיה עוד בדיחות מהסוג הזה?? לא חשבתי שזה יגיע לזה! דווקא אני חשבתי שהאנשים האלה אוהבים אותנו הישראלים! חבל שטעיתי. בכל אופן אני דורש התנצלות ממפיקי הסדרה ויוצריה! ומי שלא מרגיש פגוע שיחשוב טוב!!!!! היהודים- שעירים לעזאזל!!!

love camila

New member
הפגישה היומית

הפרק של היום היה מדהיםם!! במיוחד מריצה שהיית אמורה לעשות יעני טובעת אבל בסוף היא התקרבה למים העמוקים וטבעה טוב ביי נ.ב למישהו יש תמנות מהפרק של היום?

איזה עלובה אנייי

כמו אבלה ראיתי תהקלטות מהמחשב כד שאני אדע ה קורה איתכם בפגישה מוות לפוקס איכססססס איזה כוסןו דיאגיטוווו הוא מדהים הוא מושלם הוא חתיך הוא כוסון הוא מהמם הוא שווה הוא פצצצון הוא חתיכון הוא מתוק הוא רגיש אם הוא רוצה הוא יכול לפוצץ את פאבלו ותומי אין עליווו1!!!!!! דיאגו טה אמו!!!! מרקיטוס אי לאב יאאאאא מרקוס לשלטון! מרקוס לשלטון! מרקוס לשלטון!!

G@T

New member
איזה פרק שולטטטטטטטטטט../images/Emo106.gif

דיי אני לא יכולה יותר זה כזה יפהההה
ולמה להפסיק לראות בגלל הקטע של היהודים
? כאילו גם אותי זה עיצבן אבל........כדאי שתמשיך לראות איך הוא מתגבר על זה =\ או שלא! במילא בפרקים הבאים כריס אמרה שהיא הורידה את זה בגלל תלונות של הקהילה היהודית בארגנטינה.... פרק כל כך יפה!!!!!!!

charmed one1

New member
רגע רגע רגע לא הבנתי

היה אמור להיות עוד קטעים של גזענות?? זה הרחיק לכת. אני חושב שצריכים להתאגד ולדרוש התנצלות! בסדר זאת סדרה יפה והכל אבל אני לא בטוח שאנירוצה לראות אותה שוב. עדיף כבר לראות טרה נוסטרה--- לא!!!

BiLlAbOnG2

New member
נכון זה מוזר שבמורדים

הם שונאים את העניים כמו מיה ופאבלו (אני לא רגיל לשמות) ןבקטנטנות הם שונאים את העשירים מוזר אני לא רגיל עדיין (אל תייחסו למה שכתבתי משעמם לי)

למעלה