פרק 3 וארור לשלל!
אני שרויה במאמצים כבירים לשעשע את עצמי, בכל דרך שאינה כוללת אקדח 8 מ"מ טעון. על-כן אני אגיב על הפרק הארור: כיום נחשפו ישבנים רבים. ראשית כל, מלבד פניהם של השחקנים, שנחשבים לישבן לכל דבר, ישבנה של מריצה ריצד בלהט מול מסכי, בעוד בגד הים מכסה את הטחור הימני, ונכנס אל מעמקי הישבן. החזיה מן הסתם, לא תעלה על רוב בנות ה-11, אך היה זה מחזה אידיוטי, בעוד מריצה רצה בקלילות בין גלי הים, ומכשנכנסה, לא הצלחתי להבדיל בין זוג העיגולים לפניה. החמור שהציל אותה.. פדופיל? מיה עינטזה במיטב הישבנים, והצלחתי למצוא את ההבדל בין פניה לישבנה בעזרת שומה מחליאה שכסתה את מיטב סנטריה הכפולים. פבלו, שכ"כ גדל מגובה מטר ונוד (קטנטנות VS המורדים), נראה לא רע כלל וכלל, ומחר מן הסתם פניו החביבות ירמסו תחת אגרופיהם של הכלבלבים התוקפים. אגב:תווי הפנים של הקופיף עם החולצה הבז´, היו כמעט זהים לתווי ישבנו של קופיף אחר מוכר, ממקום מגורי ה´הו-הו-כה מצחין´. מן הסתם, חמוקיה של הפרה פלי(ץ), נתכסו, ומנואל העילג לא קלט מדוע. מכשהביא את ה"אוהל" ואילץ אותה לחשוף את שלל שרירי ה´אלי האנה´ שלה, או שמא שומני ´עדנה הפרה המצחינה´, זגוגיות משקפי התנפצו, וגרמו לי לתעב אותן עוד יותר. SO LONG גברתי על השיעמום עם כוס ה´דיאט קולה´ ה-50 שלי להיום, וטוסט..