הפגישה היומית

charmingirl

New member
באסה לך.

טעות בידיך. יודעת מה? תחשבי מה שאת רוצה. אני יודעת ת´אמת..

idit girl

New member
ראיתי את הפרק!!!../images/Emo24.gif

אני יודעת שאני מתלהבת אבל פשוט אין לי בבית ערוץ פוקס קידס (
) אבל אני עכשיו אצל סבתא שלי ולה יש אז ראיתי ואני אראה גם ת´פרק מחר!!!
קודם כל היה פרק מדהייים!!!
אבל הייתי בשוק שפאבלו והחבר שלו (שכחתי איך קוראים לו...
) שאלו אותו (גם שכחתי איך קוראים לזה ששיחק את ג´יזה וחביאר...
) אם הוא יהודי כאילו הם שונאים יהודים...
איזה גזענים!!!
אני מקווה שפאבלו ככה לא במציאות...
יענו בנחמין...
צריך להגיש תלונה לכריס או משהו...
אבל איך יאיר דורי הסכים שיגידו דבר כזה???
מיה כבר מעצבנת אותי...
אז נכון שהיא פצצה ויפה ובתור לואיסנה אני אוהבת אותה
אבל אוף עשו ממנה יותר מדי פרחה...
איזה חמודה לונה...
אבל אמרו לי שהיא תיהיה רעה... זה נכון??
יוו איזה חמוד מנואל...
(כמעט כתבתי פליפה!
) וואי ראיתם שאגוסטין השתתף בפרק??
יוו הוא חמוד אבל בגללו אח שלו הרביץ לפאבלו...
יוו איזה חמוד דייגו הזה ששיחק את פקק...
פעם ממש אהבתי את פקק, עכשיו פחות אבל הוא חמוד, לא יפה אבל חמוד!
אממ... זהו בקיצור היה פרק יפההה!!!

Mary Kate14

New member
תקראו דחוף!!

אוקי הבנו את הקטע שזה לא היה בסדר שדיברו על יהודים ככה אבל די לדבר על זה כבר
נמאס... בואו נדבר על משהו אחר... אל תחשבו שלא כעסתי על זה או משהו אבל בסדר מ-י-צ-י-נ-ו-
-
אז תתחילו לדבר על משהו אחר סוף סוף

אוייי אני מיואשת!!!!!!!! עזרה דחוףף

לא ראיתי את הפרק!!!!!
ואני יודעת לפי התגובות לפרק שזה היה פרק מאודדד יאאאפה... תירשמו לי את כל הקטע שדיברו על היהודים או משו כזה פליז!!!!
תגידו מה קרה עם מריצה שכמעט טבעה???
אוי... פיספסתי את זה... *מתפגרת* ארררגגג אני כועסת שלא ראיתי!!!!

ענבר 2002

New member
אני רק רוצה להביע תגובה!!!!!!!!

בבקשה אל תעזבי את הפורום!!!!! הסדרה לא גזענית הם רק רוצים להראות שיש גזענות ושלא צריך להתנהג אלינו ככה בעולם וגם שלא צריך להתביש בזה אתם כבר תראו בהמשך!!!!!!!!

מה קרה אם היהודים? לא ראיתי היום את

הפרק פליזזז תשימו תמונות ותגידו לי מה היה אני יראה גם ביום שבת אבל אני לא אשמה שלא ראיתי אבא שלי אשם!!! כועסת אל אבא!!!

HoNeY14

New member
תגובות על הפרק../images/Emo70.gif

הפרק היה ממש חמוד!
סוף סוף הם יצאו למחנה קיץ...זה מחנה זה!? זה בית מלון 5
איזה חמושה מריצה אבל איזה שוטחה!!! כל החזיה היתה ריקה! וההיפך ללונה ומיה...הכל "גלש"
איזה שמנה פליסיטאס!!! גד!!! אוהל...חחח
אני לא רוצה להיכנס לכל הקטע של היהודי והכל..
ראו שהיה להם ממש קר...זה היה חורף! בפאשלות ראו את לואיסנה רועדת מקור..
מחר אני לא אראה כי אני הולכת ללונה פארק אז מישהו יכול לכתוב לי תקציר מלא? בבקשה אנשים!

ShaDowS GirL

New member
פרק 3 וארור לשלל!

אני שרויה במאמצים כבירים לשעשע את עצמי, בכל דרך שאינה כוללת אקדח 8 מ"מ טעון. על-כן אני אגיב על הפרק הארור: כיום נחשפו ישבנים רבים. ראשית כל, מלבד פניהם של השחקנים, שנחשבים לישבן לכל דבר, ישבנה של מריצה ריצד בלהט מול מסכי, בעוד בגד הים מכסה את הטחור הימני, ונכנס אל מעמקי הישבן. החזיה מן הסתם, לא תעלה על רוב בנות ה-11, אך היה זה מחזה אידיוטי, בעוד מריצה רצה בקלילות בין גלי הים, ומכשנכנסה, לא הצלחתי להבדיל בין זוג העיגולים לפניה. החמור שהציל אותה.. פדופיל? מיה עינטזה במיטב הישבנים, והצלחתי למצוא את ההבדל בין פניה לישבנה בעזרת שומה מחליאה שכסתה את מיטב סנטריה הכפולים. פבלו, שכ"כ גדל מגובה מטר ונוד (קטנטנות VS המורדים), נראה לא רע כלל וכלל, ומחר מן הסתם פניו החביבות ירמסו תחת אגרופיהם של הכלבלבים התוקפים. אגב:תווי הפנים של הקופיף עם החולצה הבז´, היו כמעט זהים לתווי ישבנו של קופיף אחר מוכר, ממקום מגורי ה´הו-הו-כה מצחין´. מן הסתם, חמוקיה של הפרה פלי(ץ), נתכסו, ומנואל העילג לא קלט מדוע. מכשהביא את ה"אוהל" ואילץ אותה לחשוף את שלל שרירי ה´אלי האנה´ שלה, או שמא שומני ´עדנה הפרה המצחינה´, זגוגיות משקפי התנפצו, וגרמו לי לתעב אותן עוד יותר. SO LONG גברתי על השיעמום עם כוס ה´דיאט קולה´ ה-50 שלי להיום, וטוסט..

G@T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את הורגת אותיייי

HoNeY14

New member
אני אוהבת את התגובות שלך ואת...

איך שאת מגיבה... זה שונה

זה עיצבן ../images/Emo46.gif אבל לא בגלל זה אני

אפסיק לראות,ואני לא יודע איך יאיר דורי הסכים לדבר כזה: "מה שמך?" שואל תומס. "ניקולס (לא זוכר את שם המשפחה)". "אתה יהודי?" שואל תומס. "לללמה?" מגמגם ניקו. "יש מישהו בועד העיר אותו שם המשפחה אבל הוא יהודי" עונה פאבלו. "יש הרבה יהודים בביה"ס?" שואל ניקו. "לא!! וטוב שכך" עונה פאבלו. מזה?! זה אמור להביא מסר לעולם?! [URL='http://'] כריס מורנה אנטישמית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/URL]

אילונוש

New member
תגובותיי ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo18.gif

הפרק היה ממש נחמד- ובקשר לגזענות- אל תדברו שטויות, כריס מורנה וההפקה שם לא דפוקים הם יודעים שזה לא יפה לירוק לבאר שממנה שותים
הם פשוט מציגים את הבעיה של הגזענות.. כמו בעוד הרבה סרטים אמריקאים למשל אז מה הלחץ
ומרקוס כזה כוסון זה משהו.. איך אני מתה עליו אתם יודעים למה הביאו לו כאלה משקפיים ענקיות לשים
כי הוא פשוט כזה כוסי שאי אפשר להסתיר סתם ככה את היופי המדהים שלו
אני אוהבת אותך דיאגו שלי

RebeldeWay4mg

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הכל יפתר הם רק מתייחסים לזה שיש בעיה של גזענות בארגנטינה!!!

slimboy

New member
ולמה אף אחד לא מגיב למה שכתבתי

ייאלה תציפו בתגובות וזהו חאלס כל הקטע של הגזענות טוב זה היה דיברתם הרבה על זה וזהו נגמר מחר פרק חדש ונדבר על משהו אחר טוב מסכימים יופי

למעלה