הפגישה היומית

אוף...

חשבתי שהיה היום קליפ חדש בסוף היה את אותו קליפ שהיה אתמול אני מקווה שגם מחר לר יראו את אותו קליפ כי אני רוצה קליפ חדש!!

נילי אמרה לי שכן אבל אני לא מאמינה

שהוא בגד בי איתה אחרי הכל כשהוא היה בחנות התכשיטים הוא קנה לי מתנה מהממת לכבוד 3 חודשים שאנחו יוצאים קבוע..... חחחחחחח אשליות אשליות

אני רוצה שיהיה קליפ לשני השירים

הכי מדהימים בכל הדיסק מי שקרא את המסקנות שלי מהדיסקראה בטח שאני אוהבת מאוד את ולה לפנה ואת מי וידה השולטים

גם אני אוהבת אותם

ואני גם אוהבת את בוניטה דה מאס שו יש קליפ אבל אין אותו להורדה באף אתר שזה מה שמעצבן אותי

אני מקווה שהוא לא

שכב עם בכלבה הזאת אני שונאת אותה בדם אני מתה שמריסה תחזור וצעיף אותה לעזעזל נמאס לי ממנה היא נדחפת כמו טיאגו

הפהההההה על תרדי על טיאגו

הוא לא נדחף הוא אחת מהשחקנים והדמויות הכי טובות שיש בקטנטנות הוא ובנחה הכי טובים טיאגו חתיך חמוד מתוק חבר טוב גאון מנהיג (טוב לאכמו בנחה אבל בכל מקרה)

מה קה לפורום הזה?

פעם לפני שנסעתי כולם היו כאן אחרי הפרק מדברים יורדים צוחקים והיו מליין תגובות וזה ועכשי היום היו 4 ילדים זה נהפך להיות עלוב!!! בואו נעשה משהו כדי לשפר את המצב

idan888

New member
תתחילו לרשום יותר הודעות!!!

לדבר יותר על הפרקים... לשים תמונות בקושי שמו היום תמונות!!!

מחר כולם נשארים לפגישה גם אם לא ראו

את הפרק כדי שנדבר וזה כי הפורוםממש התדרדר לא כותבים כמעט כלום כל מי שהיה פה המון נעלם אני לא רואה כבר במעט את כל אלה שהיו פה מהתחלה בטח בגלל שהפורום קרה לו משהו

למעלה