הפגישה היומית

הפגישה היומית

מה קורה אנשים? היה פרק יפהה נחמד מאוד טוב אין פה אך אחד שיתחיל הנה אני פותחת תפגישה עם תמוהנות של בנחימין בלי חולצה

היום היה פרק מאוד יפה כי

בנחה ומרקוס שלטו היום בפרק חבל שכמעט לא הראו את חורחיטו כהה היה יוצא שכמעט כל הבנים שלנו היו משתתפים בפרק

היום אבד לי חרא!!

קודם כל עבד לי בתמונות אחר כך כל שניה נתקע לי ואחר כך המחשב האידיוט שלי החליט לעבוד בפרסומות ואחרי הפרסומות שוב פעם נתקע יש לי מזל חרא

idan888

New member
תקציר הפרק של היום!!!!

פרנקו הזמין את מנואל חוליטה וגידו לארוחה איתו ועם מיה לונה סיפרה למיה על היומן ומיה כמעט רצחה את מנואל לוחאן כמעט סיפרה למרקוס שהיא אוהבת אותו ואז היה שוב את הקליפ סרה פורקה טקייארו היה את השיר מי וידה אבל לא ראיתי כלום אז אני לא יודעת למה וכל שניה דיברו על מריסה נגמר בזה שפפה סיפרה למיה בטעות על המאהב של אמא שלה בגלל שסוניה עבדה עלייה שהיא סיפרה לה... מקווה שעזרתי !!

לעידן כנס דחוף

אמרו לי שאתה נותן את הקליפ שלהיה אתמול והיום ואני לא ראיתי אני מבקשת בכל לשון של בקשה עם אתה יכול לשוח לי בבקשה את הקליפ ש סרה פורקה טה קיירו זה דחוף לי פליז ליז פליז

יש לי כמה שאלות על הפרק

1. שמרקוס דמיין שמריסה עוזרת לו אז הראו אותה או רק שמעו אותה? 2. מה הראו שהיה את השיר מי וידה? 3. ואיזו מתנה נתנה פאולה לפאבלו שהוא היתעצבן ונפרד ממנה (סוף כל סוף חבל.. הוא יחזור אלייה מחר)

התחלטי לראות מהאמצע אז אני אנסה

1.לא יודעת 2. הראו את פבלו מנסה לבחור לפאולה מתנה 3. היא לא נתנה לו כלום הוא שוט ראה מתנה שמישהו אחר הביא לה מאותה החנות והוא קינא או משהו כזה

למעלה