הכי טוב זה לשים קישור לקובץ בסוף ההודעה...
מ מוטי א New member 21/8/01 #18 ../images/Emo13.gif צודק ,פשוט לא זוכר באיפה....... הורדתי אותם נדמה לי שהם באים יחד עם התוכנות המתאימות בתוך אותו קובץ זיפ אם זה אכן כך זה נמצא בPALMGEAR אבל בלי התחייבות
../images/Emo13.gif צודק ,פשוט לא זוכר באיפה....... הורדתי אותם נדמה לי שהם באים יחד עם התוכנות המתאימות בתוך אותו קובץ זיפ אם זה אכן כך זה נמצא בPALMGEAR אבל בלי התחייבות
Q qwertyx New member 21/8/01 #22 אה, זה אייקון של עצוב?! חשבתי שמדובר במשהו כמו המממ מחלת ים? קצת בחילה? או מין גגגררררר כזה.... אבל לא חשבתי שמדובר ב עצוב....
אה, זה אייקון של עצוב?! חשבתי שמדובר במשהו כמו המממ מחלת ים? קצת בחילה? או מין גגגררררר כזה.... אבל לא חשבתי שמדובר ב עצוב....
מ מוטי א New member 21/8/01 #23 ../images/Emo13.gif כלומר................ אתה מגרגר עלי??????????? סתאאםםםםםםםם !!!!!!!!
K kenderkin New member 22/8/01 #34 לא מצליח למצוא בשום מקום ../images/Emo10.gif את POPME, תוכל לייעץ? רואי.
ק קוטלובסקי New member 22/8/01 #26 וזה משחזר הכל? אם כשמסנכרנים שוב, הכל עובר - אז למה אנשים משתמשים ב-backup buddy?
מ מיכאל גרינברג New member 22/8/01 #29 יש לך אולי דוגמה לתוכנה או DB שלא מסתנכרנים? במספר הפעמים שהתנסיתי ב-Hard reset (וגם עמיתים שלי בעבודה) הכל חזר לפאלם.
יש לך אולי דוגמה לתוכנה או DB שלא מסתנכרנים? במספר הפעמים שהתנסיתי ב-Hard reset (וגם עמיתים שלי בעבודה) הכל חזר לפאלם.
ע עומר המאירי New member 22/8/01 #32 אני לא חושב שכל ההגדרות הנידחות של התוכנות עוברות בסינכרון רגיל !