הפאלם איטי

הפאלם איטי

בחודשים האחרונים נראה לי שהפאלם שלי נהיה איטי. יכול להיות שהעמסתי עליו בתוכנות (ראו הודעתי הקודמת) ושזה איכשהו מאט את קצב הפעולה שלו? כשאני בודק דברים במכשירים (זהים) של אחרים, זה זז מהר יותר! יש לי פאלם Vx, אגב. עוד מישהו נתקל בתופעה?

איך זה קשור? ../images/Emo4.gif

עשיתי מקודם (בגלל שאיבדתי קשר עם הדיגיטייזר שלי), אבל לא נראה לי שזה עזר הרבה. איך זה קשור?

בסינכרון לא עוברים למחשב הקבצים

שאין להם שום קשר לשום תוכנה ! אז מסנכרנים, מפרמטים ומסנכרנים שוב !!!

shlomogarbi

New member
בנוסף תוריד את FASTCPU

אפליקציה מוצלחת להגברת מהירות המעבד.

eligrt

New member
תגיד, אתה משתמש ב EasyLaunch ? ../images/Emo22.gif

אם כן אז כדאי שתריץ כאן חיפוש בפורום, כתבתי על זה לפני שבועיים לערך... אם משתמשים ב EasyLaunch בברוטליות... אז הפאלם יהיה איטי !!!

Dino2

New member
אני לא מבין בזה: זה איזשהו האק

או סתם תוכנה. התקנתי את ה X-master אבל עדיין לא התקנתי שום האק. מה את/אתם ממליצים בתור האקים ראשונים?

eligrt

New member
Hackים מומלצים... ../images/Emo22.gif

ראשונים ואחרונים !!!!
Crash - מחלץ אוטומטי את הפאלם שלך לאחר שנתקע וקרס (אותם קריסות שהלחצן RESET תקוע ולא ניתן ללחוץ עליו... EasyLaunch - מפעיל ישומים יעיל וקל מבלי להגיע למסך ההפעלה הראשי. הפעלות של הישומים ע"י מתיחות שונות של הסטיילוס (העט...) או ע"י לחיצות שונות על הכפתורים (ממושכות/לא ממושכות ...) MultiClipHack - בדומה לתיבת ה COPY שב WORD, המאפשרת להעתיק מספר דברים ולא רק העתקה אחת כל פעם PopUpCalculator - מתיחת העט, תקפיץ לך מחשבון קטן, לא משנה איפה אתה נמצא - שימושי מאוד כשאתה נמצא באישה יישום ואתה צריך לחשב משהו אבל לא רוצה לצאת ממנו ולהכנס אח"כ שוב... SelectHack - כמו ב WINDOWS, דבל קליק - יסמן מילה, טריפל קליק - יסמן שורה. TimeOnContrast - אפשרות פשוטה ומיידית להפעלת וכיבוי ה Beam Receive מבלי להכנס ל PREFS ואח"כ ל GENERAL..... ותאמין לי
חוץ מאלה לא צריך כלום

../images/Emo15.gifאני לא רוצה להיות בוטה, אבל

למה אתה צריך מחשבון כשאתה נמצא בתוך אישה?...... "PopUpCalculator - מתיחת העט, תקפיץ לך מחשבון קטן, לא משנה איפה אתה נמצא - שימושי מאוד כשאתה נמצא באישה יישום ואתה צריך לחשב משהו אבל לא רוצה לצאת ממנו ולהכנס אח"כ שוב...

qwertyx

New member
בנוסף אני ממליץ על

keyboard hack (יש בו גם עברית) (לאותה החברה יש עוד מוצר דומה -keyboard hack II אולם לדעתי מבנה המקלדת שם פחות נוח. זו לא גרסה חדשה אלא מוצר אחר - עיצוב שונה) וכן Findhack (2b6 67>60)

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif סוף סוף מישהו גם מציין*********

מה התוכנות עושות ולא רק רושם רשימת יישומים שלא אומרת כלום לאף אחד תודה אלי

מוטי א

New member
../images/Emo13.gif בתוספת אני ממליץ בחום על.......

למשתמשי DIDDBUG על האק בשם DIDDLEBUGACREENCAP למשתמשי באג מי על האק בשם POPME מה שהם עושים זה ללכוד מה שיש על המסך ולהכניס זאת לדידל או לבאג בהתאמה למשל אם צריך להתקשר למישהו נכנסים לספר הטלפונים מוצאים את הבן אדם מתקשרים והוא איננו ואנחנו רוצים לשים הודעה בדידלבאג שתזכיר לנו להתקשר אליו בערב אז כשהרשומה שלו מול העיניים(טלפון,כתובת וכו) מושכים את העט וכל מה שעל המסך(פרטיו) נכנסים לדידלבאג בתור הודעה ונשאר רק לכוון את הצלצול לשעה המתאימה שגם תזכיר לנו להתקשר אליו וגם תציג את פרטיו על המסך

למעלה