הפאדל..

yossi7070

New member
הפאדל..

בורד של פרושיאנטה לאורך השנים נראה שבסטדיום ארקדיום
הוא היה צריך אולם לכל האפקטים...

http://youtu.be/mJ5nA96mMKI

עם דבר כזה הוא צריך באפר בגודל מגבר בערך

וגם יכולות סטפס מטורפות...
לדעתי כמות כזאת של אפקטים זה מבורך- לא על הפדאל בורד וביחד!

prince779

New member
מישהו אמר פעם

שגודל של ארגז אפקטים זה כמו גודל של מכונית, כלומר, נמצא ביחס הפוך ליכולת הנגינה/ גודל הז**ן (בהתאמה) של בעליו. לא זוכר מי זה היה.

prince779

New member
מישהו אמר פעם

שגודל של ארגז אפקטים זה כמו גודל של מכונית, כלומר, נמצא ביחס הפוך ליכולת הנגינה/ גודל הז**ן (בהתאמה) של בעליו. לא זוכר מי זה היה.

yossi7070

New member
תן...

כבוד אחד מכותבי הריפים הכי טוב שיש היום ולדעתי נגן סטראט אחד הטובים שיש כיום
אבל לדעתי כמות האפקטים מוגזמת מרוב עצים לא רואים את היער
ודרך אגב פרויד אמר את זה......

MerlinTheWizard

New member
כנראה שהוא טעה ... קורה .

אחד הנגנים היותר טובים . לגבי הגודל של הזין אין לי מושג ...

EvilPizza

New member
לא מסכים

פעם אחת שמו אותו עם גון מאייר ודרק טראקס והוא היה זנב לאריות. אחלה גיטריסט, אחלה ריפים, אבל ממש לא אחד הנגנים היותר טובים.

MerlinTheWizard

New member
איש איש בדעתו ,אני מאוד מעריך את הנגינה שלו

והוא השפיע עלי דיי הרבה . לדעתי הגיטריסט החדש של רד הוט הראה לי כמה הוא היה הרבה יותר טוב ויש לו ריפים מדהימים הוא הביא משהו מאוד מקורי לדעתי.

N i r T

New member

יש המון גיטריסטים טובים. ב- YOUTUBE אפשר למצוא בקלות אלפים של גיטריסטים טכניים מעולים וכאלה עם FEEL וסאונד מדהים..
זה לא מספיק.
היחוד של פרושיאנטה בעיני לפחות הוא שאני יודע שזה הוא בשניה שאני שומע אותו מתחיל לנגן.. אפילו שירים שאני לא מכיר של הפפרז (לא - אני לא מכיר את כולם) וזה לא משנה אם הוא מכסח או מנגן בלדה שקטה - אני יודע שזה הוא. כמו שאני אזהה את קלפטון בשניה. או את הנדריקס (טוב - במקרה הזה אני מכיר את רוב השירים ורוב ההקלטות אבל מדי פעם צץ משהו "חדש").
יש טובים ממנו. טובים בהרבה ממנו. אבל יש לו את ה- SIGNATURE.. גם אם צריך בשביל זה פדל בורד בגודל מיטת מים זוגית...

yossi7070

New member
לדעתי...

ג'וש קליפורד מתאים כמו כפפה ליד לקצב של הצ'ילי פפרס ,מבחינת וירטואוזיות הוא יותר סונג רייטר
וזמר, יש לו קול מדהים והוא בעצמו אמר שהוא יותר זמר מנגן מוביל ועדיין כיף לשמוע אותו מנגן , להשוות אותו לאיש והריפים
קצת מוקדם מידי למרות שיש להם סיגנון אחר בחלק מהשירים החדשים.

Niv RHCP

New member
קוראים לו ג'וש קלינגהופר

ואני לא חושב שהוא מתאים לרד הוט כל כך.
בכלל קשה לי להשוות ביניהם כי הם נמצאים בליגות שונות לפי דעתי.

yossi7070

New member
קפץ לי....

למוח קליפורד תודה על התיקון , בכל אופן לא עשיתי השוואה בינו לבין ג'ון באמת הם בליגות אחרות כרגע לדעתי הוא מתאים מאוד לרד הוט באווירה של האלבום החדש ובכל אופן ג'ון מאוד מעריך אותו אם אני לא טועה הוא
מנגן איתו באלבום החדש של ג'ון

Niv RHCP

New member
כן ג'וש השתתף בכמה אלבומים של ג'ון

ובאלבום החדש הוא לא משתתף אם אני לא טועה

MerlinTheWizard

New member
שמעתי כמה שירים איתו

נכון למה ששמעתי זה לא רע כמובן רד הוט זה רד הוט ,אבל מבחינת עבודת גיטרות משהו לוקה בחסר . מקווה שאני אוכל את הכובע והוא באמת יביא גם משהו שאני יאהב ללהקה הזאת .

saadati

New member
פראשיינטה.

הוא לא גיטריסט בלוז קלאסי, הוא גיטריסט רוק פ'אנק.

הוא פורץ דרך, הוא מחזיק שירים עם 2 תווים.

yossi7070

New member
היה ....

לו מורה טוב סלובק... לדעתי אחד הגיטריסטים הכי אנדרייטד
בעולם

pazf402

New member
לקח לכם...

...הרבה זמן להוציא את הלל מהנפטלין...אם כבר הוא היה פורץ הדרך האמיתי,ידוע שפורישיינטה בתור נער עקב אחריהם לכל הופעה וניסה לחקות את הסאונד של הגיטריסט המוזר הזה שראה משתולל עם החבר'ה שלו על הבמה...שהיה אפילו יליד הארץ.
הצליח לו וללא ספק הוא אחד האחראים לסאונד שלא ניתן להתבלבל בינו לבין אחד אחר.

yossi7070

New member
אני...

חושב הוא גר בארץ בקיבוץ לוחמי הגיטאות ליד נהריה עד גיל
6-7 בכל אופן עם כל הכבוד והערכה לג'ון בלעדי הילל הוא עדיין היה
עושה גירסאות כיסוי להנדריקס ......

למעלה