העתיד

שמעת פעם על

המושג דו-מיני, או איך שתכנה את זה שגבר סטרייט נמשך גם לבני מינו, שמעת?

נועה גל

New member
אז אם אתה דו מיני-

האם יש לך לגיטימציה לבגוד באשתך (עם גבר או אישה)? ואיפה בדיוק יש לגיטמציה ביהדות לניאוף? אז למה שהאישה לא תעשה את זה גם, ויהיו לכם חיי משפחה וזוגיות נהדרים... יחי המוסר הכפול! אם אתה דו מיני, אתה מוציא להם שם רע מאוד.

החוקית

New member
הפתרון שלך

לא מקטין את מה שאתה מחשיב כחטא. אז במה הועיל הפתרון?

יודיX3

New member
בגידה כדרך חיים? לחיות בשקר

לכתחילה? יש אנשים שמתחתנים בגלל הלחץ החברתי, משפחתי ולא מהסיבות הנכונות. אדם צריך להיות מספיק בוגר בנפשו שיבין שמלבד הבעיה המוסרית פה, זה מתכון לחיים אומללים לאותו הומו, לאשתו ולילדיו העתידיים.

אדם צריך

לחשוב גם עצמו. יש הרבה הומואים נשואים שחיי משפחתם לא נהרסו. תהיה זהיר ופיקח. לא בגלל זה תחיה כרווק מזדקן לבד..

יודיX3

New member
למה רווק? ולמה לבד? אני לא לבד.

ולחשוב על עצמיך זה טוב ויפה אבל לא על הגב של אישתך וילדיך

פורפורציה פליז

זה לא בהכרח על חשבון משפחתך אם אתה יודע לנהל את זה בפיקחות. חוצמזה אל תקח ראיה ממך, רובם מעדיפים לחיות כנשואים ולהתמודד עם החטא הזה מאשר לחיות עם גבר.

dkey

New member
אלה הערכים שמקבל אדם דתי?

צביעות? שקר? מראית עין?

כנראה שלא הבהרתי

אנחנו משקרים תמידית בהמון מקרים בחיינו ורק כשזה מגיע לזה אנחנו נזכרים להיות מוסריים. אדם צריך לחשוב על עצמו ואם זה לא פוגע במשפחתו אז אין סיבה שלא יינשא. ערכים? מזמן שכחתי שיש מישהו שבאמת סבור שזה לא דבר שניתן להגמיש...

dkey

New member
ללא ספק

עם אדם כמוך לעולם לא הייתי רוצה כל קשר חברי, עסקי, מיני או אחר. אני רוצה להאמין שאתה חריג כי אחרת ראוי להוציא את היהדות אל מחוץ לחוק על חינוך כזה קלוקל

בבון35

New member
להתחתן? לא!!! זוגיות? קשה!

רצון לא להיות לבד לא מספיק חזק בשביל לוותר. מי יודע... אולי עם המיועד... אם הוא קיים...

למעלה