העתיד

העתיד

האם אתם אוהבים רק את הקטע של השכיבה או את החברות. האם באמת אתם חושבים להנשא ולחיות עם גבר עד זקנה ללא להביא ילדים. פשוט מעניין אותי. מה אתם אומרים?

יודיX3

New member
יש לי בן זוג קבוע כבר 8 חודשים

אנחנו מקיימים זוגיות לכל דבר ובהחלט מתכוונים מתישהו להביא ילדים לעולם אולי עם זוג לסביות או אימוץ אבל בעתיד הרחוק.

dkey

New member
סליחה, אבל

מה רע בעכשיו? אין כמו להיות אבא צעיר! למה אתם מחכים? דיי, הגיע הזמן להקים משפחה ולשמח את ההורים שלכם.

בבון35

New member
גם זה לא מספיק להצמיח רחם בגבר.

גילוי עריות = חסד, קיים רק בבראשית.

בבון35

New member
למרות שאני מאחל לכם את הכי טוב,

העולם הולך ונעשה רע. אולי תהיה איזו תפנית חוקית אבל קשה לי להאמין. אמן ואמן שתזכה!

מדבר בשם עצמי

אינני יכול להגדיר את עצמי כהומו אבל אני בהחלט מזדהה עם תחושותיהם ולדעתי באותה מידה שאתה אוהב אשה הם אוהבים גבר, על כל המשתמע מכך והנלווה אל זה. אכן אלו אינם חיים אידיאליים ומי שמסוגל להנות גם מאשה אז ברור שעליו להתחתן ואין זה סותר שבאפשרותו לנהל רומן מהצד עם גבר. אין בדבריי כתמיכה לבגידה אך הכורח בל יגונה בהתחשב במצב ההומואים.

dkey

New member
לנהל רומן מהצד עם גבר?../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

היכן הרגישות?

הסברתי

זהו כורח בל יגונה. אם באפשרותו לחיות חיי נישואים טובים אז מדוע למנוע זאת ממנו ולחיות כרווק? אני מכיר הרבה נשואים שהקימו משפחות לתפארת ומנהלים רומן מהצד. אחי, זה מה יש. או זה או חיי רווקות אומללים. זה לא דבר שבחרנו אבל אדם חכם יוצר פתרון במקום לבכות

dkey

New member
אלה לא רק לא אנשים דתיים בעיני

הם גם חלאות אדם. שקרנים שפלים. אנשים חסרי עמוד שדרה שמשתמשים בנשותיהם ככסות לבושתם. גונבי ביציות ארורים. יש לי עוד כמה ביטויים אבל מקווה שאתה מתחיל להבין. ואם אלה הדעות שאתה מחזיק בהן, אנא קרא שוב את דברי הרב שצרפתי ודברים אחרים שכתב בענין. חיי נישואין טובים? משפחה לתפארת? מילותיך ריקות מתוכן וללא הבנה.

סליחה ?!

אם אתה שונא נשים והן דוחות אותך מינית זה משהו אחר כי בהחלט חייך לא יהיו מאושרים ומשפחתך תסבול אבל אם אתה מסוגל לאהוב את אשתך אז אין טעם לחיות עם גבר כי זה לא הדבר האמיתי והנכון.

dkey

New member
נשים לא דוחות אותי מינית

כמו כל הומו אין לי פשוט שום ענין מיני בהן. אני מוצא קצת את הודעותיך בעייתיות מבחינת אמינות כמו למשל משפט "אני מכיר הרבה נשואים שהקימו משפחות לתפארת ומנהלים רומן מהצד" ואתה מגדיר עצמך סטרייט (האמנם????) כך שהסיכוי הוא אפס. מילא אם היית גיי אז היה אולי סיכוי. אם אתה מכיר אחד אני צנצנת. על שאר השטויות שאתה כותב ממש אין טעם יותר להגיב. צרפתי את דברי הרב. תעוד רב שתומך בדברי בנושא זה קיים באינטרנט. סיימתי.

הירגע חבר

ראשית אני אכן מכיר לא מעט נשואים כאלו. ובהקשר להגדרתי - אינני מגדיר עצמי כהומו כי נשים מושכות אותי אך ככלות הכל יש בי גם נטיה לגברים. שים לב שדעותיך די קיצוניות בנושא וזה מובן בגלל חוסר הלגיטימציה לגייז בציבור הדתי אך צריך לשמור על איזון מחשבה ואיפוק בתגובה.

dkey

New member
סלח לי שאני מסרב להרגע אל מול

תמיכתך בניצול ציני של נשים כדי לחסות את בושתך.

זה לא מה שאמרתי

אמרתי שאם אתה נמשך לנשים אז צריך להתחתן לא מפני הצורך "לכסות את הבושה" אלא משום שכך צריך לחיות. ואכן אם אינך נמשך לנשים ומתחתן רק בשביל זה אז זהו דבר מגעיל ואנטי מוסרי. דייק בדבריי קודם שתשתלח בפראות.

למעלה