העתיד

white star

New member

לסטרייטים לא קל יותר?

אולי, יכול להיות.

אבל יש מי שדואג להם בעת זקנה (הילדים והנכדים), יותר קל להם למצוא זוגיות.

כשאתה הומו בן 30, וכל החברים שלך מתחתנים, זה מציב אותך במקום קצת בעייתי.

ItsikH

Member
אחד לאחד
"יש מי שדואג להם לעת זקנה" - זו ראיה סטאטית, המציאות משתנה כל הזמן, אם בדור שלההורים שלי הילדים דאגו ממש *אישית* להוריהם הזקנים ("סבתא גוססת בסלון"), בימינו זה מסתכם בדאגה טכנית. וגם זה כבר לא מובטח, אני מכיר צעירים שמתנכרים לחלוטין להוריהם, מכל סיבה שהיא. האשליה שזה נתון היא שגויה.
"יותר קל להם למצוא זוגיות" - כי זו ברירת המחדל, אף אחד לא אמר שהם מאושרים יותר במצב הזה. אני נתקל לא פעם בסטרייטים נשואים עם ילדים עם מרמרת שלא הייתה מביישת אף ויאז'ה, והם מקנאים ממש במי שאין לו את זה - כי אנשים לעולם לא יהיו מרוצים ממה שיש להם כנראה.

אתה רוצה "להתחתן" או להיות מאושר? למלא את ציפיות החברה או להיות מי שאתה? כי להתחתן אתה יכול כבר עכשיו - עם אשה. זה שאתה הומו - באמת לא בעיה אמיתית, אף אחד לא מושלם.

ItsikH

Member
ולא ענית לשאלתי, למה לא תתחתן (עם אשה), אם אתה כל כך מקנא במה שיש לסטרייטים וכל כך מפחד מהגורל המר הצפוי לך? אתה באמת סבור שגברים סטרייטים באמת חושקים בנשותיהם או מאוהבים בהן עד מעל הראש (אלו לרוב יתגרשו ראשונים)?

די לחפור

אתה בן 49 בלי זוגיות כבר, מה.. עשור?

אתה האחרון שיכול לדבר על יתרונות בלהיות הומוסקסואל.

ItsikH

Member
אז לך תתחתן כבר... יפתור הכל, מיידית ילדים שידאגו לך לעת זקנה, משכנתא, אשה שתחזיק לך את היד בבית האבות (אתה הרי תמות לפניה) - אתה לא באמת צריך לחשוק בה יותר מדי, זה לא ממש נחוץ. אתה גם לא ממש צריך לאהוב אותה מעבר לנדרש.

ItsikH

Member
ובענין מי שיכול או לא לדבר, תזכיר לי כמה זמן נמשכה הזוגיות האחרונה שלך.

זאת הבעיה

אם הייתי סטרייט, תאמין לי שהייתה לי זוגיות, אפילו כמה.

אבל כהומו.. זה פשוט קשה.

ItsikH

Member
לא, אני לא מאמין לך אני שומע אותך, ומה שאני שומע זה - חוסר הבנה מוחלט מה זה הדבר הזה, זוגיות, אתה מסתכל על מערכות יחסים של אחרים בלי להבין מה זה אומר. אתה נצמד לחלום הסטרייטי הוורוד שגדלת עליו ומנגד מוחק מתודעתך כל הומו שמוצא אושר - לבד או ביחד - למה?

אתה אחראי לאושר שלך. תרצה - תמצא אותו לבד, תרצה - תמצא אותו ביחד. כך אוך, לשבת ולהתמרמר לא יעשה לך שום דבר טוב

Mr Fahrenheit

New member
לפעמים יש סצינת בונוס אחרי הקרדיטים.

אבל אולי פה האנלוגיה כבר נגמרת...

ItsikH

Member
אני מתנצל על הבוטות אבל - תתחיל לעשות משהו אתה חושב שהגעתי לזוגיות של 11 שנים מכלום? היה לי חבר כבר בגיל 14, ועוד 3 מערכות יחסים משמעותיות כולל חיים משותפים, לפני שהגעתי לזאת. אם תעשה - זה לא יקרה. ואז רק תדע - אם אתה בכלל מעונין, ובמה בדיוק אתה מעונין.

ומה אם ילדים?

לא היית רוצה ילד, איציק?
כמה זוגות הומואים אתה מכיר שיש להם ילד? (ילד משלהם, לא מנישואים קודמים).

ItsikH

Member
הסתכלתי ברשימת חבריי והתשובה היא - רבים וד"א לגבי נישואים קודמים אני חולק עליך, למה לדעתך זה לא נחשב? הנה יש לי זוג חברים שגידלו יחד ילד של אחד מהם מנישואים קודמים, מינקות ממש.

ItsikH

Member
אם כבר, אז ערכתי סטטיסטיקה מעניינת במרחבי הפייסבוק שלי, אספתי את כל חבריי משכבר הימים שם - לא כאלו שהכרתי בשנים האחרונות או לצורכי היכרות - וערכתי עליהם סטטיסטיקה של זוגית והורות:
סה"כ - 16
מתוכם בזוגיות ממושכת - 10, מספר הזוגות הוא 8 (ברובם רק אחד מהם מופיע אצלי)
מתוך ה-16, בעלי ילדים - 8 (אחד ללא בן זוג, שניים - מנישואים קודמים כפי שהסברתי כבר)

ItsikH

Member
תיקון תוריד אחד מהמזווגים עם ילד, תוסיף מזווג בלי ילד (כלומר רק בעלי הילדים פחתו באחד)

friend2550

New member
Nobody is perfect

וואהו, מקסים....

ראיתי את הסרט לפני מיליון שנה...ולא זכרתי את הסצנה הזו...
עכשיו עשית לי חשק לראות את הסרט שוב

למעלה