אנחנו שוברים שיאים בחוסר ההסכמה בינינו
וזה גם לרוב על העניין הזה.
אני לא מבין איך אתה, מכל האנשים - איך אתה אומר שזה בסדר להיות הומו.
בכל חברה ההומואים הם קהילה נפרדת, שבקשו שהחברה תקבל אותם ברגע שקבלו את עצמם.
בחברה החילונית עדיין יש התנכרות להומואים, בחברה הדתית בכלל לא מכירים בהתנהגות הזאת כדבר נורמלי וקוראים לזה מחלות נפש, או "ניסיון" שהאל מעמיד אותך בו.
בכל חברה הומואים לא מקבלים "חיים קלים" בהקשר לנטייתם.
אתה אומר דברים על הסטרייטים כאילו קבלנו בעיה אחת, אבל לפחות נמנעות מאיתנו הבעיות שלהם.
אז 2 מתוך 3 מתגרשים, אז מה? מה זו הסטטיסטיקה הזאת?
אתה רוצה שאגיד לך כמה זוגות הומואים נפרדים ביום?
חלקם נשארים לבד?
אתה רציני? אתה יודע כמה הומואים נשארים לבד?
אם שוב נלך על סטטיסטיקה, כנראה שמבחינת אחוזים - יותר הומואים נשארים לבד מאשר סטרייטים.
ואם אתה רוצה לדבר על אלימות במשפחה - האם כיוון שאני הומו, זה אומר שאני חסין מאלימות? לא יתכן שגדלתי בבית אלים? לא יתכן שאני גם אחבור לגבר רכושני ואלים שיטיל עלי אימה ופחד?
האם אנחנו חסינים לכל זה?
כל הבעיות שאתה מגדיר "של סטרייטים" הן תקפות גם להומואים.
לעומת זאת - רוב הבעיות של ההומואים - הם רק של הומואים.
והנה דוגמה -
אז אם יש ילד שגדל לשנוא את עצמו כי הוא חנון מושלם והחברה מזלזלת בו כתוצאה מכך, יכול להיות ילד חנון מושלם שהוא גם הומו.
והנה אותה בעיה, רק שבעתיים.
לא מדובר ברחמים עצמיים, מדובר במציאות.
לסטרייטים יותר קל לבנות חיים בכל חברה - בין אם בחברה מתוקנת ובין אם לא. לסטרייטים יותר קל להתרבות ולהתקבל בחברה.
סטרייטים לא צריכים לצאת מהארון כל פעם מחדש והם לא יוצאי דופן.
סטרייטים לא נמצאים בקבוצת סיכו של מחלות מין, ואם סטרייט יעשה טעות וישכב עם מישהו בלי קונדום, יש יותר סיכויים לטובתו שהוא יצא מזה נקי.
אולי עם ילד, אבל נקי ממחלות - ! (ורוב הבחורות לוקחות גלולות, אגב)
דבר אחד זה לשמוח שאתה מי שאתה, אחרי שעברת כברת דרך וקבלת את עצמך, ודבר שני זה להגיד שקבלת במתנה נטיה מינית להתמודד איתה.
אני לא חושב שזו מתנה. זו קללה. כי זה עוד קושי בנוסף לכל השאר.
נכון, זה מי שאני, קבלתי את זה ואני לומד לחיות עם זה.
אבל מתנה?
נו באמת. זו פלצנות והתייפייפות לחשוב ככה.
ועוד לתרץ את זה ש"יש סטרייטים עם חבילה יותר גדולה משלך"..
זה כמו לבקר חבר שעובר כימותרפיה, ולהגיד לו שיגיד תודה, כי חבר אחר שלך עובר גם הקרנות.
בחייך.