העשירו את הידע שלכם!

adii1201

New member
להגיד לך? אני אגיד לך ../images/Emo9.gif

כתוב שם :דוד ביקר את וידאד (זה שם) בבית הגדול ברחוב
תודי שיותר קל מזה לא יכולתי להביא לך
זה המשפט הראשון שלמדנו לקרוא

לא יכולת להביא יותר קל כי אין יותר

קל מזה זה יותר גרוע מסינית והיי!!!אני יודעת להגין 3 מילים בסינית חוץ מסושי ייאיי

Ana Lyn Newkirk

New member
ואני זה שקיבלתי 97 במתכונת ל-006

(אבל לצערי, יש עוד ארבע מתכונות
, בינתיים עשינו רק שתיים. קיבלתי בינתיים 83, 97)

adii1201

New member
אל תשוויץ מצבך במתמטיקה

לא מכפר על מצבך באנגלית
ותודע על הבהצלחה
היה חביב (מבחן מעאפן שונאת את המורה שלי שונאת היסטוריה שונאת ת'ביצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!
)

מצבי באנגלית מצוין ../images/Emo3.gif

71 במודול C לא נקרא מצב מצוין?!?
חח סתם כ
, אני מקווה שאני אלך ואשתפר עם זה. עד כמה שזה נשמע דפוק, כל פסח ישבתי ותרגלתי קטעי ליסנינג. אבל אני חושב שאני באמת מוכן לקראת המתכונת הזו (יש לי ב-30.4) ושהפעם, דווקא במודול E זה יילך יותר טוב. אני מקווה שיפתחו אצלנו בשנה הבאה אפשרות לעשות תרגום ככה שאני אוכל לעשות במקביל למודול'ס F וG גם את השתי יחידות תרגום. אומרים שזה מאוד מעשיר את הידע באנגלית. אגב, שמתי לב, שאת, גב' ישראל, כבר התחלת להתכונן נמרצות לבגרות בתרגום. ממש חרשת לאחרונה על זה. (עם כל התרגומים שעשית כאן לשירים של אנה בזמנך ה"פנוי"..
)

adii1201

New member
ציון מקסים ../images/Emo6.gif

אם אתה שואל אותי, לתרגל קטעי שמיעה זה לא חכם
הדבר הכי קל בבגרות זה קטעי השמיעה! תרגל אנסינים תעשיר ת'אוצר מילים שלך, לא יודעת מה אבל אנסינים זה הכי טוב
ולגבי התרגום, קשה לך כבר עכשיו עם האנגלית הרגילה... תרגום זה קשה (יחסית כן?) ובכלל זה סתם עוד מעמסה... אני חושבת שזה יהיה בזבוז של זמן מצידך... מה גם ששתי היחידות האלה הן יחידות פנימיות ולא נחשבות בממוצע הבגרויות ככה שזה בזבוז מוחלט של זמן... עדיף שתשב בבית ותלמד טוב טוב לבגרויות האחרות שלך באנגלית ותוציא שם את הציונים הכי טובים מאשר שתשקיע בתרגום... אל תשכח שאנגלית כרגע זה המקצוע הכי חשוב באוניברסיטה לא משנה מה אתה הולך ללמוד ולכן תמיד אבל תמיד תשאף לציון הכי גבוה שאתה יכול להשיג ואל תשקיע מאמצים בדברים שאתה לא צריך.... ולגבי זה שזה מעשיר את הידע זה בולשיט! מעשיר לך את אוצר המילים אבל במילים שבדר"כ אין להם שימוש.. בכל מקרה תתחיל לחשוב על רעיון לפרוייקט שלך ותכין את עצמך נפשית כי זו עבודה קשה ורצינית.... ולגבי תרגום
אני לא עושה....

כמה דברים:

א. כבר סיימתי את הפרוג'קט, ועכשיו בימים אלה אני עובד עליו באופן סופי, כך שאני תוך ארבעה ימים אגיש אותו כבר. ב. אני לא חושב שיש ממש מה "להשקיע" באנגלית, חוץ מפשוט לנסות להחשף לזה כמה שיותר עם הזמן (ע"י מוזיקה, סדרות אמריקאיות ב
וכד', אבל לא נראה לי שהתרגום יגזול לי זמן שיעלה לי בציון בבגרות שלי. ג. הציון במודול C בחורף לא משקף את הידע האמיתי שלי. בבגרות הזו היה לי בלאק-אווט מוחלט, ונכנסתי ללחץ היסטרי בלי הצדקה, דבר שגרם לי להכשל (חוץ מזה שהיו שאלות נורא מכשילות, ואפילו המורה שלי אמרה שלמרות שהאנסין היה קל, השאלות עצמן היו מכשול מסוים.) כרגע אני מאמין שעם קצת השקעה אני אוכל להוציא 90 ב-5 יח"ל. אני לא כ"כ גרוע באנגלית, למרות שיש לי עוד הרבה מה לשפר. אני מקווה שלפחות לגבי השנה, אני אוכל להוציא ציון סביר בבגרות. אני מעריך שאני אקבל בסביבות בין 80 ל-95 במתכונת עצמה, ואני מעריך שהציון בפרוג'קט יעלה לי את הממוצע ואני אקבל ציון סבבה ב-E. ד. היחידות האלה לא פנימיות. הן נחשבות יחידות חיצוניות לכל דבר, בדיוק כמו ה-5 יח"ל האחרות.

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

א. יותר טוב בשבילך
ב. יש לך גם לקרוא אנסינים כי זה מה שיש בבגרות.... לא לומדים מהטלוויזיה וכל מה שהזכרת... לומדים גם מזה אבל זה לא העיקר... ג. זה לא תירוץ, יש מועדי ב'
ובכלל גם עם בלאק אאוט מוחלט, שאלות C באנגלית לא יכול להיות קשה
ד. אני יודעת שאני שאלתי את המורה שלי לאנגלית והיא אמרה שהיחידות האלה הן פנימיות ולא נחשבות בשכלול ציונים של כל ה-5 יחידות החיצוניות שאתה עושה ולכן גם לא התחלתי ללמוד בכלל שאמרתי שחבל על ההשקעה בשביל יחידות פנימיות. בכל מקרה אני לא יודעת מה קורה אצלכם אבל אני ממליצה לך לברר

אגב-זה לא הוגן לאחל בהצלחה בהיסטורי

זה חוק טבע, שאי אפשר להצליח בהסטוריה, אז למה לנסות להשלות אנשים שהם יצליחו בזה? מי כבר מצליח בהסטוריה?

../images/Emo45.gif גם אני מתגעגעת לעדי ../images/Emo201.gif

הפורום נראה שונה בלעדיה. אני לא יודעת איך להסביר את זה.

למעלה