העשירו את הידע שלכם!

adii1201

New member
הייתי מוכנה לקחת לה ת'מכנסיים

וללבוש אותםך כתחפושת לפורים
מה זה החרא הזה?! מה זה הגיזרה הגבוהה הזו?! טוב שלא שמה את זה במקום חזייה וזהו! דיי היא נראית שם נורא ברמות שאפילו אי אפשר לתאר אותן... וזה לא הקטע שהיא מכוערת היא פשוט נראית שם זוועה כאילו הלווווווווווווווווו הסתכלת על עצמך במראה בבוקר לפני שיצאת?? חשבת ללכת לעשות קניות ודחוף?! דיי היא הורגת אותי היא כזו כפרעליה כשהיא נראית זוועה
ואגב אלה הראיון כמו שאמרתי לא מוקלט זה מה שכתוב שם... אין שם קישור שמוביל להורדה של משו זה רק לקרוא... ואם את לא יודעת גרמנית חבל על הזמן

חחח ראסמי! נראה לי פשוט אין לה מראה

ואולי אני אצליח לקרוא גרמנית..?! אני אנסה

adii1201

New member
המחנכת שלי יודעת ../images/Emo12.gif

אבל נגמר לי הפאקינג דיו במדפסת!!!!!!!!!!!!

זה ממש לא חבל על הזמן

אני לא מתכוונת ללמוד גרמנית או/ו לעשות משהו שמתקשר בשורש ג.ר.מ.נ.י.ה זה שורש חח?? אבל הבנת למה התכוונתי לא??

adii1201

New member
את כן כשתגיעי ליא'...

יהיה לך מבחן בהיסטוריה על גרמנייה הנאצית שונאת את המורה שלי להיסטוריה
ררררר עזבו יש לי מבחן מחר! Wish me luck (תודע מראש
)

ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

ותזכרי זה רק מבחן..=שטויות חח אני מנסה לחשוב ככה זה עוזר..לא נכנסים ללחץ:p או שזאת רק אני חהחהחהחה אז מה אם אני אלמד על גרמניה הנאצית?? עכשיו אני לומדת על האנטישמיות פנים רבים לה..ותחילתה במזרח אירופה וניצני האנטישמית ובלה בלה בלה.. אני יודעת שצריך ללמוד על זה אבל ללמוד גרמנית בחיים לא! NEVER EVER AND 4EVER!!!

אני קיבלתי 0 במבדק בצרפתית יותרגרוע

כי אני כן התכוננתי וידעתי את החומר ואפילו לא היה לי בלקאואט פשוט כתבתי שטויות!!!

OUI

JE SUIS ESTUDIE LE FRANCE C'EST JOLI. JE M'APPLLE ELLA ET TOI? J'AIME LA CHANTE ANASTACIA ELLE EST BON CHANTER. חח בואי נראה אם הבנת משהו..כי יש כמה רמזים..

חחחח

לא ראית את המילים אלה,צרפתית ואנסטסיה?? מה יכול להיות ההקשר לכל מילה.. נראה לך שזה אני גרה באלה או צרפתית או אנסטסיה?? לא זה קוראים לי אלה..נראה אם תנחשי את השאר....אח"כ תבחני אותי בערבית. איס מי אלה שו איס מה?

איס מי ליהי...

ואני שונאת ערביתת לא אוהבת תשפה לא אוהבת תמדינה פשוט לא אוהבתת זה מבחיל אותי! בעכס ואנ'לא יודעת מה אמרת בצרפתית
קוראים לך אלה? את יודעת לכתוב ולדבר צרפתית? ואת אוהבת את אנסטסיה? ... .. ..... ....
?

אמ כן..בערך

קוראים לי אלה אני לומדת צרפתית אני מעריצה את אנסטסיה היא יפה מהמממממממתת כפרעלייה נשמה!

adii1201

New member
אני אבחן אותך ערבית ../images/Emo9.gif

זארה דאוד וידאד פי אלביית אלקאביר פי אל שארי
וזה עוד היה קצר וקל למדנו את זה בכיתה ז'

קל??את צוחקת נכון??

מזה??זה ג'יבריש!! וואחד טנן טלאתה ארבע חמסה סיתא סבעה תמניה תשעה עשרה!! נהנהנהנהנ!

למעלה