הערכת נזק לאופניים

odedbc

New member
חשוב מאד! להגיש דו"ח אמיתי. לא בטוח

שיהיו חנויות שיסכימו לנפח את המחיר רק מכיון שאתה מבקש.

zeero

New member
הערכת נזק לאופניים

לא מזמן היה לי מקרה דומה והשמאי שלח אותי לחנות האופניים להביא הערכת נזקים ומחיר. בעל החנות עזר לי מאד ונתן לי הצעת מחיר גבוה במיוחד ובעזרתה הצלחתי לשדרג ובגדול. השמאי אמנם אמר לי שהצעת החנות גבוהה, היפנתי אותו לבעל החנות ולאחר שיחה קצרה ביניהם הוא "השתכנע". שיהיה בהצלחה!

odedbc

New member
וזה, בלשון המעטה, ממש מסריח. מה שאת

שאתה מספר לנו שבעצם רימית את חברת הביטוח? או אולי אני לא הבנתי מה שכתבת?

צוציק 1

New member
חבר'ה שיהיה ברור

אין לי שום כונה להונות לא את חברת הביטוח ולא את אף אחד אחר. לא חינכו אותי לכך. אני בסה"כ רוצה לקבל את מה שלדעתי מגיע לי על מנת לנסות ולהחזיר את המצב לקדמותו. אין לי כל ענין לא בקומבינות ולא בשום דבר אחר. כנראה שלפי האופי שלי הייתי צריך לגור במדינה אחרת, אבל מה לעשות ואני אוהב את המקום שאני נמצא בו. איך שלא יהיה תודה לכולם על העצות, אנסה להפיק מכך תועלת.

trainer111

New member
מה שלא הבנתי עדיין הוא האם ניתן לבט

ח אופניים ב"ביטוח מקיף"? שיכסה תאונה עצמית למשל ללא מעורבות של רכב שניתן לתבוע את חברת הביטוח של הצד הפוגע?..........ואם כן, עלות משוערת והיכן? תודה!!!

gnh23

New member
התשובה היא כן

האופניים נכללים כחלק מתכולת הבית בפוליסת ביטוח דירה. זה כולל תאונות עצמיות, שבר, גניבה ממקום נעול וסגור (ואצלי גם גניבה ממתקן על רכב, במידה ויש קשר עין ביני ובין הרכב). עלות הביטוח היא פונקציה של הפרמיה שאתה משלם על התכולה, לפי שווי האופניים. ניתן להוסיף ביטוח צד ג' (למקרה שאתה חו"ח פוגע במישהו עם האופניים) בעלות של כ-250 ש"ח לשנה.

../images/Emo101.gifתרשו לי תיקון קטן....

ביטוח אופניים במסגרת תכולת דירה ללא הרחבת הכיסוי לכל הסיכונים, אינו מכסה נזק תאונתי עצמי. נזק כזה כאמור מכוסה במסגרת ההרחבה לכל הסיכונים בפרמייה של אחוז מסויים מערך האופניים. וכולל גם שוד האופניים כפי שמישהו ציין. אופניים על מנשא וללא קשר עין אינם מכוסים כנגד גניבה. ביטוח צד ג' ניתן בכל החברות ללא תשלום לכל ביטוח תכולת דירה, והוא מכסה כל נזק גוף או רכוש שהמבוטח יגרום לצד ג' גם ללא קשר לאופניים. למשל: אדנית שנופלת ממרפסת על גג מכונית. שבת שלום

יעקב 471

New member
משירשורים קודמים הבנתי ש...

אפשר לבטח אופניים בביטוח מקיף כאשר הם מהווים חלק מביטוח דירה למשל. איזה סוג ביטוח וכ"ו, תשאל את המומחים

trainer111

New member
תודה, אם כך שווה לי לבדוק כי לאחרונ

ה הייתי מעורב בתאונה עצמית
והנזק עלה לי בשקלים לא מעטים.........אדווח לכם מה ניהיה עם חברת הביטוח. סוף שבוע בטוח לכולנו.

Bashuado

New member
רק שאלה...

מישהו יודע אם ישנה אפשרות לבטח את האופניים בלי שום קשר לביטוח הדירה?

ItsikH

Member
אם תגלה - אשמח לשמוע הסידור העקום הזה רץ כבר עשרות שנים. אין לי ענין בביטוח תכולה, אבל מסתבר שיש מי ש"אוהב" אותי ובשנתיים שהייתי מבוטח (ונאלצתי בניגוד לרצוני לבטח גם את תכולת הדירה) פרצו לי לדירה וגנבו לי - את המחשב... בשני זוגות האופניים לא נגעו (הזוג השווה יותר נמצא *תמיד* מתחתיי או לידי במשרד). אם לא היו מחייבים אותי בביטוח תכולה, חברת הביטוח לא היתה מפסידה כמה אלפי שקלים.

urias1

New member
אם זה יעזור

לפני כשלוש שנים היתה לי תאונה וחברת הבטוח אותה תבעתי שלחה אותי לשמאי אופניים העובד איתה. שמו - אורן יפרח ומשרדו היה באזור התחנה הישנה בת"א הוא בעצמו רוכב (שטח)ומבין באופניים. יש לי גם טלפון אבל לא בטוח שזה לא השתנה. אורי

למעלה