הערכה עצמית ה-SKILLED WORKER

gesus

New member

אם אני משיג 75 זה אומר שאני רשאי להגיש מועמדות,כלומר שיש לי סיכוי ריאלי? מה אני מקבל אם השגתי 75 נקודות,אישור עבודה,אזרחות,אישור זמני? יש שלב במבחן שבוא נשאלים על בת זוג.אין שום סעיף שאני יכול לציין שאין לי בת זוג ולכן אני צריך לבחור על בת זוג שתהיה לי.יש טופס בלי התיחסות לבת זוג?

מותר גם בלי בת זוג.

(ובשקט: לפעמים רצוי). אם יש לך 75 נקודות אתה יכול להגיש בקשת הגירה לקנדה, עם או בלי אשה. מה שתקבל אחרי שנה -שנתיים הוא אשרת תושב קבע, PR . זה רק טיפונת מתחת לאזרחות, ואם תהיה שם כמה שנים תוכל גם לקבל אזרחות. יאללה תארוז.

gesus

New member
אבל...../images/Emo54.gif

אני לא יכול להמשיך למלא את הטופס בלי למלא את החלק של בן/בת זוג. ממה שכתבת,אני מבין שתוך שנה-שנתיים אני מקבל PR,אתה רציני,כל כך מהר? ואני חשבתי שאנחנו הישראלים עובדים מהר...

formersusan

New member
excuse me

a year or two? I was told it's supposed to happen much faster than that, esp if you have 75 points or more...

snowlover

New member

מהו המבחן הזה ואיך ניתן לבצע אותו בבקשה? האם זה דרך האינטרנט? גם אני מעוניינת לחיות ספר שנים בקנדה. תודה רבה מראש, טושטוש

drz400e

New member
הולכים לעמוד הראשי של הפורום

או למחלקת הקישורים, ומוצאים את הקישור לעמוד שבו יש טופס אלקטרוני שנותן אפשרות להעריך את הניקוד שלכם.הצצה במחלקת הקישורים,ובשאלות הנפוצות שלנו עשויה גם היא להוסיף עוד מידע רב.

למעלה