זה בטוח לא יקרהארה"ב לא תחשיך את איראן ואיראן לא תחשיך את כל המזרח התיכון. תהיה לחימה עצימה בת כמה ימים שבסופה ראשי המשטר באיראן ימותו או יברחו (או שההמונים יעשו בהם לינץ' שטבח כרבלא ייראה לעומתו כסרט טבע שליו). ובא לציון ולעולם גואל.
הלוואי ששורתך האחרונה תתממשזה בטוח לא יקרה
או שיהיה הסכם ושקט
או שהלילה ישראל וארצות הברית יפציצו את רוב התשתיות באירן
אין אדם נורמלי בישראל ובעולם שלא מאחל להחרבת המשטר הנורא הזה- יהיה המחיר אשר יהיה.הלוואי ששורתך האחרונה תתממש![]()
אין אדם נורמלי שחושב שצריך להחריב את המשטר באירן ללא תלות במחיר של זה.אין אדם נורמלי בישראל ובעולם שלא מאחל להחרבת המשטר הנורא הזה- יהיה המחיר אשר יהיה.
זה לא עניין של החרבה בכוח. אין אדם בין היהודים בישראל בכל 47 שנות משטר האייטולות שלא איחל למהפכה פנימית שתדיח את המשטר. כמובן שעדיף היה שזה היה כמו בלוב, ללא שום התערבות של מדינה אחרת, האזרחים בעצמם שידיחו את המשטר. היו הרבה תקוות ב-2009 כשחמינאי לא הפך את תוצאות הבחירות והשאיר את אחמניג'אד כנשיא בניגוד לתוצאות הבחירות האמיתיות, אבל הפעם אפילו טראמפ הבטיח עזרה חיצונית להפלת המשטר ולכן המפגינים מאוכזבים שטראמפ מוכן להסכם הפסקת אש עם המשטר הקיים.אין אדם נורמלי שחושב שצריך להחריב את המשטר באירן ללא תלות במחיר של זה.
לא הבנתי. אני השמאלני לכאורה, רוצה להשמיד את המשטר באיראן ואת לא מעונינת? אנשים לא צריכים לחיות בשלום, להתפתח, להקים משפחה, עסקים, סתם לחיות כמו כל בנאדם נורמלי על הפלנטה? רק לאכול פיגועים וטילים בלי הפסקה? רק שאבין, למה את חותרת?אין אדם נורמלי שחושב שצריך להחריב את המשטר באירן ללא תלות במחיר של זה.
ברור שלא הבנת. אתה מוזמן לקרוא שוב עד שתבין.לא הבנתי. אני השמאלני לכאורה, רוצה להשמיד את המשטר באיראן ואת לא מעונינת? אנשים לא צריכים לחיות בשלום, להתפתח, להקים משפחה, עסקים, סתם לחיות כמו כל בנאדם נורמלי על הפלנטה? רק לאכול פיגועים וטילים בלי הפסקה? רק שאבין, למה את חותרת?
קשה לי להאמין שיהיה הסכם. יש שם חבורת פנאטים מטורללים. מה שכן, באיזשהו שלב שרידות המשטר פחות תעניין אותם- והשרידות שלהם תהפוך עבורם (באופן אישי וקבוצתי) למטרת העל.זה בטוח לא יקרה
או שיהיה הסכם ושקט
או שהלילה ישראל וארצות הברית יפציצו את רוב התשתיות באירן
זה יהיה אחרי המלחמהקשה לי להאמין שיהיה הסכם. יש שם חבורת פנאטים מטורללים. מה שכן, באיזשהו שלב שרידות המשטר פחות תעניין אותם- והשרידות שלהם תהפוך עבורם (באופן אישי וקבוצתי) למטרת העל.
לדעתי, אנחנו קרובים יותר לסוף מאשר להתחלה. אני נותן לארה"ב שבוע בערך לגמור את העבודה. כולם מוזמנים לצטט אותי בסיום, בין אם ההערכה הייתה שגויה או נכונה.זה יהיה אחרי המלחמה
ארצות הברית תפציץ שורה של יעדים
לא יהיה חשמל, מים ותשתיות
וארצות הברית תסים ותלך הביתה ותסיים את המלחמה
מה שיקרה באירן
יהיה ענינים פנימים בן השלטון לעם
בתחילת יוני יש מונדיאל בארצות הברית - המלחמה תגמר חודש קודםלדעתי, אנחנו קרובים יותר לסוף מאשר להתחלה. אני נותן לארה"ב שבוע בערך לגמור את העבודה. כולם מוזמנים לצטט אותי בסיום, בין אם ההערכה הייתה שגויה או נכונה.
איפה, כאן? אם ארה"ב רצינית באיומים שלה, העורף יחזור כאן לשגרה ממש בקרוב. עד גג סוף אפריל בתרחישים הכי פסימיים. בדקתי בקופיילוט מה חוזים בפולימרקט. מעין חכמת המונים.בתחילת יוני יש מונדיאל בארצות הברית - המלחמה תגמר חודש קודם
ולא משנה מה יקרה באירן
בכל מקרה בממשלה מחזיקים הצבעות שהמלחמה לא תסתיים עד לטקס המשואות, כדי שיהיה תירוץ לא לתת למכינה שבה לומדת הבת של בנט להשתתף בטקס.איפה, כאן? אם ארה"ב רצינית באיומים שלה, העורף יחזור כאן לשגרה ממש בקרוב. עד גג סוף אפריל בתרחישים הכי פסימיים. בדקתי בקופיילוט מה חוזים בפולימרקט. מעין חכמת המונים.
הלוואי. ההיסטוריה, ככל שהיא רלבנטית, מלמדת אחרת.ארה"ב לא תחשיך את איראן ואיראן לא תחשיך את כל המזרח התיכון. תהיה לחימה עצימה בת כמה ימים שבסופה ראשי המשטר באיראן ימותו או יברחו (או שההמונים יעשו בהם לינץ' שטבח כרבלא ייראה לעומתו כסרט טבע שליו). ובא לציון ולעולם גואל.
איש מאיתנו לא פרשן צבאי או מומחה לאיראן, ככל הידוע לי (כולל אני, אגב).הלוואי. ההיסטוריה, ככל שהיא רלבנטית, מלמדת אחרת.
מה עם פעולת "תמות נפשי עם פלישתים"ארה"ב לא תחשיך את איראן ואיראן לא תחשיך את כל המזרח התיכון. תהיה לחימה עצימה בת כמה ימים שבסופה ראשי המשטר באיראן ימותו או יברחו (או שההמונים יעשו בהם לינץ' שטבח כרבלא ייראה לעומתו כסרט טבע שליו). ובא לציון ולעולם גואל.
הסוכריות הן קטאר, סעודיה ....אנחנו אולי נהיה איזה קינוח קטן.מה עם פעולת "תמות נפשי עם פלישתים"
לדעתי יש לאיראנים מספר "סוכריות ורטרס" שהם שומרים לרגעים מיוחדים עם אנשים מיוחדים שזה אני אתה וכל העם היושב בציון.
אנחנו הדיג'סטיףהסוכריות הן קטאר, סעודיה ....אנחנו אולי נהיה איזה קינוח קטן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.