הערות קטנוניות...

shahar blabla

New member
ביקשתי

[ואבקש שוב.] אם תוכלו להמנע מהתנגחויות ילדותיות וייחוס הודעות לתופעות של שונות של "גיל ההתבגרות" זה יהיה די מגניב. ביי.

0216

New member
אין בעיה שחר....

רק נראה לי שלא הפנת את ההודעה לכתובת הנכונה, כי לא אני זה שמנגח בלי שום סיבה. אני רק מגיב וזה יהיה עוד יותר מגניב אם יהיה דיון נורמלי בלי שום סיבה להגיב על הודעות ולרדת לרמות כאלה.

Alexco

New member
אותי זה דווקא משעשע לפרקים

במובן הטוב של המילה. חבל שלשמאל אין יותר סאטיריקנים

0216

New member
חחח גדוול!!!../images/Emo45.gif

רק לגבי 1.לא נראה שזה יעזור. חבל על הזמן! בנוגע ל11. לופטהנזה לא? אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. ובכלל שמע ממני עצה קטנה אל תנסה לשכנע אותם אפילו, נראה כי הם מקרה אבוד בכל הנוגע לדיעותיהם. גם אם הן לא ריאליות בעליל. אבל יפה דווקא אהבתי ...

Fleddermaus

New member
הדעות שלנו לא ריאליות? חחח! ../images/Emo151.gif

אולי פעם אחת תסביר איך אתה רוצה להעלים את הערבים? להרוג אותם? לגרש אותם? אולי לסרס אותם?

לופטהנזה ואל-על

אני בטוח ששמת לב שיוגב התכוון לרמוז לאל-על בהודעה שלו, ולא מנעת מעצמך להציג לראוה את שנאתך לגרמנים. אבל אתה אולי לא יודע שהחברות באמת דומות: שתיהן מהחברות הבודדות בעולם שגם נפטרות עבור המדינה ממהגרים לא רצויים (באחורי המטוס יש שוטרים שכופתים אותם למשך כל הטיסה), וגם מטיסות קופים למעבדות ברחבי העולם (בתנאים גרועים בהרבה). לכן יש חרם על לופטהנזה בגרמניה. למה שלא תצטרף לחרם על אל-על?

0216

New member
תשמע, באמת לא ידעתי!

יש לך הוכחות כלשהן? לזה שהם מטיסים קופים למעבדות? (אל על כמובן...) וחוץ מזה שעדיף לשנוא (ואני לא שונא) עם אחר מאשר את עמך עצמך! ודרך אגב השנאה היחידה שהיתה בהיסטוריה בין גרמניה לישראל היתה בשואה שאני בטח לא צריך להסביר לך את המשמעות, וכמה הם תיעבו אותנו! אז לא אנחנו השונאים .. ואגב גם היום הם לא מהתומכים "המובהקים" שלנו ממש.

אני חושב שישראל מדינה פושעת, איומה

ככזה, אני לא מופתע שגרמניה לא תומכת בישראל: להיפך, אני חושב שככל שיותר מדינות מחריפות את המשבר, יש סיכוי שישראל תשנה את מדיניותה. זו הזכות והחובה האזרחית שלי להפוך את ישראל למקום שארצה לגור בו. אין לי עם פה. רק חברים, ושותפים לגורל. כאלה יש גם בחו"ל. אבל הנה לינקים מהאגודה לניסויים בבע"ח בקשר לאל-על: התרגיל המסריח של ''אל-על'' קמפיין להחרמת אל על: מטיסה קופים לניסויים אל על התחרטה: תמשיך להטיס קופים לניסויים

0216

New member
אתה קצת מתחמק..... .

לא הגבת לנושא השואה אולי לא היה לך נוח. אבל לגרמניה אין פתחון פה בכלל בענייננו. ישראל לא מדינה פושעת ,מאיפה אתה מביא את הטיעון הזה? ובאיזה הקשר? מה אתה אומר? מקום שתרצה לגור בו? אתה רוצה להפוך את ישראל אולי ל"פלשתין"? לא יודע כי זו התוצאה שיוצאת אחרי מתן פרס לטרור, מסירת שטחים והתכנסות בתוך מדינה קטנטנה שגם ככה לא היתה "ענקית". לא נראה לי שאחרי שתיהיה פה מדינה פלשתינית מוסלמית קיצונית. עם מיעוט יהודי כמוך אתה כל כך "תרצה" לגור פה. ונראה כי השורשים שלך לא קיימים מבחינתך. כי "אין לך עם, רק חברים". ולגבי הקופים, טוב לדעת! זותומרת ממש לא טוב לדעת. אבל בעניין הזה אני חושב שאסור בשום אופן לתת לזה יד. תודה על המידע הזה.

חמיקה ולוחמה אלקטרונית

לא הגבתי לנושאי השואה כי הטענה שלך לא ברורה לי. השנאה היחידה בין גרמניה לישראל היתה בשואה - זה נכון במובן מסוים. אבל הרבה ישראלים שונאים את גרמניה, והרבה גרמנים שונאים את ישראל. אנשים לא שולטים ברגשות שלהם טוב כמו שהייתי רוצה. גם לא אכפת לי אם ניתן פרס לטרור או לא, אם זה יביא לצמצום המלחמה, נהדר. אבל אגב מסירת שטחים, אתה בטח זוכר שהשחטים האלה אינם שטחים ישראלים, וכדוגמא לא חל בהם החוק הישראלי. אין לי בעיה לחזור לקווי שביתת הנשק אם תיפתר "הבעיה הפלסטינית". מה שבטוח, אני לא רוצה לחיות במדינה פונדמנטליסטית-דתית, אבל אני גם לא מקבל את ישראל כנתון שצריך לקבל אותו ואי אפשר לשפר. צריך להפוך את המדינה למדינה שאינה מפלה בין אזרחיה, שבה לכולם יש יכולת לחיות בכבוד, שבה המדינה לא נותנת קרקע לגופים גזעניים. וכמובן שאני רוצה שאל-על תפסיק את העסק הזה עם הקופים.

0216

New member
6 מיליון קורבנות שנאה בגלל "רגש"

מצטער אם זיעזעתי אותך. אני פשוט גם מזועזע שאתה כל כך מקל ראש בעניין השואה שרק אתמול ציינו 60 שנה לשיחרור אוושויץ. אנחנו לא מדברים פה על שנאה ויריבות בין שני בני אדם פרטים. זה שנאה תהומית שהושרשה (אני לא מאמין שאני צריך להסביר לך את זה) בעם הגרמני ובאירופה. זה לא "סתם" כי אנשים לא שולטים ברגשות שלהם. אנחנו לא סתם שונאים אותם ואני אישית לא שונא אבל מי ששונאלא שונא סתם,יש מספיק סיבות ואם בגזענות עסקינן גזענות טהורה היתה בשואה לידיעתך הרבה! גם היום יש המון מקרים אנטישמים ברחבי אירופה לא נראה לי שזה כזה "סתם". חח זה קצת מגוחך שים לב למה שכתבת"לא איכפת לי אם ניתן פרס לטרור או לא אם זה יביא לצמצום המלחמהנהדר" מה??? איך המשפט הזה יצא לך טרור=הרג רצח פחד מילה מובהקת של מלחמה. אם "מסירת שטחים" תתבצע באמת אתה חושב ש"המלחמה תצטמצם"? אתה חי באשליות. לא יפסיקו בפיגועים אלא אם צה"ל ייכנס במחבלים. לא יפסיקו הקאסמים ויגיעו עד אשדוד ואשקלון אם צה"ל לא ייכנס לעזה ויפגין נוכחות. לא תצטמצם המלחמה אם תוותר על כבודך! זה לא מסירת שטחים זה סיכון חיים. ואגב שטחים זה גם כולל את אשדוד הכבושה שכונת גילה בירושלים הכבושה. גם אותם לא איכפת לך לתת בשביל ש"תצטמצם המלחמה? מצטער על הסיסמאות המרובות.. אבל הם דווקא הכי נכונות! ולגבי הקווי שביתת הנשק מעניין אתה מתכוון אולי ל48? כי זה אומר שכמעט כל המדינה הולכת להימסר להם. ואת זה אתה בטח לא רוצה לא? לגבי הקופים אנחנו מסכימים אסור שאל על תיהיה שותפה לדבר הנורא הזה.

אני אישית אוהב סיסמאות

פעם גם אני האמנתי בטרנד "אל תדבר בסיסמאות, תחשוב בעצמך". אבל אחרי כמה שנים הבנתי שאמירת סיסמאות היא פשוט דרך מהירה ויעילה להעביר דעות כמו "רשימת מכולת". בקשר לאנשים שלא שולטים ברגשות שלהם, זה בכלל לא היה שייך להודעה שלי. אני קראתי מאמר בנושא ממש באותו זמן, אז רעיונות התערבבו לי. ואני עדיין מסרב להכיר בחשיבות של השואה לקשר בין ישראל לבין גרמניה ואירופה כיום. אנטישמיות של בכל מקום: אמריקה הצפונית, אמריקה הדרומית, אירופה, אפריקה, המזה"ת, אסיה ואוסטרליה. באירופה היא יותר מזעזעת כי מהם אנחנו מצפים להיות מתורבתים. וגם יש אנשים שלא מבינים את ההבדל בין התקפה כמו "צריך לעשות ליהודים שואה שניה" לבין התקפה כמו "ישראל היא מדינת אפרטהייד שמוכרת נשק להשמדה המונית, ועדיף שמעולם לא היתה קמה".

sh00sh

New member
עמיר ליבנה, יש לי שאלה..

אם אתה חושב שישראל היא כזאת מדינה פושעת ואיומה, למה אתה נשאר כאן? (זה באמת סתם מתוך סקרנות, ולא בציניות או משו!)

ערב רב

New member
בתגובה ל-15, אתה אכן צודק

המתנחים קיבלו הוראה שלא להעז ולנטוע מחוץ לגדרות היישובים. לא מסיבות ביטחון, כמובן.

אם מותר לי להוסיף...

שכל הדיון סביב "יוגבי" או לא .. משני הצדדים שיעשע אותי מעט... תודה! (:)

למעלה