הערות קטנוניות...

הערות קטנוניות...

1. הנסיך הבריטי הארי, זה שהתחפש לנאצי, נדון לשיחה עם רב שיסביר לו מה עשו הנאצים. אולי אפשר לשכור את הרב הזה שיסביר גם בעברית? 2. בימים אלה רץ תשדיר פירסום לישראלים היוצאים לחו"ל, להשתתף במאבק נגד האנטישמטיות. וזה התשדיר: "פגיעה בבתי כנסת, חילול בתי קברות, פגיעה בילדים – אלה הם רק חלק מגילויי האנטישמיות". וצריך להדגיש: רק בחו"ל זאת אנטישמיות. רק שם. 3. בעוד כשבוע וחצי יבוא לביקור בארץ נשיא גרמניה. זה בערך גם הזמן שבו צריך לאשר תכנית לגירוש יהודים, להריסת בתי כנסת, ולהוצאת גוויות של יהודים מהקברים. אבל זה רק במקרה יוצא בדיוק באותו זמן, רק במקרה. 4. פסק הלכה שפורסם השבוע קובע שמותר לתלמיד ישיבה לגזוז את הפאות כדי להשיג שידוך, ולהתאים את עצמו לכלה. אז למה שואלים מי התיר לאגודת ישראל להיכנס לקואליציה? 5. אלוף אלעזר שטרן הציע שחיילי "הסדר" ישרתו כסוהרים במיתקני מעצר למחבלים כדי שלא יהיו צמודים לחיילות. וטוב שהוא אמר את זה, כי עכשיו כבר אי אפשר לאיים שהתנגדות להתנתקות תפגע בקידומם של קצינים דתיים: כי אם אלה היציאות שלהם אחרי העליה בדרגות, אולי באמת כדאי לעצור קודם. 6. לא יכול להיות שלא עוצרים אותו אחד שהפיץ את הסטיקר "שרון – לילי מחכה לך", רק בגלל שהוא עובד בשירות השב"כ (שכפוף לאותו שרון עצמו). זה לא יכול להיות. 7. עברו שבועיים שלושה מאז המקרה שבו חייל פתח באש ביצהר. על פי הפקודות, בכל מקרה של פתיחה באש בתקרית עם פלשתינים – מתבצע תחקיר ומערבים את מצ"ח. כאן לא נעשה כלום. 8. על פי העדויות שהודלפו מצה"ל, החייל ירה כי אחד המתנחלים איים עליו באקדח. זהות המאיים ידועה, הוא אפילו התראיין – וטען ששלף את האקח אחרי הירי. אם כך, הגרסה שהירי היה בתגובה לאיום באקדח היא שקרית. אבל צה"ל לא חוקר. ככה זה כשחוששים שהתוצאות לא יהיו מחמיאות. 9. אחדות ישראל: כל המרוקאים והפולנים, התימנים והרומנים והרוסים, הצליחו להתאחד נגד נגיד אמריקני. 10. אחרי הבשורה מרטיטת הלב שפרס יהיה השר לענייני הנגב והגליל, מתברר שהוא יהיה אחראי גם על פיתוח עזה (זאת שאנחנו אמורים בכלל להתנתק ממנה. לא?). האם לא יהיה מועיל לכולנו אם הוא יפקח על הפיתוח מקרוב? 11. בג'מבו החדש יש מקום ל-550 נוסעים. נתערב שחברה אחת, לא חשוב איזו, תצליח לדחוף לשם 880? 12. העיתונים בישראל הקדישו השבוע מידי יום 4-9 עמודים למה שעובר על שדרות. גם אנחנו. אבל אם שדרות היתה חוטפת פי 10 היו מתעלמים ממנה. עובדה: זה קורה לגוש קטיף. 13. מנהל רשות המיסים, איתן רוב, פירסם השבוע את אומדן המיסים והמע"מ שחייב ענף הזנות. זה יוצא בערך כמו ההוצאה הצפויה על תכנית ההתנתקות. אין מקריות בעולם. אין. 14. התנועה הקיבוצית (כולל הקיבוץ הדתי) הקימה מטה ליישובי קו התפר לקראת הנסיגה מצפון השומרון. יואל מרשק, שעומד בראש המטה, אמר ל"הארץ" שהמטה הוקם לקראת מציאות של גל טרור, הפיכת יישובים לקו עימות וירי תדיר. סליחה? אתם לא תומכים בבריחה בשביל להביא שלום? 15. לרגל ט"ו בשבט מבקש שרון לא לבצע פעולם הסתה כמו נטיעות. הפרקליטות גם הכינה נוסח חדש ולא מסית של ברכה: חג עקירה שמח. 16. השנה הקודמת היתה מאוד גשומה. המומחים הכינו אותנו שהשנה תהיה שחונה. השבוע ניסינו לדבר איתם אבל אי אפשר היה לתפוס אותם בגלל המבול.

עידו דו

New member
ברוכים הבאים לתוכנית "יוגבי עצבני"

עשית לעצמך פה פינה? תפתח את זה... שבוע הבא תעשה הערות קטנוניות עם זוכה השגריר או משהו

Fleddermaus

New member
תעשה לעצמך טובה ואל תקרא את זה!

זה לא סתם נטול משמעות, זה גם משעמם!

ערב רב

New member
אני רואה שאינך לומד דבר

ואתה ממשיך לנגח את יוגב בלי להתייחס כלל לדבריו ולנסות להדיר את רגליו מהפורום. אני קורא לחסימתך!

עידו דו

New member
"אני קורא לחסימתך"-טחחחח

מי ניגח? רק אמרתי שהיה קשה לקרוא את זה... חוצמזה יש אנשים שמגיע להם שינגחו אותם הוא כותב דברים שלא בהכרח קשורים לפורום- מביא עובדות (או חצאי עובדות) שלא מועילות ולא מוסיפות שום מימד לפורום. יש לי שאלה לא קשורה שמעניינת אותי, בן כמה אתה?

ערב רב

New member
יותר ממך זה בטוח

ההודעה הזו היא הודעת ניגוח שמנסה לתקוף אישית את יוגב ולגרשו מהפורום. היא מוכיחה שאתה חסר את רמת תרבות הדיון המזערית הראויה למשתתף בפורומים.

shahar blabla

New member
אההמ ../images/Emo11.gif

להרגע כאן. אני לא חוסמת אפאחד כ"כ מהר, אך, אנא. שלטו בעצמכם. ביי !

ערב רב

New member
שחר, את יכולה להרגע

אני מודע היטב לנהלים ולכך שבקשה לחסימה יש לשלוח במסר. השימוש שלי בקריאה לחסימה היה לצורכי דיון וניגוח חוזר של עידו, אם תרצי, בהעדר תגובה אחרת.

עידו דו

New member
איך אני אוהב כשאתה אומר למה

ההודעות שלי מיועדות... כאילו אתה בכלל יודע למה כל הודעה שלי מיועדת... "ההודעה הזו היא הודעת ניגוח שמנסה לתקוף אישית את יוגב ולגרשו מהפורום" ההודעה המדוברת היא בגדר צחוק, כי באמת נראה כאילו יוגב פתח פה פינה לא קשורה ובלי שום קשר לפורום ולפי צורת הכתיבה זה נראה קצת כמו זהבי עצבני- זה הכל. אני לא רוצה "לגרש" וגם לא להוציא אף אחד מהפורום, אז אל תגיד לי מה אני רוצה או לא רוצה לעשות. ויכול להיות שאתה יותר מבוגר ממני... אבל רק בגיל.

ערב רב

New member
אין טעם לדבר איתך

כי אינך מבין תרבות דיון מהי, במקרה הטוב. אתה בכלל לא מבין מה מרגיש בן אדם כמו יוגב שמשקיע הרבה זמן ומאמצים באיסוף מידע ובהכנת המאמרים שלו כשהתגובה הראשונה שהוא מקבל הינה סתם משפט לעגני ומעליב ("יוגבי", למשל). המעט שאתה יכול לעשות זה להתנצל ולהבא לא להגיב להודעות מבלי להתייחס לתכניהן בצורה מכובדת.

עידו דו

New member
אתה יודע את מי אתה מזכיר לי?

את אריה אלדד מהאיחוד הלאומי- באמת בן אדם משכיל עם המון ידע ותרבות דיון ושפה גבוהה- אבל מי שיש לו קצת שכל יבין שהכל ריק מתוכן. "אתה בכלל לא מבין מה מרגיש בן אדם כמו יוגב שמשקיע הרבה זמן ומאמצים באיסוף מידע ובהכנת המאמרים שלו"- מאיפה אתה יודע? מאיפה אתה יודע מה אני מבין ומה אני לא? אתה יודע כמה מאמרים אני כתבתי בחיים שלי? חוצפן שכמוך, רק שאני יודע לקבל ביקורת (כל סוג של ביקורת)... וכן, אני "לועג" (אני גם לא ממש לועג, אני פשוט לא מבין את קשר המאמר לפורום) למה שהוא כותב רק בגלל שהוא שם את המאמר שלו במקום שזה לא המקום המתאים לו...פה זה פורום נוער יחד ופה זה לא המקום לשים מאמר בנושאים שלא קשורים לפורום נוער יחד- ואנשים אמרו את זה לפניי. יוגבי זה לא כינוי ללעג אם כבר אז זה לחיבה... כמו עידודו למשל או במקרה שלך ערב רבי... פשוט לא רציתי לקטול אותו אז כתבתי את זה בצורה יותר בידורית... "המעט שאתה יכול לעשות זה להתנצל ולהבא לא להגיב להודעות מבלי להתייחס לתכניהן בצורה מכובדת"- מי אתה שתלמד אותי על מה להתייחס ומה זה כבוד? לך אין כבוד לשונה ממך... לך ולכל מי שמאמין במורשת גנדי וכל זה...

ערב רב

New member
דבריך מדברים בעד עצמם:

"אני "לועג" (אני גם לא ממש לועג, אני פשוט לא מבין את קשר המאמר לפורום) למה שהוא כותב רק בגלל שהוא שם את המאמר שלו במקום שזה לא המקום המתאים לו...פה זה פורום נוער יחד ופה זה לא המקום לשים מאמר בנושאים שלא קשורים לפורום נוער יחד- ואנשים אמרו את זה לפניי." אכן הוכחת את טענתי שכל שאתה מנסה לעשות זה לדחוק את רגליו של יוגב מהפורום ע"י השפלות והצקות ושום התייחסות עניינית לתוכן דבריו. אם אתה חושב שחמאמר אין מקום בפורום אנא פנה למנהלת הפורום ולבן עמה את הנושא. נסיונות "מחיקה" ע"י לינצ'ים חוזרים ונשנים עלולים להביא לחסימתך אתה, ותו לא.

עידו דו

New member
אתה אומר הוכחת

ולא מראה איך הוכחתי.. חכם ביותר... לינצ'ים? אולי תראה מה נוער כהנא עשה לשני אנשים מסכנים בשבוע שעבר ותראה מהזה לינץ'... אתה יכול לענות להודעה הזאת... אני לא מתכוון להמשיך בוויכוח הזה

ערב רב

New member
אם אתה כותב מפורשות שסיבת

ההתנגחויות שלך ביוגב היא שלדעתך אין להודעותיו מקום בפורום, אז אין צורך להוסיף דבר. צא ולמד מהו "לינץ'" של פורומים.

עידו דו

New member
ברור שאין לך צורך להוסיף דבר

אתה לא יודע מה להוסיף... אני מגיב ליוגב כמו שאני מגיב כי אני לא רואה מהם מקומן של ההודעות האלה בפורום- אני לא מנגח אותו אלא מנסה להבין בצורה הומוריסטית למה הוא כותב את הדברים האלה בפורום נוער יחד. לא כתבתי לרגע שאני מנגח פה מישהו... כתבתי "מנגח"- צא ולמד גרשיים מהם!

ערב רב

New member
אלמלא הודעתך הראשונה הייתה עדיין

בפורום, היה אפשר לחשוב שבאמת ניסית להבין את יוגב.. אבל: "• ברוכים הבאים לתוכנית "יוגבי עצבני"ו עידו דו ו 22:07 | 23/01/05 עשית לעצמך פה פינה? תפתח את זה... שבוע הבא תעשה הערות קטנוניות עם זוכה השגריר או משהו" אין כאן שום מקום לספק.

0216

New member
מה אתה מייחס חשיבות אליו בכלל?

רק עכשיו קלטת מי הוא ומה הוא? ילדון קטנטון שחושב שהוא אלוהים. מדבר יותר מידי.. אתה יודע מאפיינים של גיל ההתבגרות. לא נורא כולם עוברים את זה. אל תתיחס אליו בכלל הוא לא שווה את זה! אני כבר מרגיש את המילים של עידו מצווחות על המרקע.... מעניין מה זה יהיה הפעם? בטח עוד משהו על "תרבות דיון".

ערב רב

New member
בפורומים אי אפשר להתעלם

ועידו מוכיח את זה היטב ע"י הקפדתו לנגח את יוגב שוב ושוב. לכן אין ברירה אלא לנגח אותו בחזרה שוב ושוב עד שיבין את טעותו במקרה הטוב, או שייכנע לאותו כח רע שהכניס הוא עצמו לפורום, במקרה הרע.

למעלה