הערותיכם בבקשה

הוספה וחידוד...

סה"כ נתנאל אמר הרבה אבל הוסיף עוד משהו... בטח שמת לב שיש הרבה קלפי חרבות- יחסית- ארבע... וסה"כ קלף גביעים אחד- זה סוג של בעייה כי לרוב חרבות = למידה..., שיעורים ושיקולים אווריריים כשגביעים הם סמל לרגשות... ובגלל שיצא לה קלף של מלכת החרבות... אני מקווה שהיא מזל אוויר באסטרולוגיה- היינו מאזניים,דלי או תאומים... כי אז אומר לך שייתכן שמצבה הסגור ייפתח פלוס מינוס עוד כשישה חודשים (עם סטייה של כחודש, חודשיים)- התייחסתי כאן לקלף ההבהרה במקומו הספציפי וכנראה היא מתחילה לימודים עצמיים ו/או פורמאליים... שיעשו לה רק טוב (היא בטח הפסיקה בעבר את לימודיהה האקדמיים או הפסיקה להשקיע בעצמה וחבל)... במידה והיא לא מזל אוויר מצבה פחות טוב ורק עם תצא ללימודים פורמאליים(קורסים לימודיים) כל שהם ביטחונה העצמי יתחזק ויהיה לה יותר קל לחשוב בבהירות מה באמת היא רוצה מחייה... מקווה שהייתי לעזר

odeliaremos

New member
לדעתי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo91.gif../images/Emo92.gif

עברתי על הפריסה ולא יודעת כל הזמן עלתה לי האות ר' אולי זה קשור לשמות שלהם,או לילדה לא יודעת אבל הר' פה חזקה מאוד,ואולי היא ר' של רוע,לדעתי היא לכודה במשחק שבנתה לעצמה,היא ידעה מי הוא ומה באמת מעניין אותו וזו לא זוגיות והתא המשפחתי,הוא עשה את זה מתוך הכרח,גיל,והיא איפשרה את זה היא היתה שם למענו,לא אומרת שלא היתה משיכה,אבל יותר היגיון באהבה,היא נתנה לו להבין שהיא אחת חזקה שלא תלויה בו,ולא צריכה אותו כל היום איתה אבל בפועל זה אחרת לגמרי,היא תלויה וצריכה חיזוקים היא מלאת חרדות,חוסר ביטחון,יכול להיות שבילדותה לא ראתה תא משפחתי שמח,או עברה חוויות לא נעימות,והן סוגרות עליה עכשיו ותוסיפו על זה בדידות,קינאה,חרדות היא באמת מסכנה,ויכולה להתחבר לתחושת העצב שלה,אך עליה להחליט איפה היא רוצה להיות,בעולם שבנתה לעצמה ויחד איתה גם בן זוגה הבין שזה מנ שהיא,או לתבוע את הצורך האמיתי,להתמודד עם פחדים לדעתי ששיכים לעבר,יש פה תחושה של פחד,לכל אורך הפריסה,משהו מעכב,עוצר,מונע ממנה,והוא עסוק אחרי חומריות,ביסוס,אוהב את השליטה שלו בחייו ולא יוותר עליה לעולם.לדעתי טיפול עמוק בבעיה רק אולי יכול לעזור,יש פה נתק אמיתי בין מה שהיא רוצה,חשה לבין מה שהיא מציגה על פני השטח,ויש מרחק עוד יותר עצום בינו לבינה,וחבל זה רק מפריד אותם יותר.

starot

New member
ממש כל הדברים שכתבת מהדהדים לי נכונים

תודה לך על ההשקעה ועל ההערות. האם תוכלי לספר איך הגעת להבנות האלה? אם מהקלפים, אז לפי אילו קלפים ראית את הדברים, ואם בשילוב של אמצעים אחרים מעניין לי לדעת איך ראית את התמונה באופן הזה? שוב תודה רבה!

odeliaremos

New member
יקירי../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הבטתי בקלפים,לא יודעת משהו הרגיש לי לכוד,אני אחת שרואה דברים תעיד על זה חברתי רשף,לא יודעת להסביר את זה מאיפה בא,ראיתי את האות ר' בולטת מאוד,התחברתי אליה,חשתי את האינרגיות הלא טובות לפי קלף השטן גם ולפי כל מה הרקע שנתת עליה,לפי דעתי צפו הדברים מעצמם,וזה המסר שקיבלתי מהם.ההבדל בין קבוצות הקלפים היה כמו ההבדל בין שני האנשים שעליהם מדברת הפריסה,היא לקחה את חייה למקום הזה הלא טוב,ולפי דעתי היא צרכה ממש את השיעור כדי ללמוד להתחבר ולהשלים עם העבר שלה,ולצעוד לגבי העתיד בביטחון,וחשיבה נקיה מפחדים ורצון אמיתי לאהבה ורגש,לדעתי החיבור שם לא מתאים בכלל,וכל יום שעובר מעמיק אותו,לא יודעת עדיין שכותבת לך יש לי מין רעד כזה בגוף,הבחורה זקוקה לעזרה יותר מפריסה לפי דעתי,שיהיה לה רק טוב והרבה אור ואהבה,אהבתי את הפריסה למדתי עליה המון,תודה ששיתפת אותנו

רשף כשף

New member
אודליה היא מתקשרת ../images/Emo189.gif

ומנסיון אני יכולה להעיד שהתקשור שלה נכון ואמיתי
ומדוייק להפליא

למעלה