הערב

צלליתה

New member
הערב

היתה אמורה להתקיים פגישה שנקבעה אתמול. האיש התקשר אלי, ביוזמתו. הוא הציע את הפגישה, ביוזמתו. אני הסכמתי, בשמחה אפילו, אלא שקצת הובכתי, כאשר השיחה הסתיימה בלי לקבוע מקום ושעה. ("אהיה איתך בקשר מחר") היתה לי קצת תחושת אי נוחות, ואכן, חיכתה לי הערב הודעה על המשיבון, שהוא לא מגיע, הוא הוזמן עי חברים. תחושת הבטן שלי, אם נגיד הוא יתקשר שוב, לסרב להפגש איתו. אני לא חושבת שגסות רוח זו תכונה אטרקטיבית. אבל אולי אני מגזימה? אולי זו סתם רגישות יתר שלי, ואין צורך להעלב?

זה מה קורה

שנוצר קשר לא סוגרים מפגש אלא משאירים הכל פתוח זו האזבה שיוצרים שמבטיחים גם שלא מתכוונים סופית כי יש היסוס אם להעמיק את ההכירות ולהפגש באמת תעשי רק מה שאת שלמה איתו לאחרונה אני מסרבת להפגש ואנשים שולחים מסרים מנימוס אני עונה שלא מחפשת הכירות כרגע כי אני בשנת אבל והם מתעשקשים , בשנה האחרונה למדתי להתחמק מפגישות אבל אף פעם לא התחייבתי לפגישות טוב נדבר מחר וכאילו כי הייתי עקבית לא להפגש עם אף אחד , ולאנשים קשה לקבל את זה

לדעתי....

....תלוי ברקע ובנסיבות. יש לסמוך על תחושת בטן אך כדאי גם לתת צ'אנס נוםף . אנחנו מומחיות בזה
. תנסי לבטל להם! אצל רוב הגברים זה אפס הבלגה.

ben 911

New member
צלליתה, אני מכיר את התחושה המאד מבאסת.

הזאת, אתה מתכנן ערב יציאה...וכלום לא קורה. אז אני שואל את עצמי, איך זה שאני הנחשב לאיש נוח ונעים הליכות. לא אגזים ואומר שאני אטרקטיבי במיוחד, אבל בהחלט בגדר הסביר.. אז איך זה שהיא לפתע קיבלה רגליים קרות? צלליתה..בואי אלי, אחבקותך חיבוק ניחומים מלב אל לב.
זה מה יש בינתיים.

לא הבנתי..האם נפגשתם כבר פעם

או שרק דברתם והייתם אמורים להיפגש... אז בתור אחת שיש לה כבר דוקטורט בתחום הרשי נא לי: אם רק דברתם בטלפון וטרם נפגשתם..והייתם אמורים להיפגש..ובדקה התשעים הבן אדם השריק הודעה שהוזמן לחברים..אין לך מה להיפגע...קרוב לוודאי שבאמת הוזמן לחברים [ יום שישי] או הבן אדם בשלב של חיפושים וצץ משהו יותר "אטרקטיבי" והחליט " ללכת עליו/ליה...אז שוב אין מה להיפגע..וכן לתת צ'אנס כשיתקשר.... אם כבר נפגשתם פעם אחת וזו הייתה אמורה להיות פגישה שנייה והבן אדם ביטל אותה בדקה ה90 ...סימן ששוב צץ משהו יותר אטרקטיבי..או אולי באמת הוזמן לחברים/רות..וגם במקרה זו אינך צריכה להיפגע..הבן אדם מחפש מפגשים אטרקטבים או במילים אחרות [סליחה] סיכויים יותר גדולים לזיון....עכשיו..שאלת השאלות האם להיענות אם יתקשר שוב????כאן זה תלוי....אם את רוצה מפגש אטרקטיבי [ואני בספק כי את בחורה רצינית] לכי על זה......אבל.....אם עדיין יש לך תקווה בלב לפגוש גבר רציני אזי נכונה לך אכזבה...יזקף לזכותו שלפחות השאיר לך הודעה...רובם לא טורחים בכלל להתקשר..... וכמו שדודותי ברוניה עליה השלום הייתה אומרת....[לקרוא בהיגוי פולני] " שישק לי בתחת [בצרה] השיסנה חולירע הזה...

שלא תטעו אני לא הולכת לישון רק עכשיו

כבר התעוררתי....וכמו שאולי לא שמתם לב שישנן כמה נבצרות מהפורום לאחרונה כמו: צפורת הנפש, מקסימה, מרי, ????????????????????????????????????????????????????????????????????????? גם וודאי לא שמתם
או שדווקא רווח לכם שלא שמעתם ממני כל היום...לא שאלתם את עצמכם או העלתם בדעתכם מה קרה לאחותכם?????אל תענו לי אני יודעת.......אז אחותכם בתקופה האחרונה למרות חירבושיה כל בוקר ולעיתים כל היום ..עוברת בתקופה האחרונה מן ימים כאלה של במילים עדינות תחושה בריאותית לא טובה...לא יודעת עדיין מה...אולי בגלל המקרר שהתקלקל [סליחה] ה ק א ו ת ..לא אני לא בהריון להירגע...היום פשוט התייבשתי לי..והייתי במיון....וקיבלתי עירוי ...ופלירטתתי עם סטג'רים חתיכים...ושבתי הבייתה..עייפה , רוויה [מנוזלים] אך בהחלט לא מרוצה....והלכתי לישון..והתעוררתי [ראו את השעה] ושוב יש לי בחילה ..אז אני מנסה להסיט את המחשבות ממנה על ידי כך שאני מחרבשת לכם....אבל זהו לא פייר....[בלאוו הכי אף אחד לא קורא אותי בשעה כזו.......אז אמנם מאוחר ש ב ת ש ל ו ם ב כ ל ה ח ב ר י ם ו ה ח ב ר ו ת.....

../images/Emo93.gif יצא לי פעמים אותו סמל..סליחה..

אין לי כוח לחפש את מה שהתכוונתי שהיה כתוב בו לילה טוב...תדמיינו..חמור עייף שכוב פרקדן ולמעלה כתוב לילה טוב...

בוקר טוב אחותי ושבת שלום

באמתץ התפלאתי שאת לא כתבת אתמול וחשבתי אולי עסוקה עם הפשושים והבת סבתא מגוייסת אבל את מושכת את זה מאז היום ההולדת שלך אולי איזה וירוס בא לבקר אצלך ושכח ללכת ? אם יש לך בחילות יקרה שלי אז לשתות כמויות קטנות ולאט אפילו בכפיות , מאמינה שזה סמני התייבשות חוץ מזה מתי את הולכת לראות רופא שיבדוק אותך , ותשתדלי שיהיה חתיך ובגיל הנחמד שגם מבין ולא רק סטאג'ר ואני שולחת לך חיבוק ענק והמון גלים של רייקי להבריא אותך

גאיה ק

New member
אכן בלטת בהיעדרך,ערדניקית

מקווה שאת מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב. בריאות ! רק טוב !

../images/Emo6.gif אחותי את פולניה?

קראתי אץת המשפט האחרון והצחקת אותי מאד באמת שיחפש את החברים שלו אם הוא לא רציני למה להפריע לה אם הוא לא רציני כלפיה

ben 911

New member
ערדניקית..חחחח../images/Emo6.gif הצחקתותי עם הדוקטורט.../images/Emo45.gif

אבל אנא, במטותא ממך. אל תגזימי. לא כל יום מישהו מבריז לך. אז איך דוקטורט? אפילו אני עדיין לא דוקטרתי בתואר הנכסף הזה.
אז כדי לסבר את האוזן...בואי נגיד שאת כרגע רק אחות.

ben 911

New member
ועוד דבר צלליתה..

את אישה כל כך חביבה, כל כך אמיתית.. אני לא מבין איך מישהו מסוגל בכלל לבטל.
נניח שהייתי גר בצפון, ומיוזמתי הייתי מציע לך שניפגש..והיית מסכימה.
גם אם החיזבאללה היו ממטירים גשם של קטיושות..
והאדמה הייתה באותה עת רועדת מרעידת אדמה...
וגל צונאמי ענק הייה מגיע מהמפרץ....
אני הייתי עומד שם לייד המעקה עם זר פרחים ביד ופשוט מחכה.

צלליתה

New member
זר פרחים?

אני כבר לא זוכרת מתי היה פה זר פרחים שלא קניתי לעצמי. ואני מקפידה. לקנות לי כל שבוע. אני חושבת שהזר האחרון שהחליף ידיים בין גבר לאישה היה הזר שקניתי למישהו שנכנס לדירה חדשה. ימי הולדת, חגים, הולדת נכדים, אישפוז בבית חולים, לולא אני קונה לעצמי לא הייתי נהנית. תודה בן חייכת לי את הבוקר ותודה לכולם בצער רב אני נאצלת לסכם שמצד הגברים הדעה היא לא להפגש בהזדמנות אחרת בעוד הנשים הן בעד צ'אנס נוסף. גם אני ברמת העקרון תמיד אבל תמיד בעד הצ'אנס הנוסף, אלא שלאט לאט מתחילה ללמוד שאם הצ'אנס הראשון היה רע יש להניח שהשני יהיה רע מאוד.

s h o o s h a

New member
פגישה, פגישה חצי פגישה

מאחר ונדברתם להיפגש אבל למעשה כלום לא היה סגור, כנראה שהבחור בעצמו עוד לא היה נעול על מה הוא הולך לעשות בסופהשבוע. אולם גם כך, אין הדבר פוטר אותו מלהודיע על שינוי בתוכניות. לטעמי, הודעה יבשה במשיבון "אני לא מגיע כי הוזמנתי על ידי חברים" היא מעט לא לענין ובהחלט משאירה טעם רע לעתיד. ובכל זאת, את עצמך אמרת שדווקא שמחת מהיוזמה שלו להזמין. אז, שואלת בקול רם- מדוע לא להתקשר אליו ולברר מה קרה ומדוע חל השינוי הזה בתוכניות? חושבת שרק אחרי שתקבלי תשובה שתניח את דעתך תוכלי לבחור באיזו דרך לבחור להבא. גסות רוח? אפשר להגדיר את התנהגותו כך ואפשר להגדירה גם כחוסר מחשבה תחילה. כי הרי למעשה לא נקבע משהו קונקרטי ביניכם והוא 'הבריז' לך. בהחלט קרה משהו אבל כדי לדעת מה ועל שום מה, צריך לשוחח ולהבהיר. ואם מתוך השיחה תביני כי אינך מעונינית בהזדמנות נוספת, לפחות תהיי שלמה עם הבחירה וההחלטה שלך. שבת שלום ובוקר קסום, שוש

כחובבת כתביהם שהפכו לסרטים

של גיין אייר, צ'ארלס דיקן, שרלוט ברונט, וכמי שצפתה אתמול בפעם המיליון בסרט " גאווה ודיעה קדומה" למדתי....לא לשפוט ולעשות תחזיות, ובטח שלא להתפס לדעות קדומות..ואפילו יוהרה....לזרום...לתת סיכוי...להיפגש,[אם יתממש מפגש] ואז להחליט.....מקסימום מה קרה?????שתינו כוס קפה/אספרסו/ או שוקו כמו שאני אוהבת....ואיש איש הולך לדרכו.......

גאיה ק

New member
משהו מ(ס)ריח פה לא טוב.

"שחררי" את הבחור שילך ויתבשל עוד קצת כי משהו לא מבושל/אפוי אצלו. זה לא שקרה איזה מצב חירום(מישהו שחלה או משהו כגון זה). הוא לא נשמע רציני,מכובד ומכבד ! next

למעלה