הערב ירד על העיר

הערב ירד על העיר

יפה לראות את העיר מוארת שיורדת חשכה בערב ומחלון חדרי מתבוננת בשקיעה בין שני האקליפטוסים הגדולים בעבר השכונה שלי היתה מוקפת בחולות הינו רואים באופק את הים והגשם היורד היה שוקע במי התהום ממלא את הבאר הפועלת בשכונה ואיך אומר השיר נלבישך שלמת בטון ומלט , והחולות נעלמים מתחת למבנים והאופק שלנו מתמלא בנינים גבוהים , העיר סוגרת על השכונה שלנו

בוקר טוב נסיכתי...איזה תאור יפה של

הערב...כתיבתך כל כך יפה....[צריכה לעשות עם זה משהו]..אתמול שמתי גם לב בערב [כשיצאתי לקנות לפשושים טיטולים שאזלו] שהיה מן שקט כזה..אף עלה לא נד אפילו....כאילו מן שקט כזה שלפני הסערה....מה אתם אומרת תגיע? יום נפלא וקסום ל ולכל חברי הבית..

מאמינה שהיא בדרך

אבל היא תתחיל בצפון , ועד שהיא תרד לדרום את עוד נהנת מהאויר החמים בוקר טוב אחותי ונשיקות לפשושים המקסים

אני בכלל לא מבינה את הקטע הזה שכולם מדברים

על הסופה שתבוא ..או על "אמרו שיהיה קר אבל חם " מה יש להתעסק בזה ? כל סוגי חיזוי מזג אויר לא מעניינים אותי אלא אם כן אני מתכננת טיול בטבע . אני עקרונית קמה בבוקר , מסתכלת בחלון , אם קר לובשת עוד עליונית אם חם מורידה חולצה ...נשארת עם אחת חחח לא מורידה הכל ...ויוצאת החוצה לאוטובוס המחומם ולמשרד החם . מאחלת לכולנו ימים חמים בלב

ציפורינקה...זה גם מה שאנו עושים בדרך כלל

אממה....אם לא נדבר על מזג האוויר...כמו כולם...על מה נדבר....דרך אגב ביום בדרכי לעבודה שמעתי ברדיו שנערכים לסופה גם בנגב בעיקר במאהלי הבדואים שלא מספיק מוגנים....כאילו מה???יקחו את כל הבדואים וישכנו אותם בהוסטלים או מלונות? הם רק לא מבינים שהבדואי בתוך האוהל שלו יותר חם ונעים [ןמסריח] מאשר חדר הכי מהודר במלון...סלח הנהג שלי במיוחד בימים כאלו נוסע למשפחה..הוא אומר שאלו הימים הכי כיפיים...שכולם יחד בשלג....

רק חבל שכמו בטבע החלשים

לא שורדים...אתמול הובא למרפאה תינוק בן חודש עם חום גוף 35.2 יענו היפוטרמייה...ועל סף ....הוא בטיפול נמרץ עכשיו...ועוד קשיש שהגיע הבוקר עם חום גוף 35.4.....ככה זה לצערינו בטבע...

ציPור לילה,את צודקת בכל מילה, זה כאילו

הכתבתי לך מה לכתוב
רק שאני לא במשרד ,

למעלה