הערב ב-22:00 ביס דוקו

סוף סוף ראיתי את הסרט ולדעתי לא הבנתם את

האכזבה של דוויד ג'יי. היה לו חלום על קהילה וזה לא עבד כי אנשים נוטים להתרכז בקשרים זוגיים והוא נשאר לבד. הוא התאכזב מההבנה שהחלום של הקהילה לא יצא לפועל! בין השאר הוא הבין (לדעתי לא בצדק וכאן אני חולקת עליו) שמיניות היא מה שמקשר בין אנשים בסופו של דבר. לדעתי אפשר להקים זוגיות מחייבת וזהה לזוגיות המונוגמית הרגילה ללא מין. והאמת לא ברור לי למה הוא הגיע למסקנה הזו... אני יכולה להבין למה שמישהו באופן כללי יחשוב כך, אבל לא ברור לי למה מישהו עם המודעות של דוויד חושב כך.

מקמיקא

New member
אני דווקא חושב שהמסקנה שלו הייתה

שהוא לא יכול להקים מערכת יחסים משמעותית *עם בן אדם מיני* בלי מין. כי זה פחות או יותר מה שהוא ניסה לעשות עם הקהילה שלו, עם שתי הפודאם, וזה לא עבד. לא חושב שהוא התכוון לומר שבכלל אי אפשר להקים מערכת יחסים זוגית בלי מין.

snoopytush

New member
הוא פשוט לא הצליח עם הרעיון של הקהילה

שתי הפונאם שלו והוא רצה קשר משמעותי. הוא לא קבע שהוא רוצה קשר מיני הוא רק אמר שהוא מוכן לשקול הכנסת מין למשבצת של מערכת יחסים כי הוא מרגיש שאצל זוגות מיניים זה מחבר והקשר זוכה להתייחסות רצינית. הוא רוצה קשר רציני כי הפריע לו שהקשרים שיצר התפרקו או הפכו למרוחקים יותר. הוא רוצה קשר רציני יציב וקרוב .

../images/Emo45.gif

זה נראה כאילו הוא הגיע למסקנה שכדי שקשר יהיה רציני (לא משנה אם אתה א-מיני או מיני) צריך שיהיה בו סקס. שסקס זה מה שמחבר אנשים. וזה מה שמוזר לי. אני יכולה להבין את האכזבה שלו מחוסר היכולת ליצור את הקהילה שהוא רצה - אני מזדהה עם זה במובן מסויים. לא ניסיתי ליצור משהו כזה, אבל זה חלום שיש לי גם. אבל אני לא מצליחה להבין איך מישהו שכ"כ עמוק בהבנה של א-מיניות, מישהו ~שייסד~ את התנועה ורואה כל מה שקורה מסביב בקהילה הא-מינית כולל זוגות א-מיניים שמתחתנים ומתחייבים, יכול לחשוב ככה.

כן, אני ממש לא הבנתי אותו

ההסבר שלי עם עצמי היה שיכול להיות וההעדפות המיניות שלו השתנו עם הזמן ועכשיו והא יותר פתוח לרעיון של מין בניגוד לעבר אבל בגלל הסטטוס שלו וזה שהוא ראש הקהילה וכו הוא לא יכול להרשות לעצמו "לצאת מהארון" או משהו... אבל זה רק המוח הנסחף שלי

למעלה