הערב ב-22:00 ביס דוקו

לא,

קרול קווין עומדת בראש Good Vibrations, ארגון סקס-פוסיטיב שמבוסס בסן-פרנסיסקו. היא פעילה סקס-פוסיטיבית כבר שנים (נתקלתי בשמה במאמר קווירי שקראתי שנכתב בשנות התשעים, אם זכרוני אינו מטעה אותי) ואחת מבעלות הברית החזקות יותר לקהילה הא-מינית בארה"ב. כשהייתי בסן-פרנסיסקו אני ודייויד נפגשנו איתה, כחלק מהAsexual Bootcamp שעברתי
בחורה מקסימה, חבל לי שפגשתי אותה לפני שהראש שלי היה כל כך בתוך תאוריה קווירית. היא זו שאמרה שיש א-מיניים שמגיבים למיניות בחוסר הבנה בדיוק כמו שיש מיניים שמגיבים לא-מיניות בחוסר הבנה, ולא מדובר בקבוצות שמגדירות עצמן על פי השנאה לקבוצות האחרות, אלא שפשוט יש אנשים ששמים את גבולות ההבנה שלהם במקומות מאוד ספציפיים, וחבל.

הקומיקאית הזאת מוכרת לי לאללה

לדעתי היא שחקנית וראיתי אותה באיזה סרט. איזה מלכה היא יצאה שהיא אמרה שהיא א-מינית! וגם.. איזה קטע עם מוריסי, לא ידעתי עליו שהוא אמר שהוא לא ישכב עם אף אחד...

snoopytush

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifטחב הוא אמיני? הא?

מה הקש/ר בין קרפדות לאמיניות פור גאד סטייק!

../images/Emo6.gif

מה שאנשים אמרו בהתחלה היה כ"כ מצחיק... זה כמו להגיד שכפית היא א-מינית, או שפרח הוא א-מיני

snoopytush

New member
דווקא כשהייתי במצעד הגאווה עם גאיה היו תגובות

מאוד חמות לאמיניות. והרבה לקחו את הפליארים. אז אני מניחה שמאז שדיויד ג'יי יזם לראשונה את ההשתתפות במצעד הגאווה דברים השתנו

snoopytush

New member
חבל שדיויד התייאש בסוף אני

חושבת שאין לו בעיה למצוא בחורה אמינית. אני הייתי מוכנה סתם לצורך הדוגמא לצאת איתו ואמיניות לא מונעת מאינטימיות להוצר בקשר אז מוזר לי שהוא התייאש. אולי בגלל שהוא היה עצוב על התפרקות הקשרים בחייו

../images/Emo45.gif

אוף, איך הוא עצבן אותי... -"אם אתה מאונן אתה לא א-מיני" - נכון, אתה תקבע בשביל מישהו אם הוא א-מיני - "למה צריך לצעוד עבור הזכות לא לעשות משהו, פשוט אל תעשו את זה" - נו באמת... זה כמו להגיד, למה צריך לצעוד עבוד הזכות להיות הומו. מי שהומו שפשוט יהיה הומו.. -" זה לא מוסרי לא-מיני היכנס למערכת יחסים עם מישהו מיני"
אני גם בעד שאנשים א-מיניים יצהירו בהתחלה שהם כאלה, או שהם לא רוצים סקס, אבל ממתי לא לרצות לעשות סקס זה לא מוסרי??

snoopytush

New member
תראי אני קצת חושבת ככה

שזה לא הכי מוסרי לצאת עם אדם מיני כי בשבילו ובשבילי סקס זה עניין גדול בשבילי , בשבילו כי הוא צריך את זה בקשר ובשבילי כי אני ממש לא רוצה את זה בקשר אז לעשות את זה זו הקרבה מאוד גדולה. מצד שני אם מיידעים את הפרטנר ומצהירים על הכוונות והציפיות מתחילת הקשר ויש הסכמה לנסות אז זה בסדר , מקסימום אפשר להגיע להבנה שזה לא מתאים ולפרק את החבילה. אבל עדיין אני סבורה שיותר מתאים שאמיניים יצאו עם אמיניים...

אני בעד אותו דבר באופן עקרוני

אני נגד השימוש במילה "מוסרי" בהקשר הזה, ונגד הנימה השיפוטית בכלל שהוא אמר את זה...

עכשיו סיימתי לראות..

ס"כ היה ממש מעניין. אני מאוהבת בדייוויד הזה! כל הכבוד לו שיש לו כוח ללכת לכל התוכניות טלוויזיה האלה ולהתראיין ולהסביר לאנשים שוב ושוב. אני קצת לא מסכימה איתו לגבי כל הקטע בסוף עם המערכת יחסים הרומנטית. לא הבנתי למה הוא מתכוון בזה שיש לו את הקהילה. ואני גם לא מסכימה איתו שחייבים בסופו של דבר להיכנס למערכת יחסים מינית כדי שיהיה בן זוג. מבחינתי יש הבדל ממש גדול בין בן זוג לבין ידיד/ידידה. וזה פשוט שחור ולבן. או שמישהו בן זוג או שלא. בגלל זה לא ממש הבנתי את כל הקטע עם הקהילה הזאת שהוא הסביר. הם ידידים שלו? הם בני זוג שלו? לא הצלחתי להבין את זה. והוא נראה ממש עצוב בסוף שהוא אמר שהוא יסכים לשכב בשביל מערכת יחסים. הוא נראה כאילו הוא עומד לבכות. עצבן אותי בהתחלה גם, האנשים ששאלו אותם מה זה א-מיניים, הבחור השחור הזה שאמר שאין דבר כזה..

אה, ודבר אחרון שאני רוצה להגיד

לדעתי יש לו תשובה מנצחת לכל מי שישאל אותו- אם לא ניסית איך אתה יודע שאתה לא אוהב? כשמישהו שואל אותו את זה- שישאל את הבן אדם מולו- אתה הומו? אם הוא יגיד לא- אז שישאל- אם לא ניסיתי סקס עם גבר, איך אתה יודע שאתה לא אוהב?

p019

New member
ניסיתי את זה פעם

באחד הראיונות טלוויזה שהייתי. אבל למזלי הרע האידיוט שהיה מולי (זה היה מעין "וויקוח" ביניינו) תען שהומוסקסואליות זו בחירה (בטון מלא גועל). אז שאלתי את המרעיינת "לא יכולתם למצוא ספר אומו?" (האידיוט היה ספר (מעצב שער) למי שלא הבין). בסופו של דבר שמעתי שזה עורר דיון על כך שעדיף להשקיע בלמידה ואינטלקטואליות מאשר באופנה ומסיבות. כן, כן, איך שהוא הא-מיניות נדחקה לצד

snoopytush

New member
דווקא את הקטע עם הקהילה הבנתי

מערכת יחסים זה לא שחור או לבן. אני אומנם טיפוס רומנטי במהותי ונראה לי שאעדיף בן זוג אחד אבל אני כן יכולה לראות את עצמי מאושרת בלי בן זוג ומסופקת מחי קהילה אם היו הרבה אנשים שקרובים אלי מאוד בחיי והיו ממלאים את הצורך באינטימיות אני יכולה להתאהב בכמה אנשים אז נכון שלא כולם יתאימו לי בתור בן זוג אבל אני בהחלט יכולה לשאוב סיפוק מהיכרות עם מספר אנשים.

snoopytush

New member
גם אני הייתי עצובה מהסוף . מאוד קל להתאהב

בדיויד וחבל לי שהוא חושב במושגים שמדכאים אותו כאילו הוא מוכן אפילו להכניס סקס למרות שרואים שהמחשבה לא גורמת לו לאושר ( מילא אם לא היה אכפת לו). כואב לי עליו. ואני מקווה שהוא יצליח לצאת מזה ולבנות את המערכת יחסים בה הוא מעוניין . תמיד יהיו פשרות במערכות יחסים אבל עדיין נראה לי שסקס זו םשרה די כבדה בשביל אמיני.. ולא כל אמיני מוכן לעמוד בכך.

למעלה