הערב אתמול

sadus

New member
הערב אתמול...

ואללה... דווקא ציפיתי ליותר... ציפיתי לתקלוט שלא היה וחבל... ערפל, נתנו אחלה הופעה די נהנתי מהם וחבל שהם מתפרקים או משהו... להבות, נו טוב הם תמיד אחלה... נותנים אחלה שואו, יובל הסולן תמיד היפראקטיבי על הבמה, תמיד משקיע מעצמו הוא מתחבר יפה לקהל... עושים בלאגן הח´ברה האלו, ואין מה לעשות יאמר לזכותם שהם טובים בו אפילו... אראלו... הממממ... את האמת לא באתי עם ציפיות להופעה שלו... עוד הרבה לפני אמרתי לעתמי שאני אהיה בחוץ כשהוא יופיע כי אני לא אוהב אותם והם גרועים, אבל אמרתי לעצמי, נו טוב ניתן צ´אנס לטראנס ונשאר קצת נראה אולי בכל זאת יהיה טוב... מה אגיד... בחיים שלי לא הרגשתי כל כך רע מהופעה של מישהו... זו ממש בדיחה... והמוסיקה, כאילו מה? איפה? זה גרם לי להרגשת בחילה איומה ומה לעשות הייתי חייב לברוח החוצה לקחת אוויר ולשמוע קצת שקט, שלדעתי הם צריכים לדעת לעשות... יקח לי שבוע לפחות להתאושש מהטראומה הזו... סה"כ היה ערב חביב, אם כי בעיה לשתות כשאתה נוהג... ופה הבאסה העיקרית!!

Metal_F

New member
אתמול בערב...

למוטי אראלו יש עתיד גדול כפוליטיקאי. ואיזה התלהבות הייתה ממנו... אנשים אספו את שברי הכד שהוא שבר כאילו זה כסף. ערפל מצויינים (והסולן ממש שווה, אבל זה לא רלונטי, נכון?) פספסתי את ההופעה של להבות´...
זה היה כזה..לא במקום, באמצע...היו צריכים לעשות הפסקה גדולה יותר. יש בארצנו יותר מטאליסטים מעודכנים, ממה שחשבתי. סכ"ה היה נחמד.

dod_basim

New member
אגב הסולן...

אני חושב שיש בנו לבין הסולן של רד הוט - אנתוני קיידס דמיון רב...גם במראה...גם בשיער...גם בתנועות שהוא עשה כשהוא לי ניגן על הקלידים... תגידו לי מה אתם חושבים על זה.. (אני חושב שאני יותר קרוב ממישהו שאמר שהוא חשב שמוטי אראלו הוא דומה לפורטיס)

Wyld stallyn

New member
משהו מוזר

משהו מגניב שקרה לי אתמול.... התיישבתי ליד הבר בערך לקראת סוף ההופעה של ארלו כי הרגשתי גרוע... פתאום אני רואה פלאפון לידי אמרתי איזה מגניב מצאתי פלאפון פתחתי אותו ומה? זה הפלאפון שלי! חהחה... אין לי מושג איך הוא הגיע לשם.... הוא היה בתיק של חבר שלי חבל שמישהו אחר לא מצא אותו כי אני שונא פלאפונים

Ever ~After

New member
אראלו היו בדיחה!

אני לא מבינה למה הם ממשיכים להשפיל את עצמם בשביל קהל מעריצים שבתוכו נמנים רק 2. 2 וחצי אולי?

dod_basim

New member
חלאס יש להם יותר משתיים...!

אכן בדיחה הרוב היה מצחיק שם, אבל יש מוסיקה ושביל זה באנו לשם לא?

metal head

New member
ערפל היו אדירים!

ערפל לא סתם הלהקה הכי טובה בארץ, ואהבתי את זה שהם שינו לגמרי את החומר שלהם במיוחד את skazki starogo lesa להבות?? חחחח הם מתלהבים מסכנים עם מוזיקה עלובה לגמרי! ואראלו בסדר, אבל הגיטריסט עשה יותר מידי פשלות

dod_basim

New member
ערפל תותחים!!

אני זוכר בחופש הגדול שעבר...(לפני שנה ) הם הופיעו בפסטיבל מאטל בירושלים...ואז הם הופיעו...אבל אז לא אהבתי בלאק כל-כך וחשבתי שהם חראות אבל ראו איזה פלא...הם פיצצו! היה שווה ביותר ההופעה שלהם בבארבי רק חבל שאין להם דיסק וגם לא הולך להיות להם כי הם הולכים להתפרק לצערי! ArAfEl!! בקשר ללהבות: בדרך כלל להקות ברוטל אני לא אוהב...אבל בהופעה היה סבבה..בגלל העוצמה שיש תמיד בהופעות...אני נהנתי...חבר שלי לקח קלטת פרומו שלהם...נשמע אותה ונגיב.... על אראלו כבר דיברנו! - בקיצור אני השדון-שטן ירושלמי-יהודי שיצביע למוטי אראלו שישלוט במספוטמיה (אל תשאלו אותי למה אני זוכר את השם הזה!)

metal head

New member
איזה שטויות...

ערפל לא הולכים להתפרק! מי אמר לך את השטויות האלה?

metal head

New member
מרלין מנסון וואנבי

מי זה היה המרלין מנסון ההומו הזה שעלה על הבמה ביחד עם להבות?

dod_basim

New member
ככה שמעתי...מקווה שלא!

בנוגע לשמנמן
שעלה עם להבות...זה הסולן של הוולצ´רס... (ככה אני חושב שקוראים להם) להקה דפוקה לאללה...אין להם מתופף ובאסיסט..יש להם שני קלידים!!!! איזה חרא!!!! אין לכם מושג! לפי דעתי הם סתם הרס השיר של להבות!

Metal_F

New member
וולצ´רס?

לא ראיתי את האטק עליו אתם מדברים, אבל בתום ההופעות כשכולם נסעו הביתה ורק אני חברי ועוד כמה הו לסים נותרנו במקום, ניגד אלינו אחד נמוך והתחיל לזיין את השכל על הופעה של להקה חדשה שמנגנת פרוגרסיב עם הארדקור עם דום עם עוד איזה עשרים אלף דברים. הלהקה הזו היא וולצ´רס. באמת רציתי לשאול מי זה האידיוט הזה ולמה הוא אמר לנו שנשמור את המדבקה כדי שיהייה עם מה לגלח את הרגליים? עזבו. זה היה מוזר.

למעלה