הערב אתמול

Wyld stallyn

New member
הערב אתמול

ערפל היו טובים לאללה אחריהם כבר לא היה כח לכלום ובטח לא ללהבות אז שמעתי אותם מבחוץ ארלו היה מצחיק... אבל לא היה כח אליו בהתחלה הייתי שיכור קצת מהוודקה ב12 שקל אחרי זה הרגשתי חרא אז הייתי בצד

LEPROSY

New member
היה ענק

היו הופעות רצחניות ופוגוים עוד יותר רצחניים באתי הביתה שבור כולי

הר הבית בידינו!

ערפל היו אדירים, להבות גם היו טובים ממה ששמעתי. אראלו אידיוט.

dishate

New member
אראלו יצליחו יותר בסטנד אפ...

ערפל שולטים! לדעתי הם היו צריכים להיות האירוע המרכזי. להבות סתם מתלהבים והסולן שלהם הוא ילד ערס שאוהב לעשות רעש. אראלו הרסו אותי מצחוק עם כל ההטפות האלה ("אנחנו השטן היהודי בלה בלה בלה..") בהתחלה חשבתי שהסולן זה רמי פורטיס... (סתם, אבל הוא היה דומה) אבל בסוף נמאס מהשטויות שלהם והלכנו הביתה...

dod_basim

New member
אתם פשוט לא מסוגלים לעמוד במוסיקה

של אראלו, זה מורכב זה לא כמו להבות...

dishate

New member
כן זה מורכב..

מזבל אורגני ושאר ירקות שעירבבו אותם, אכלו והקיאו אותם... מזה זה מורכב...

dod_basim

New member
אתם פשוט לא מכירים אותם!!!

לא כל אחד יכול לעמוד בשילוב של אקטרים בלאק (שזה דבר קשה בפני עצמו) ועוד עם שילוב של מוסיקה מזרחית..גם בפעמים הראשונות שאני שמעתי אותם לא אהבתי במיוחד...אבל הבנתי שהם ממש טובים...עזבו את כל הקטע של הסולן...תקשיבו למוסיקה!

dishate

New member
בהחלט יאמר לזכותם ש..

שילוב המזרחית ממש ממש יפה ונורא התלהבתי, לדעתי הם צריכים לדבוק בקו הזה. כל השאר קיצוני וחסר כל טעם...

dod_basim

New member
אם תקנה או לפחות תשמע את הדיסק שלהם

ואז תבין שהרוב השירים שלהם יש ריפים מזרחיים...וזה ממש טוב...ושוב פעם אני אומר גם אני חושב שמה שהסולן עושה זה סתם בשביל הקטע...בהופעה הקודמת שלהם..שהייתה הופעת בכורה..לא היו שטויות כאלה..

Ever ~After

New member
מה?!

שילוב עם מזרחית? רעיון גרוע עוד יותר.. רוצים רעיון טוב בשביל אראלו? פשוט שיתפרקו, וילכו הבייתה

כמובן

הוא מוצא איזה ריף מזרחי, חוזר עליו שבעים וחמש פעם עד שהקהל משוכנע שהזמן חוזר אחורה כל שלוש שניות, ואז עושה בלאסטביט חסר כל פואנטה, וחוזר חלילה. איזה דקויות מורכבות יש במוסיקה של הבנאדם...

dod_basim

New member
ככה היה בהופעה..אבל בדיסק זה לא ככה

גם אני מצאתי את זה לא מתאים אתמול...

Wyld stallyn

New member
מורכב?

לא הייתי קורה לזה מוזיקה מורכבת אבל היא לא רעה בכלל בניגוד למה שהרבה אומרים הדיסק נחמד, אולי יותר מזה אבל לא פחות אפשר לצחוק על מוטי ארלו, אבל אני מעריץ לצחוק ממנו ולא עליו כי זה מצחיק בקשר לדיסק שחילקו בכניסה יש שם שיר של THORNS שממש אהבתי אותו למישהו יש מושג אם שאר הדיסק טוב כמו השיר הזה? (שאני ידע אם לקנות אותו)

anathema

New member
Thorns

יש להם אלבום אחד שלהם (as far as i know) ועוד אלבום עם אמפרור... וכן האלבום טוב כמו השיר שיש באוסף של ישי.

dod_basim

New member
תזהרו בדיבורכם...

אני גם שדון ירושלמי...וגם שטן יהודי על זה אני יודע בדיוק על מה הוא מדבר...מוטי אראלו!!!

Ever ~After

New member
כן..כן ושהטלר היה בשילטון

הוא חיפש את השטן היהודי כדי לעשות לאמא שלו טובות נכון? מה זה השטויות האילה?

למעלה