הערבים מרשים לעצמם😡

שמלת תחרה1

Well-known member
לפגוע באתרים קדושים📖 לעם היהודים.
ואיני יכולה שלא לחשוב שהאומץ🦾 שלהם נובע מאותם יהודים המכחישים את היהדות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לפגוע באתרים קדושים📖 לעם היהודים.
ואיני יכולה שלא לחשוב שהאומץ🦾 שלהם נובע מאותם יהודים המכחישים את היהדות.

אז אני לא מבין.
לחינם לפני 20 שנה נהרג שם חייל מג"ב מדחת יוסף?
איפה הצבא? איפה שר הביטחון.
מילא אהוד ברק זנח את החייל הדרוזי למות שם לבדו.
לא היו אמורים להפיק את הלקחים?
לא היו אמורים לעבות את העמדה הזאת?

קר לי בך

Well-known member
מאיפה האומץ של הערבים?
כי הכופרים האלה לא מאמינים שאם החרדים והחרדיות ורוב הדתיות שלא מתגייסים יתפללו חזק חזק ובכוונה גדולה - יבולע לערבים.
ולכן על אותם אלה שלא משרתים בצבא למלא את חובתם ולהוכיח לערבים את תרומתם הבטחונית.
אחרת חו"ח שאר היהודים והיהודיות שכן מתגייסים ומשרתים שירות חובה מלא, 47% מהבנים ול 37% מהבנות עוד עלולים ר"ל לחשוב שהערבים צודקים, שאלו שלא מתגייסים יודעים לשלוח אחרים לסכן את חייהם ובעוד שבעצמם לא מביאים שום תועלת.

אז קדימה, לעבודה

nothing but the truth

Well-known member
מאיפה האומץ של הערבים?
כי הכופרים האלה לא מאמינים שאם החרדים והחרדיות ורוב הדתיות שלא מתגייסים יתפללו חזק חזק ובכוונה גדולה - יבולע לערבים.
ולכן על אותם אלה שלא משרתים בצבא למלא את חובתם ולהוכיח לערבים את תרומתם הבטחונית.
אחרת חו"ח שאר היהודים והיהודיות שכן מתגייסים ומשרתים שירות חובה מלא, 47% מהבנים ול 37% מהבנות עוד עלולים ר"ל לחשוב שהערבים צודקים, שאלו שלא מתגייסים יודעים לשלוח אחרים לסכן את חייהם ובעוד שבעצמם לא מביאים שום תועלת.

אז קדימה, לעבודה

לדעתי המספרים של 47% מהבנים ו 37% מהבנות מתייחסים לכלל האזרחים בגיל 18 ולא למגזר היהודי בלבד. במידה ואני טועה אשמח למקור.

קר לי בך

Well-known member
לדעתי המספרים של 47% מהבנים ו 37% מהבנות מתייחסים לכלל האזרחים בגיל 18 ולא למגזר היהודי בלבד. במידה ואני טועה אשמח למקור.
אתה לא טועה, אכן מכלל הצעירים.
אתה יכול לנטרל את חלקם של הערבים, זה יצא בערך 60% מהיהודים (גברים ונשים).
יוצא שיש לנו צבא עצום של כאלה שיכולים להגן על קבר יוסף בתפילות מאוד חזקות ובכוונה מלאה. מכיוון שיאן מצב שהתפילות ולימוד התורה שלהם לא עוזר הם כנראה לא משתדלים מספיק, הם ציכים לעשות תיקון ותשובה
או להתגייס לפני שהם שולחים אחרים לסכן את חייהם - ועוד להחציף פנים ולבוא אליהם בהאשמות ותלונות.

שמלת תחרה1

Well-known member
מאיפה האומץ של הערבים?

אז קדימה, לעבודה
קדימה לעבודה. מי לא משרת?

stavanit

Well-known member
מאיפה האומץ של הערבים?

אז קדימה, לעבודה
האומץ שלהם בא מתוכינו ,לא הולכים איתם ביד קשה

למעלה