העקשנות מישתלמת.....

• פותח הנושא mv1
  • פורסם בתאריך

mv1

New member
הדוח

מגיע לים עוד בחושך מלביש על המקל סקיטר וואלק של ראפלה בצבע צהוב זוהר {דג המטרה נקבע מראש על גומברים} מנסה כמה וכמה נק' איך שמבצבץ האור זורק רחוק ומריץ על המיים מקבל ספלאש ומקה אבל בלי נעילה ברחוק עוד כמה ניסיונות באותה נק' לא מביאים כלום ממשיך הלאה עדיין עם אותו הדמוי הפעם בוואלק דה דוג מגיע עד לרדוד איך שהמיים עולים להתנפץ על קו החוף מערבולת שאופיינית ללברק מקה והדמוי מיתהפך על החוט ושוב ללא נעילה ממשיך הלאה נח מחליף לניקל ומנסה ברחוק ללא תוצאות עוצר לשתות ומפטפט עם איזה דייג פיטיונות שהיה נוחך במקום אחרי 30 דק' של פיטפוטים אני תמיד עם העניים ליים קולט ברחוק סוול שצובר תאוצה ופיתאום מלה ביזרי בורחים מימנו הגל ממשיך לעלות לפתע קולט 7-8גומברים חמורים בתוך קיר המיים שיוצר הגל מנצלים אותו לתאוצה והסוואה ישר רץ לתיק להחליף לקובני סיגר של סטרייק פרו מנומר זריקה ראשונה 5-6 גילגולים ויש תקיפה ישר נועל אותו והוא מתחיל למשוך קלצ' לעומק אני נותן לו להיתעייף שלא ישתולל לי בשבירה של הגלים על החוף {איבדתי מספיק דגים ככה} איך שהוא מגלה סימני עייפות נותן חצי סיבוב לקלצ' ומתחיל להביא אותו באמצע הדרך הוא נותן פליק פלק לאחור באיור אבל לא עוזר לו כלום הוא נעול אחרי דקה הוא רוקד ברנקדנס על החוף אחרי 20 דקות שוב הים עולה ושוב סוול שצובר תאוצה עם ביזרי שבורחים אני נכנס לקונונות תקיפה ואחרי כמה נסיונות רואה אחרי הפופר ספלאש ובוםםם תקיפה שוב נועל אותו הפעם מרגיש שיש אחד כצת יותר גדול משך המון קלאצ' נתתי לו עד שיצאה לו הנשמה ואחרי שלוש דק' הוא רוקד טאנגו עם חבר שלו ללהקה לאחר 20 דק קולט את הלהקה על קו החוף אני נרדמתי בשמירה ולא הספקתי לזרוק לא נורה גם ככה אין מי יסחוב לי עד האוטו הציוד היה מקל טורנדו הפיבוריט שלי לטופ וואטרים סטלה המג'רג'רת אהובתי ובחירת ליבי חוט קוונטום קוואטרון 0.19 דמוי קובאני סיגאר של סטרייק פרו מנומר

asia7

New member
../images/Emo35.gif

שבוע טוב . מוטי , מה אחוז התפיסות שלך עם משולשות מול קרס בודד ?? ראיתי לא מעט תפיסות וסיפורים על נפילות של גומברים במטרים האחרונים , למרות זאת אין דיעה אחידה - מה דעתך ?? היה תענוג לראות את הסרטון של יניר היום ב " פישינג קלאב " ..

mv1

New member
אייל

הדמויים היחידים שיש לי עם קרס בודדת הם דמויי הפאפי וכמובן כל הסיליקונים למיניהם על הסיליקונים יש אין ספור תפיסות ואני לא זוכר שפיספסתי דג איתם אים תקף בדרך כלל ננעל לגבי דמויים רגילים היחידים שיש הם הפאפי שיש בירשותי כמה ולי אישית לא יצא להוציא איתם כלום למרות שניסיתי אבל את השאלה צריך אולי להפנות ליניר וארייה שחגגו על הפאפי מה שאני כן יכול לומאר לך שאני יודע שהם היו מחליפים את הקרס המקורית של הפאפי לקרס של רגלו אורגינל מס' 10-11

ori j

New member
דוח יפה, תפיסה נאה... סחתיין על הצמד../images/Emo45.gif

snlk

New member
אתה מסוכן כשאתה לבד

אחלה גומברים מוטינקה
יופי של תפיסות וחבל מאוד על הפיספוס של הלברק, בדרך כלל בעונה הזו הם גדולים. נראה לי שהעונה התחילה לא ?

mv1

New member
snlk

ידידי חובב לבנות האקרשטיין כפופרים.......לדעתי לא רחוק היום שבו תבוא לך המכה אל הביג גיים הכל עיניין של התמדה השאלה הנישאלת היא מה יבוא ראשון הדג או היד מעץ שתחליף את שלך המקולקלת מכל המשקלים שאתה זורק לים תשנה את השם לצונאמי יותר מתאים לך............

Papageno1791

New member
כל הכבוד מוטי!!! ../images/Emo45.gif

דגים יפים! רגע, הבנתי טוב? התחלת לדוג בסירה? יש תמונות של תפיסות מסירה?

mv1

New member
ראוווול קומוסטאס אמיגוס ??

איך אתה מרגיש ? איך הצלחת להתאקלם בצרפת ?? כאן בטוח שאתה חסר ...... כן דוד שלי קנה סירה סקי בורד 7.5מ' ואני יוצא איתו תוצאות בינתיים אין כי אין לנו נק' טובות מה שיש חרוש מטרולים אבל יהיה בסדר בינתיים עלה לוקוס של קילו + ופלמידה בטרולינג והיו כמה פיספוסים פו ושם אבל לא יצא שום דבר שמצדיק תמונה לגבי התפיסות כן העונה אצלנו בגומברי התחילה כמו שעון בדיוק כמו שנה שעברה נקווה לעוד ולגדולים יותר נ.ב הרגת אותי עם הדוחות באנגלית אני די חלוד ולוקח לי שעה ליקרו את הדוחות שלך הבתחת להתקין עיברית מקווה לישמוע מימך יותר ביי אמיגוס

Papageno1791

New member
וואו!! איזה יופי שיש לך סירה!

אני אבקש מחבר בארץ לשלוח לי מקלט בעברית וככה אני יכול לכתוב הכל בעברית, אל תדעג. מה השלום של אדי והפטין?

למעלה