העצומה מוכנה

Nickita111

New member
מה דעתכם ש...

סתם היה לי משעמם וחשבתי שאנחנו יכולים ללעבור פה בפורומים ולבקש מהם לעזור לנו לחתום. לא יודעת ...אולי ככה יתווספו הרבה חתימות

../images/Emo45.gif, זה דווקא מומלץ.

אני אפרסם בכמה פורומים
שכל אחת תפרסם בפורומים שהיא נמצאת בו.

Nickita111

New member
תודה קארין

אצלי הפורום של בסב הוא היחיד שאני נמצאת בו אבל אני אלך לפורומים אחרים לפרסם את זה

poster girl

New member
חתמתי... ../images/Emo13.gif

חתמתי... השאלה אם 100 ומשהו חתימות יספיקו...

Nickita111

New member
לא

צריך לחתום כמה שיותר ...זה מה שאנחנו מנסים לעשות , להעביר את הקישור להרבה אנשים, לחתום עם הרבה מיילים(אפשר גם להמציא)....

M a r i a n21

New member
ומשהו בקשר לזה

אני לא חושבת שחברת התקליטים יכולה כל כך לעזור. צריך מפיק גדול מהארץ ע"ע שוקי וייס או זאב אייזיק שיביע נכונות להשקיע בהבאת מופע בסדר גודל כזה לארץ.אם מפיק מהארץ יראה שמשתלם לו הוא כבר ייצור קשר עם האמרגנים של הבויז.

Nickita111

New member
ואייייייי

כן אני יודעת ,הבאתי את הנושא לפורום אבל אף אחד לא ידע , רק אמרו לי שכדאי לשלוח לJIVE. את חושבת שכדאי לשנות? תעזרו לי חח אני לא כל כך יודעת אבל אני רוצה שהם יבואו

M a r i a n21

New member
אני חושבת שאפשר וצריך

לפנות יפה למפיק גדול מהארץ. אם אני לא טועה זה המספר של שוקי וייס יזמות והפקות אפשר להתקשר לשם ולבקש את הכתובת. שוקי וייס יזמות: 5280505 (03)

Nickita111

New member
תודה

ממש תודה לך את האמת לא צריך כתובת רק את השם, כי זה מה שמבקשים. אני אכתוב שוקי וייס יזמות והפקות . אני מקווה שכל זה יעזור.

poster girl

New member
אפשר לפרסם את העצומה גם

באתרים בחו"ל... אני למשל כתבתי ככה: please help us - the Israeli fans, to recruit as many signatures as possible for our petition. The petition is ment to convince the backstreet boys to come to Israel as part of their world tour. Thanks, the Israeli fans of bsb. כדאי לכן להשתמש בזה באתרים נוספים... אני ישתמש....

Nickita111

New member
כן

מיכל אני יודעת שאת גם רוצה ,כולנו רוצים.אבל בכל זאת תודה. POSTER GIRL כן אני הבאתי אותה לאתרים אחרים ובאמת עזרו לנו את יודעת קארין שמה את זזה באתר של NLY אבל הבנות היו ממש לא נחמדות הם התחילו להגיד שיהרגו אותם פה אז הם לא חותמות

c0rdelia1

New member
יא זה לא יפה...

*נעלבת* יוו ואני מזה מקווה שהעצומה תעזורררר מתי את מתכוונת לשלוח את זה?..כאילו כמה זמן להשיג חתימות יש לנו?

Nickita111

New member
זה לא אני

זה האתר שולח.אם הייתי כותבת מספר חתימות שצריך להגיע אליו אז רק מתי שמגיעים (אני יכולה לכתוב אם אתם רוצים)אם לא הם מחליטים

c0rdelia1

New member
אממ נראה לי שכדאי

כי אם לא זה יראה עלוב..אפשר לשנות את המספר אם נראה לך שזה מוגזם באיזשהו שלב ושלא נגיע אל זה?

Nickita111

New member
אני מקווה

כמה את חושבת שכדאי? כי בעצומות ראיתי כאלה מספרים שאני לא חושבת שנגיע לזה את יודעת איך כותבים באנגלית שוקי וויס יזמות? שאני כבר אלך לשנות

למעלה