העצומה מוכנה

Nickita111

New member
העצומה מוכנה

טוב עכשיו צריך לשתף פעולה כדי שבסב יבואו לארץ.תחתמו עם כמה כתובות דואר אפשריים(גם אפשר להמציא ) ותביאו למי שאתם מכירים ואם אתם מכירים פורומים באנגלית או מכל מקום תשימו גם שם. אני גם הולכת לבקש בפורומים שאני מכירה זהו...הנה הלינק http://www.petitionspot.com/petitions/Backstreetboysinisrael

נממ..

לא רוצה לבאס אף אחד..אבל לא נראה לי שזה מה שיעזור.. חתמתי בכל מקרה.

Nickita111

New member
תודה הדר

אני יודעת...כבר אמרתי אבל איו לי רעיון אחר ואני כבר מתה לראות אותם . כל רעיון יתקבל בברכה הייתה פה מישהי שאמרה שיש לה רעיון אבל היא לא נכנסה יותר לפורום נראה לי...

Nickita111

New member
צריך....

לרשום מייל ושם ואם רוצים הודעה אפשר גם להמציא מיילים ככה יש יותר חתימות חח

חתמתי../images/Emo127.gif

אממ כו שהדר אמרה, אין הרבה סיכוי שזה יעזור, אבל כדאי לעשות את המיטב. אז אולי נפרסם את זה בפורומים? כאילו פורום NLY ו-DLS וכל מיני?

Nickita111

New member
מצויין

כן זה רעיון מעולה . אני פשוט לא רשומה בפורומים האלה אם מישהו פה יכול אז זה יהיה מצויין. אני כבר פירסמתי בפורום בספרדית והתחילו כבר לחתום

BShenB

New member
חתמתי../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

באמת אפשר לפרסם את זה בפורומים שבחו"ל שגם המעריצים מחו"ל יראו את זה ויבינו לליבנו ויחתמו גם הם... בתקווה שזה יעזור
הלוואי

זהבית 1

New member
חתמתי

נקווה שיעזור אני הצעתי כמה רעיונות אבל אני צריכה את שיתוף הפעולה שלכם מה אכפת לכם לנסות גם אם זה לא יעזור

Nickita111

New member
זהבה

אני אשתף פעולה ,כל רעיון יעזור רק אם יהיה שיתוף פעולה, אני לא יודעת מה הצעת כי אני די חדשה אבל ברור שאני אשתף פעולה

frackit

New member
=]

כל חתימה שצריך אני אחתום!!! כפרע על הבויז האלה....

למעלה