העץ שלנו

איזה ניק חמוד!../images/Emo13.gif

ומתאים ביותר... יש לי חולצה שעליה מוטבע הדפס של חילזון שמחכה לאי מייל שלו...

deep ocean

New member
אוקיי

אני אציין רק דבר אחד שאותי אישית היה מאד משמח אם היית משנה, כי הוא לא תורם לך. (את יודעת על מה אני מדברת. נכון?) יש לך אמונה פנימית שאנשים רוצים להכשיל אותך/שאנשים נכנסים איתך לריב/שאת מושכת אש שלילית מאנשים/או דברים דומים.... ברגע שתשני את האמונות האלו, תקבלי דברים אחרים בחיים.

הממ...זה נכון....

זו אמונה פנימית בעקבות מה שעברתי בחיי....זו לא איזו המצאה שלי... אני אמנם יודעת שיש גם אנשים הרוצים בטובתי ואוהבים אותי ואפילו קצת מעריצים אותי (אנשים שגרו איתי היו מחקים אותי בסגנון הלבוש, הדיבור וכו´) אבל!!! אני לא יכולה לשחק אותה בת-יענה ולהתעלם מחוסר הפרגון שקיים- והוא קיים מיכל! אנחנו חיים בעולם תחרותי ואנשים לא שמחים לראות מישהו מתקדם מהר יותר מהם.

deep ocean

New member
המממממ

אחרי שפיתחת את האמונה, ברור שתיתקלי במקרים של חוסר פרגון!!!!!! כשאת מאמינה במשהו, ה"מקרים" באים אליך. אני לא חושבת שהעולם "מושלם", אבל עובדה שאני לא נתקלת במקרים של חוסר פרגון כלפי, כי אני לא חושבת שאנשים לא רוצים בטובתי. האמונה שלך מושכת את האנשים המסויימים.

deep ocean

New member
זה תהליך ../images/Emo39.gif

אל תצפי לתוצאות תוך כמה ימים...אבל הן יבואו!!!! המון בהצלחה!!

L i z a r d

New member
בהצלחה נטשה../images/Emo23.gif

התוצעות שלך יהיה חסיכה בהרבה אנרגיה והפיכתך לעוצמתית אף יותר
טורטאה פאקטה דל בטיטו, נוטסה פארקשה אמרנדסטה.

deep ocean

New member
../images/Emo6.gif

טורטאה פאקטה דל בטיטו, נוטסה פארקשה אמרנדסטה

MsPiggy

New member
בהצלחה!!!!!! ואל תוותרי!!!!

אני בטוחה שתצליחי לעשות את זה!

נטשה מתוקה..את עקרבית טיפוסית ../images/Emo13.gif

אני חושבת שמהעקרבים למדתי הכי הרבה בחיים
אני מאחלת לך המון בהצלחה שיבוא יום ולא תעקצי את עצמך יותר, ותתדגישי את הכח רצון וסימון המטרה (של העקרבים) לטובתך החיובית בלבד.

ליזרד-

לפעמים נראה לי כאילו אינו נמצא, אבל אז בשקט בשקט, ממש כמו לטאה, הוא מגיח ורואים אותו....

למעלה