העץ שלנו

L i z a r d

New member
השפה לפחות מובנת?

אם אני כותב משהו לא מובן אז רק תגידי. אני לא רוצה לכתוב דברים מסורבלים, אני מעדיף כמה שיותר פשטות. רק תגידי

deep ocean

New member
התשובה שלי קשורה רק למדיום הזה

זאת אומרת, כשניפגש, אולי אחשוב אחרת..

בן טל-שחר

קודם כל- יש לו שם מ-ד-ה-י-ם ביותר!!! קצת הפכפך לדעתי, לפעמים מאוד רגיש ו´מרוחק´ אבל בד"כ מארגן ומנהיג את חבורת הלוחמים הצעירים. מרבה להשתמש בביטוי ´בלה בלה בלה´. היי!!! יודעים מה חשבתי פתאום? זה כמו ספר מחזור!!! מאוד טרנדי בעקבות עלייתו המטיאורית של האתר ´חבר´ה (שמעתי שיעשו תכנית טלויזיה כזו בקרוב!)

היי בן! יום אחד אני אפתיע אותך

ואשכרה אבוא לקונג-פו! (כאילו...אני חייבת להצדיק את זה שאני מספרת לכולם שאני אלופת אמנות לחימה...)

deep ocean

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

בחרתי להתמקד במשהו אחד שאני מרגישה שלי אישית היו תורם אם "היה לי יותר ממנו": יכולת חלוקת זמן ממש טובה אגב, הייתי שמחה אם היו ביקום עוד אנשים כמו בן.

sorry...הדף לא מספיק ארוך ../images/Emo3.gif

אבל יש לי ציטוט קצר - "אני אוהב את עצמי מאוווווד (בן טוב, בן טוווווב) וגם את שאר היצורים. כשאני מסתכל על עצמי מהצד אני רואה אדם שליו, ממוקד, ספונטני, מחושב, לא-ביקורתי (כלפי עצמו וכלפי אחרים) ונהנה מאוד מהחיים המדהימים האלה. הא, כן - ולפי הקושי שאני מרגיש בלעזוב את השדה הזה, גם אוהב מאוד לדבר על עצמו" אין ספק שאתה מכיר את עצמך
וסיפור קטן...כשחיפשתי את הדף הראשון של הפורום והגעתי לארכיון, התחלתי לעבור על כל מני קישורים שהיה לפני הפורום והובילו אותי לפורום "להרגיש טוב" והודעות שנכתבו על ידך, למדתי המון עליך שלא ממך ישירות, ונהנתי כל רגע

MsPiggy

New member
בסדר, בסדר, אני כותבת...

קודם כל - יש לם שם חביב ביותר! (כמ שנטשה אוהבת אמרה
) איך אני רואה אותך? קודם כל - הדבר הראשון שקלטתי בך זה שאתה לא "מאובן", אני זוכרת איך המורה שלי לכימיה אמרה שרוב ההמצאות והגילוים נעשים על ידי אנשים בשנות ה-20 שלהם כי אחר כך המוח כבר מקובע... לא חשבתי שזה חייב להיות ככה עוד אז, ואתה מוכיח שהיא טעתה ואני צדקתי
אתה חופשי יותר מהרבה אנשים שאני מכירה (לא כולל חברי הפורום...) בצורת התנהגות שלך - אתה עושה מה שאתה רוצה!!!
לא רציני יתר על המידה, משעשע עם ההודעות... איכפתי, אוהב לתת ולעזור. ורגיש כמובן
ונראה לי גם שאתה אוהב לחייך... אבל אני לא בטוחה בקשר לזה...

למעלה