העמותה

רמץ

New member
אוגוסט בחופש ../images/Emo135.gif ../images/Emo181.gif ../images/Emo179.gif

בי"ס אמור להתחיל ב-1 בספטמבר, אף על פי שאני לא זוכר שנה אחת מאז כיתה ה' שלא התחילה בשביתה. אוגוסט, בכל אופן, זה תמיד חופש. רוב הכנסים הם פעם בשנה (פה ושם יש חד-פעמיים או כנסים של חברות חוגים). האמת היא שעשיתי קצת מחקר בשבילך וגיליתי שהיו בערך 6 פעילויות שלא חזרו על עצמן לגילאי 12 ומעלה בביגור. זה לא רע, אבל ביגור הוא ללא ספק הכנס וכל השאר הינם צללים חיוורים שלו. למצוא פעילויות לקבוצת הגיל שלך בכנסים ביולי-אוגוסט לא יהיה פשוט בכלל. עדיין, שווה לנסות.
נ.ב. יכול להיות שלך ולחברים שלך לא אכפת, אבל נהוג לא להזכיר שמות בצורה פתוחה שכזאת. זה מונע מכל מיני אנשים בוגרים להפוך את הפורום שלנו לפורום של deamons.

אני אקח את זה לתשומת ליבי:)

שום שמות, אנונימי לגמרי. תודה על המחקר שעשיתי בשבילי, ואני אחפש לגבי כנסים בחופש. בביגור אפשר להשתתף מגיל צעיר, לא? חברה שלי אמרה שפעם ראשונה היא הייתה שם בגיל תשע או עשר, לא זוכרת בדיוק... יערה

פינת הסיכוי הקלוש..

שקד הזאת.. היא בסביבות הגיל שלי (18) והסתובבה עם גלימה שחורה עליה בביגור ? כי יכול להיות שפגשתי אותה בזמן הקצר שהייתי שם
קבוצה לא רצינית זה מכה.

dragon zlotnik

New member
נצל"ש, 2 שאלות.

דבר ראשון מה עושים בכל הכנסים האלה? דבר שני מה בד"כ הגיל הכי נמוך בכנסים ומה הכי גבוה(יש כאלה שמעל 35?)

naring

New member
תשובות:

אני מניח שזה כבר לא קופץ אבל בכ"ז. בכנסים, לא יאומן, משחקים מ"ת. גם פוגשים רולפליירים אחרים, שומעים הרצאות, צופים בלארפים ובכלל נהנים מחברתם של פריקים כמוך (או שלא). הכי נמוך, לא ידוע. ראיתי ילד בן 3 שבא עם אמא שלו... הכי גבוה? בביגור שיחקתי עם בן-אדם בן 45, אבל ראיתי יותר זקנים ממנו.

../images/Emo6.gif לא בדיוק...

היא בת 13 וחצי, ובדרך כלל מסתובבת עם בגדים צבעוניים ביותר. יערה

למעלה