העמותה

העמותה

אני מניחה שאתם מכירים את העמותה למשחקי די אנד די. יש להם כנסים, ביגור (?), ודי הייתי רוצה ללכת לשם... מישהו מכיר? אם כן אני כבר אשאל שאלות יותר מאוחר.. יערה

naring

New member
קצת סלט...

"העמותה" היא העמותה לעידוד משחקי תפקידים בישראל. קישור לאתר- פה. יש להם כנסים שאחד מהם נקרא ביגור. ביגור מתקיים פעם בשנה והשנה היה הכנס הרביעי (קצת לפני פסח). עוד משהו?

רמץ

New member
wow, רגע, שניה -

את לא חייבת לחכות עד פסח... יש עוד כמה כנסים בדרך... יש כמה ביולי חפשי ב-'חדשות ואירועים' בעמותה ויש את כנס דרום ב-11-12 באוגוסט בב"ש

naring

New member
אם את רוצה לחכות לכנס רציני כמו ביג

ביגור, הייתי אומר שתחכי ל"אייקון". כנס בסוכות, בערך באותו סדר גודל אם כי קצת פחות מיוחצן. כמובן שיש גם כנסים פרטיים, כמו כנס דרום כפי שאמר רמץ, כנס גריפון של גרעין ירושלים ,וכנס השמש העולה. קישורים לכולם בסוף. אה, כן. יש גם כנס "אמרו כן לזקן", אבל הוא לאנשים זקנים ממך וממני. נ.ב. בעוד אני מחפש במרץ רב קישורים לכנסים השונים, נואשתי מלמצוא את אתר הכנס "גריפון" ולכן פניתי אל ידידי משכבר, עמית ו. הידיד משכבר, אמר לי שאין כזה אתר אז... תשאלי אותו לגבי פרטים.

רמץ

New member
לא חושב שיהיו משחקי תפקידים באייקון

אם יהיה בכלל אייקון...

Tanath

New member
למה להיות פסימי?

כבר הרבה שנים יש אייקון. ובשנים האחרונות (נראה לי שנתיים), הוא מתקיים בשיתוף עם העמותה למשחקי תפקידים.

רמץ

New member
../images/Emo153.gif ../images/Emo110.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif

האם אני צריך להבין שהתעשיה הגובלינית הרימה את הכפפה?

כן לזקן? מתי זה בדיוק?

עד שסוף סוף אני יכולה להיכנס למשהו של אנשים זקנים, עדיף שאני אדע מתי ואיפה...

naring

New member
ועוד משהו,

כנסים זה נחמד. אבל המשחקים הכי טובים זה בבית עם הקבוצה הקבועה.

../images/Emo6.gif

הלוואי. הקבוצה שלי לא רצינית, ממש לא. הן לא נכנסות לדמויות שלהן. אחת מהן כן, והיא אמרה לי שאני יכולה ללכת איתה לביגור. וזה מביא אותי לנושא השני- אח של חברה שלי (שקד, דרך אגב{גם הזמנתי אותה לפה
}) הולך איתה ועם חברים שלו לביגור. הייתי רוצה ללכת איתם... לא יודעת. אני אשאל אותם. רגע, אוגוסט זה בחופש...? כי זה באמת יהיה משעמם וארוך לחכות עד פסח... כל הכנסים הם רק פעם בשנה? יערה

למעלה