העם תומך בטרנספר?

MoOsHoN16

New member
מה אתה בסדר????

אתה באמת חושב שגדר זה הפתרון? זה מראה על פחד וזה יחזק אותם ושום גדר לא תעזור מול הטרור הפלסטיני יש רק פתרון אחד לגרש אותם מפה ברצון או באיומים ותאמין לי הם יברחו כמו ב48 וכמו ב67 ומה בדיוק אכפת לך מהם כל כך? אני לא מבין אותך! אתה יהודי למען השם לא אכפת לך מהעם שלך???? אתה מעדיף ערבי על פני יהודי??? למה אנשים כמוך תוקעים סכין בגב האומה?
 

שמאלני

New member
moshon16....

שוב אני כותב,אבל אני יותר לא כותבבבב תבין מה שאני כותב לך עכשיו ולא מעניין אותי כבר. גדר הפרדה לא תמנע את טילי הקאסם,אלא תמנע את חדירת המחבלים שעושים פיגועים,כמו הפיגוע שהיה אתמול בקרני שומרון וכמו היום במחנה 80. 2. תשמע,אתה כנראה ילד קטן שמושפע מהשטויות של הימין,אתה יודע מה יקרה עם רק שרון יגיד לא יעשה רק יגיד,שהוא הולך לעשות לפלסטינים טרנספר. אתה יודע מה ילך כאן? חבל על הזמן,אני לא רוצה להיות פה שהוא רק יגיד לא יעשה. קודם כל שרון שומע לארה"ב הם הבוסים של כל ראש ממשלה שעולה בישראל,והם לא מסכימים לטרנספר. אז אין בכלל מה לדבר על רעיון כזה. 3. אתה טועה,אם הייתי ערבי הייתי מתנגד לגדר הפרדה מכיוון שהייתי תומך בפיגועי התאבדות. אבל מכיוון שאני שונא מחבלים,אני בעד להקים גדר הפרדה למנוע את חדירת המחבלים,בזה שאתם לא תומכים בגדר אתם עוזרים למחבלים. הם גם מתנגדים לגדר הפרדה משום שהם יודעים שאז המחבלים לא יוכלו להכנס לשטחי א"י. בעצם מרוב שאתם שונאים אותם ולא רוצים שתקום להם מדינה,אתם עוזרים להם. אתם רוצה לעשות להם רע,אבל יוצא לכם בדיוק ההפך.
 

MoOsHoN16

New member
אתה לא חיי באשליות....

קודם כל אני לא מושפע, ויודע מה אני מסכים אם השמאל בדבר אחד חייבים ליצור למדינה גבולות קבע כי עוד 20 יהיה אסון מבחינה דמוגרפית ואני לא יוצא סתם ביציאות של טרנפסר וכאלה אני לא כזה אני גם לא מסכים עם האמרה מוות לערבים ואם אין ערבים אין פיגועים זה נראה לי יותר מידי גזעני ולא אנושי אני מדבר על טרנספר מרצון כמו שאמר רחבעם זאבי עליו השלום תבין בזמן מלחמה ועוד מלחמה על הקיום שלנו וזו מלחמה על הקיום שלנו הכל כשר! תראה זה לא שהם לא רוצים שלום הם רוצים וגם אנחנו רוצים השאלה באיזה מחיר הם דורשים מחיר שאנחנו לא בתור עם שפוי כמובן וכל עם אחר בעולם לא יכול לוותר....הם רוצים שנוותר על הסמלים שלנו בתור עם מדינה ולאום ברגע שתוותר על אלה אין טעם למדינה שלנו ואני בכלל לא מדבר על מניעים בטחוניים וכלכלים שיש להם חשיבות רבה בארץ שלנו נפלאה ככל שתיהיה היא מקום עקוב מדם וכל עם שבא לפה נאלץ להילחם עלייה ומעולם לא חיו פה 2 מדינות ריבוניות וזה עולם לא יקרה כי זה לא יכול לקרות יש פה יותר מידי שנות סיכסוך שנאה חזקה מידי והכי חמור ויכוח דתי! לכן הפיתרון הטוב ביותר והמועיל ביותר יהיה לגרום להם לעוף מפה לירדן ושיחיו שם ואם אתה כל כך רוצה גדר הגבול עם ירדן יהווה לנו יופי של גדר...אני לא יכנס לאייך שכדי לעשות טרנספר... עכשיו הגדר הפרדה זה רעיון מטופש ומסוכן קודם כל הוא כבר יוצר למדינה גבולות קבע שהמתנחלים בחוץ? וזה נראה לך שפוי להפקיר חלק מהעם שחי בשטחי המורשת? לי לא ולכל אדם שפוי וציוני זה גם לא נראה לו ותבין אין שום מכשול שימנע ממחבל מתאבד! מתלאתבד מטורף ככל שזה יהיה ברגע שלעם אין מה להפסיד אכלנו אותה וזה לא משנה עם תיהיה גדר או לא תיהיה גדר הם חייבים להתעופף מפה כי אין ברירה! ניסינו שלום נתנו להם הכל והם החזירו לנו בעימות מזויין ומסוכן אני מקווה שקראת עד כאן
 

שמאלני

New member
אתה כן חי באשליות....

אל תכתוב לי שאתה לא חי בשאליות,כי אתה ועוד איזה חי באשליות,ועכשיו אני יוכיח לך למה אתה חי בשאליות. 1. קודם כל טוב מאוד שאתה לא מהימין הקיצוני,אבל מה שכן הימין הקיצוני הספיק לעשות לך זה שטיפת מוח. איך אתה אומר לי שאת לא חי באשליות אם אתה מדבר איתי על טרנספר מרצון? הרי טרנספר מרצון מבוסס על זה שהפלסטינים יעזבו את השטחים ויעברו מרצונם למקום אחר בעולם. אבל תגיד לי,אם הם כל כך רוצים לעזוב,למה הם ממשיכים באינטפאדה? הרי ידוע לך שהם לא רוצים רק את השטחים הם רוצים את כל הארץ שלנו. אז למה אתה חושב שתמורת כסף 3 וחצי מיליון פלסטינים יעברו מכאן. הרי הם לא סתם נלחמים נגדנו,יש להם מטרה,ויותר מהמטרה יש להם כבוד. ערבי הוא אדם עקשן לא מוותר בקלות,והכי חשוב להם זה הכבוד. באומה המוסלמית הפלסטינים נחשבים כגיבורים שנלחמים נגדנו,ומשום כך יש כל כך הרבה מחבלים מתאבדים,משום שכל האומה הערבית תומכת בהם אז זה מביא להם אמביציה ועוד יותר מוטיבציה. לכן אם הם יעברו מכאן תמורת כסף הכבוד שלהם ירד,ואני ממש לא חושב שזה מה שיקרה. אלא עם כן אתה מתחיל לדבר איתי על טרנספר מרצון,זה כבר סיפור אחר. 2. תעשה לי טובה בפעם הבאה תכתוב עם פסיקים אחרי כל שורה,נקודה אחרי כל משפט. בכדי שאני יבין מה שאתה כותב. זה מבולבל כזה לא הבנתי כלום,לקח לי זמן להבין מה שכתבת,כי הכול צפוף. משפט מתנגש במשפט,מילה במילה תעשה פסיקים.
 

MoOsHoN16

New member
עוד אני חי בשאליות?

תשמע ידידי אני ממליץ לך לחזור אל ספרי ההסטוריה ולהבין את המנטליות הערבית האדם הערבי חסר כבוד אין לו מילה הוא יעשה הכל בשביל 2 דברים הדת המוטמת שלו והחיים שלו.... . ברגע שישראל תאיים במלחמה היכנסות מסיבית לערים והרג מחבלים בלי הרבה הכנות מראש, משמע שיפגעו גם אזרחים....הם ינוסו מפה.... ותראה בינתיים טוב להם יש להם חשמל, מים, כמה קווי טלפון והכל על חשבוננו...חכה תסגור להם כמה אוניברסיטאות כמה פה כמה שם הם כבר ילכו מפה.... ואם גם זה לא יעזור צריך בכח לתחום את הכפריים לשטחי הערים במיוחד לאזור שכם, שככה לפחות תיהיה להם אוטונומיה על 40 אחוז מהשטח.
 

שמאלני

New member
חחחחחח ../images/Emo13.gif

אייי אני לפעמים שואל איפה השכל שלך,כמה שטויות אפשר לכתוב בהודעה אחת. "ברגע שישראל תאיים במלחמה היכנסות מסיבית לערים והרג מחבלים בלי הכנות מראש,משמע שיפגעו גם באזרחים... אם ינוסו מפה...". בחיים שלי לא קראתי כאלה שטויות,רק היום יש שישה הרוגים בפיגוע ירי,מיום חמישי 16 הרוגים !! אתה קולט מה זה? נראה לך שאם ישראל תאיים עליהם במלחמה הם ינוסו מפה,מה שרון לא עשה,הכול ! הם לא יכנעו עד שלא נביא להם מדינה נקודה. וכמובן שקודם לכן צריכים להרים גדר הפרדה,כי הנה התוצאה שאין גדר הפרדה,16 הרוגים רק מיום חמישי.
 
למעלה