העם תומך בטרנספר?

yariv~2

New member
או, סוף סוף הסכמה.

אז שנינו מסכימים שהדרך הדמוקרטית היא לא טובה, אבל אתה אומר שבגלל שאין טובה ממנה אנו צריכים להישאר במתכונת הזו. אז יש דרך יותר טובה, למען האמת יש כמה דרכים יותר טובות, ויש כמה דרכים שכתבתי עליהם דפים שלמים, אבל מי מתייחס? אף אחד, הדרכים עדיין לא רלוונטיות כרגע. בקשר לביהמ"ש הצחקת אותי, למי זה יעזור? ומה עד שתקום אותה מפלגה? יאנסו עוד מאה בנות? לכן שיטת המשטר הדמוקרטית היא אידיוטית מעיקרה בכך שהיא מאמינה בעיקרון "החזרה בתשובה" של הפושע. המתנחלים? אלף, אני לא תומך בכל ההטבות שניתנות להם, בית, כל יום נהרגים שם אנשים ואתה מלכלך עליהם? אולי קצת... לתת לערבים במקום? ברור, הרי הם אנשים תורמים ועוזרים, ממש אחלה חבר´ה, חוץ מיזה שהם גיס חמישי ומתים לרצוח בנו. (את זה שמעתי מערבי שבמקרה זרק עלי אבן לראש) מה עם הנכים והמובטלים? מה הקשר? כל קבוצה מגיע לה מה שמגיע לה לא מערבים בשר וחלב(זה רק לשם המטאפורה) מולדת? היא לא פחות גרועה מהליכוד וגרורותיה, ובמיוחד בני אלון חסר הדעה, שנדבק לכיסא בדבק מגע, אם היה את גנדי, שאני מעריץ שלו, אז זה משהו אחר.. אחרי שהוא הלך התנועה הזו הפכה לפקא פקא.

אין פיתרון יותר טוב ממערכת דמוקרטית

רק שאנחנו לא דמוקרטיה מלאה. לעולם לא תהיה דמוקרטיה במלוא המובן ללא סוציאליזם. הערבים הם שישית מאוכלוסיית המדינה, אתה לא יכול לזרוק אותם הצידה. והם יכולים לתרום והרבה- רק שאנחנו בחמישים ושלוש השנים האחרונות זונחים אותם בצד במקום לקבל אותם לחיקינו ולנתק אותם מהטרור.

yariv~2

New member
אין פיתרון טוב יותר?

טעות, יש פתרון טוב יותר. שמעת על סינגפור? הערבים תומכים ברשות, אי לכך, היחס אליהם צריך להיות כאל חלק לא תורם באוכלוסיה(חוסר יחס). אנו זונחים אותם ולכן הם לא מתנתקים מהטרור? שטויות, כל עוד שיש להם דודים ובני משפחה בצד הפלשתינאי, גם אם תיתן להם עולם ומלואו הם לא יתמכו בך.

יש פיתרון טוב יותר ל"דמוקרטיה" שלנו

והיא דמוקרטיה אמיתית. הסוציאליזם הדמוקרטי.

yariv~2

New member
עד לפני כיום כמעט

שלחת אותי לאנאצר 3 על שדיברתי כנגד הדמוקרטיה... ועכשיו, פתאום גם אתה מוצא בה סדקים, אז כפי שאמרתי, יש פתרון, אתה מציע משהו, ענבר משהו, המוסד, משהו... ובסופו של דבר נגיע לעמק השווה על הדרך הטובה ביותר.

לא, אתה לא קולט

אני לא יצאתי נגד הדמוקרטיה, אלא הבעתי בה תמיכה- בדמוקרטיה האמיתית, לא בדיקטטורה הזולה של העשירים שיש לנו היום. ה"דמוקרטיה" (במרכאות). אני תומך בדמוקרטיה האמתית- שלטון העם- האנשים העובדים

yariv~2

New member
לא...

א. למה אתה נדבק לדמוקרטיה? זוהי מעין אמונה... ממש דת, דת "דמוקרטיה" איזה פחד גלום מלומר... לא לדמוקרטיה, מה הביג דיל? ב. אני יכול לומר שהדמוקרטיה הקיימת בארץ היא האמיתית. אתה יכול לומר שה"אמיתית" היא ה"אמיתית".... בנתים האמיתית היא מה שקיים כיום.... מה שאתה מציע זו דרך שונה, ולכן דמורטיה שונה. ג. שילוב של כל המרכיבים יביאו לברכה במדינה, אי אפשר להיתפס בדמוקרטיה ה"אמיתית", בפשיזם, סוציאליזם... צריך לשלב ולעשות סדר. ד. אני שמח שאתה מסכים איתי שיש לעשות סדר במה שקיים היום, תקרא לזה דיקטטורת בעלי ההון... תקרא לזה אוליגרכיה, תקרא לזה ג´וג´ו ואיציק. צריך לעשות סדר..!

אני לא נתפס לדמוקרטיה כדת

אני מאמין שרובו של העם צריך להיות זה שקובע את הנעשה. האידיאל שלי הוא שהרוב צריך לשלוט. בינתיים, אני שמעתי רק דרך אחת ליישם זאת- סוציאליזם דמוקרטי. אתה מכיר עוד דרך? אולי תשתף אותי ותשנה את הדיעה שלי.

yariv~2

New member
אכן.

הרוב צריך לשלוט, והרוב הציוני בלבד, האנטי ציונים - החוצה. אין זמן לטפילים. סוציאליזם דמוקרטי, בשילוב עם עוד מרכיבים שונים.

כן בטח..

פאשיזם. כל הכבוד לך. אני מקווה מאוד שהמדינה שלנו תרד לתהום עמוק כמו מה שקרה בארגנטינה אחרי המשטר הפאשיסטי. בהצלחה.

yariv~2

New member
איך שתקרא לכך.

בנתיים אנו מתקרבים למצב של ארגנטינה דווקא בגלל הדמוקרטיה שלך. או איך שקראת לה "דיקטטורת בעלי ההון"...(וש"ס)

yariv~2

New member
ועוד שאלה לי אליך...

למה אתה חושב שמגיע לאנשים שהמטרה המוצהרת שלהם היא להרוס את מדינת ישראל זכות בחירה? ובכלל, למה מגיע להם זכויות? ואגב, פאשיזם הוא שילטון יחיד, אני מדבר על דמוקרטיה סלקטיבית.

אנחנו מתקרבים לארגנטינה בגלל

השלטון של בעלי ההון. לא בגלל הדמוקרטיה. אם היה כאן שלטון דיקטטורי ועדיין מדינה קפיטליסטית, היינו מגיעים לאותו מצב.

yariv~2

New member
דיקטטורי?

את מי מעניין? אני דיברתי על דיקטטורה? אני דיברתי על דמוקרטיה סלקטיבית! דמוקרטיה שמגינה על עצמה..! אותו התהליך, רק ללא הטפילים. אנחנו מתקרבים לארגנטינה בגלל הרבה סיבות... בין השאר: האוליגרכיה השלטת, המצב הבטחוני, הטפילות החרדית, הטפילות הקיבוצית לשעבר, ראשי ממשלה ללא ידע בכלכלה, ועוד.. אתה חי פה, ויודע לא פחות טוב ממני את הסיבות...

ומה עם הטפילות של המתנחלים?

אולי תסביר לי למה תושבי הנגב שורפים צמיגים, הסטודנטים הולכים מכות עם המשטרה, הנכים קופאים מקור מחוץ למשרדי הממשלה, החלקאים בצרות צרורות, התיירות מתה, ורק שני מגזרים בישראל חוגגים על כולם- החרדים והמתנחלים?! אני מסכים איתך במאה אחוז בקשר לכך שהקיבוצים גם סחטו את המדינה בצורה מעצבנת ביותר. אבל נכון להיום, המגזר הסוחט זה כבר מזמן לא הם, או המושבים. ובקשר ל"דמוקרטיה הסלקטיבית"- מה אתה אומר שנפסול גם את כל החרדים האנטי0ציונים מלהצביע? ומה דעתך על כך שנפסול את כל הימין הקיצוני שהביא לרצח רבין מלהצביע?

yariv~2

New member
ארגגג... (אין לי כותרת)

בקשר למתנחלים, אם ימצאו חריגות תקציב שמועברות למתנחלים שלא לצורך, אז גם שם יקוצץ, נרגעת? אכן, נפסול את כל האנטי ציונים, בין אם הם ערבים\יהודים\שמאלנים\ימניים(ימני יכול להיות אנטי ציוני?) וכו´... גם כן תשלל זכות הבחירה מפושעים. אם ימצא מידע על ימני קיצוני שתמך ברצח רבין במופגן, גם ממנו תשלל הזכות. בקשר לכל אלו ש"הסיתו", אם תסכים שכל אנשי השמאל המסיתים יכנסו לכלא, אז כן... אבל, אתה יודע טוב מאד שזה לא יגמר, וכן ישנה מידה של חופש ביטוי... אבל תסכים איתי שלא נמשיך עם ההגדרה של "מסית" הלאה...

תן לי להציע משהו אחר-

אין למדינה זכות לשלול לאנטי-ציונים או לימנים קיצוניים את זכות ההצבעה, אבל יש לה זכות לפסול רשימות אנטי-ציוניות וימניות קיצוניות. הרבה יותר טוב ושומר על זכויות האזרח. ובקשר לשאלתך האם ימני יכול להיות אנטי-ציוני: יש המון חוגים חרדים אנטי-ציוניים שאם זאת גורסים כי חובה להרוג כל ערבי. לדוגמא- ישבת שובו בנים.

yariv~2

New member
יש למדינה

זכות לשלול זכות בחירה מאנשים ששוללים את קיומה. הרעיון של פסילת המפלגות הוא אחד ממכלול. בקשר לימניים, יש קודם להגדיר מיהו ימני, ולאחר מיכן ניכנס להכללות, אם אתה מעוניין לפצוח בדיון על כך... בכיף.

שמאלני

New member
יריב...

תשים לב,הייתה תקופה לפני שחסלנו מחבל {ששכחתי עכשיו את שמו} מהחמאס,היה שקט ללא פיגועים. ואז עיתון,"ידיעות אחרונות",ערך סקר. 65% היו בעד מדינה פלסטינית,25% נגד מדינה פלסטינית,10% אין דעה. והסקר הזה נערך בתקופה שהיה שקט כמה שבועות,תתאר לך מצב שלא יהיה טרור בכלל יעני שארגוני הטרור יפורקו,מה יהיה בארץ. יהיה רוב עצום למדינה כזאת,אבל זה כמו שאמרת על 42% מהשטח. תשמע אם הם ימשיכו בטרור נרים גדר הפרדה ושם שיקימו את הארץ שלהם,זה לא מעניין אותנו. 2. אריאל שרון לא קיצוני? אריאל שרון הכי קיצוני בליכוד רק שתדע לך,זה שהוא ראש ממשלה ויש לו אחריות אז הוא לא מוציא את כל הקיצוניות שלו החוצה,כי הוא ראש ממשלה. ולא כמו ביבי שמדבר מה זה חופשי חבל על הזמן,אין לו שום מחויבות אז הוא מדבר מדבר מדבר מדבר ומדבר.... ללא הפסקה.

yariv~2

New member
רגע.. רגע..

אתה חושב שהפלשתינאים יסכימו למדינה על 40 אחוז מהשטח?? או שאתה רוצה לעשות זאת בכפיה, וללא הסכם מסודר?... זה בעצם כלא ענק!... בקשר לבלון ההוא... עזוב אותו, הוא לא רלוונטי בדיוק כמו ערפאת.

למעלה