העם תומך בטרנספר?

שמאלני

New member
העם תומך בטרנספר?

ובכן לפי סקר שנערך בעיתון,"מעריב",הוכח שרוב העם נגד רעיון הטרנספר. 35% בעד טרנספר,61% נגד טרנספר. לעומת זאת הפתרון שאני כותב כל הזמן להרים גדר הפרדה,66% בעד להרים גדר הפרדה,29% נגד להרים גדר הפרדה. זה מוכיח שרוב העם שפוי והוא נגד רעיוני הנאצי טרנספר. עכשיו יש לי כמה נקודות שרציתי להבין בקשר לטרנספר,כידוע לא אכפת לי שנעשה להם טרנספר מרצון. נקודה ראשונה,אם כל כך קל לעשות להם טרנספר מרצון,למה לא עושים כבר עכשיו טרנספר כזה ומחכים כל כך הרבה זמן? 2. אם הערבים לא ירצו ללכת מפה,מה תעשו? 3. המוסד כתב לי שגדר הפרדה עולה בין 2-3 מיליארד שקל !! בשטחים גרים 3 וחצי מיליון פלסטינים,עם לכל בן אדם נביא 1000 $ זה כבר 3 וחצי מיליארד דולר,מאיפה נביא את הכסף? כבר להרים גדר יותר זול. 4. כידוע אף מדינה לא רוצה לקבל את הפלסטינים,אז מה תעשו? אני יודע מה תכתבו לאחר ששום מדינה לא תרצה לקבלם,להתחיל להשמיד אותם,בדיוק שהנאצים עשו לנו לאחר שהם לא הצליחו עם רעיון הטרנספר. הנה כמה נקודות שאני מאוד רוצה להבין מה תעשו איתם,בגלל הבעיות האלה אני לא תומך בטרנספר.

.המוסד

New member
על נאציזם וטרנספריזם

1. הטרנספר של הגרמנים - בעלות הברית לאחר מלחמת העולם השניה בוועידת פוטסדאם (שנערכה ביולי )1945 בהשתתפות טרומאן צ´רצ´יל וסטאלין החליטו על טרנספר של 17 מיליון גרמנים משטחים כמו חבל הסודטים בצ´כוסלובקיה (4 מליון), דאנציג ושאר שטחים שנילקחו מגרמניה כעונש על תוקפנותה. ההחלטה כללה סעיף שעל הטרנספר להיות מבוצע "בצורה מסודרת והומנית." - פרק זה אינו נלמד בבתי הספר, ואינו מוזכר בעיתונות שכן אם מנהיגי הדמוקרטיות הגדולות (ארה"ב ובריטניה), תמכו בטרנספר כעונש לעם הגרמני על תוקפנותו, הרי שכל הטיעונים שטרנספר תמיד שווה לגזענות/נאציזם בטלים ומבוטלים. 2. הטרנספר של הסרבים מקוסובו - לאחר ההפצצות של נאטו על יוגוסלביה (שכללו גם הפצצות מכוונות על מתקנים אזרחים כמו בנין הטלוויזיה), נכנע מילושוביץ לדרישות נאטו ופינה את הצבא והמיליציות הסרביות מקוסובו. את מקומם תפסו חילי נאטו שאמורים היו לשמור על הסדר. תחת חסות חיילי נאטו החלו המיליציות המוסלמיות בקוסובו לטבוח בסיטונות אזרחים סרבים, בעוד שחיילי נאטו (אמריקאים ברובם), אינם מתערבים. כתוצאה מכך ברחו/טרונספרו מאות אלפי סרבים מחבל קוסובו לסרביה. לפי הכללים(בהנחה שכולם שווים בפני החוק הבינלאומי) הרי שמנהיגי נאטו, והנשיא קלינטון (יקיר השמאל) בראשם - צריכים גם הם להיות נאשמים באותם פשעים בדיוק בהם מואשם מילושוביץ. עד היום לא נשמעה אף קריאה כזו מקרב "יפי הנפש".... מענין למה? ולטיעון הבא: גדר צריך להקים עכשיו(וזה לא אפשרי) ואילו טרנספר מרצון אפשר לבצע במשך שנים הפלסטינים לא יגיעו כיחידה אחת, הם יתפזרו בארצות ערביות שונות, כמו אפגניסתן החדשה שתשמח לקבל אותם אוזבקיסטן כל ה"סטן" למינהם, וכל המדינות העניות ישמחו לקבל "בעלי הון" כאלו אה, עד היום עזבו למעלה ממאה אלף פלסטינים את הארץ(מאז תחילת האינתפדה) ואתה לא תומך בטרנספר בגלל שהוא משאיר את א"י לנו, וזה מפריע לך בגלל איזושהי סיבה

EverMan

New member
אתה שכחת לציין דבר אחד

שחבל הסטודטים עבר לברה"מ ... ברה"מ היא זו שביצעה את הטרסנפר .. ארה"ב ובריטניה רק נתנו לה החופש פעולה .. (אנחנו לא נתחיל בטעויות שלהם בתקופה ההיא כי הרשימה ארוכה). אתה רוצה לחקות את סטאלין ? ולא , הסטאנים לא יסכימו לקבל אותם כי אין להם כסף לממן אותם .. גם הם עניות ואין להם מקומות עבודה לעוד 3 מיליון פלסטינאים

.המוסד

New member
נו ארה"ב אישרה להם יופי

שוני גדול, שכחת להגיב על החלק של נאט"ו ושכחתי להוסיף על הטרנספר בקפריסין הסטאניות בשמחה יקבלו אותם, כי הם יבואו עם כסף שאנו ניתן להם, זוהי המהות של טרנספר מרצון, הם יבואו עם הון גדול פי 5 מההון הממוצע במדינות אלו, בערך כמו שמישהו יבוא לישראל עם חצי מיליון שקל פלוס(אל תתפסני במילה) הוא יסתדר... הפלסטינים לא ישתלבו בשוק העבודה הם ייצרו מקומות עבודה, הם יהיו היזמים של ארצם, בעלי ההון...וכולי

EverMan

New member
נ.ב

כמה יהודים עזבו את ישראל מאז תחילת האינתיפדה ? את זה לא ציינת .. כמה יהודים לא עלו בגלל המצב ? כמה אנשים מפחדים להתקרב לארץ בגלל המצב והאינתיפדה ? אז לא חד סיטרי ידידי ...

.המוסד

New member
לא משנה כמה עזבו את ישראל

אלא אם כן אנו רוצים לעודד את זה, אני רק רוצה לעודד יצאה פלסטינית מתחומי ישראל, חד סיטרי או לא לטרנספר יש דרך ברורה, אין קשר להיקפי הירידה

EverMan

New member
בולשיט

אתה יודע שהעזיבה היא הדדית , ומאוד נוח לך להראות ש100 אלף פלסטינאית. אבל כמה יהודים עזבו אתה לא מביא ? כמה יהודים לא עלו אתה לא מביא ? אז אולי הערבים יעשו לנו טרנספר ? הרי יש להם הרבה הרבה הרבה יותר כסף מאיתנו .. ממש לא בעיה להם לאסוף מיליארדים מערב הסעודית או איראן או עירק.

.המוסד

New member
מה הקשר?

אתה צודק, אם ניתן לכל יהודי רבע מיליון דולר רבים יעזבו, אבל אנחנו לא הולכים לעשות זאת נכון? שיאספו, מה הם יעשו איתו? אנחנו נמנע כל תרומה מהמדינות הללו, נהפוך את זה לבלתי חוקי, אבל הפלסטינים אחרי שהרשות שלהם תושמד, אז לא תהיה להם שום "הגנה" מפני ההצעות הנדיבות שלנו, הבנת?

שמאלני

New member
המוסד...

יופי אז נתת דוגמאות שמדינות עשו לעמים שונים טרנספר,מה אתה רוצה להגיד בזה? ותראה את הדוגמא הראשונה שלך,דוגמא ממש אבל ממש גרועה. כל העולם נלחם נגד הנצאים אף אחד לא סבל אותם,לאחר המלחמה כל העולם רצה להשמיד את הנאצים. איך אתה יכול להשוות אותם לפלסטינים,כל האומה הערבית עומדת מאחורי הפלסטינים,הם לא כמו הנאצים שהם היו לבד מול כל העולם. 2. בסעיף השני שלך,מדובר במלחמה בין מליציות ואוכלסיות שאינן נשלטות ע"י רשות כמו בשטחים. הם יכלו לעשות מה שהם רוצים והם לא שמו על אף אחד בעולם. דבר שני,ישראל לא יכולה בתור מדינה מערבית דמוקרטית,לבצע פשעים כפי שעשו המוסלמים והסרבים שלחמו במלחמת אזרחים בתוך יוגוסלביה. לכן אתה לא יכול להשוות בין המקרים מה שציינת לבין מה שקורה כיום בשטחים. 3. גדר אפשר להקים בתוך שנתיים,אם היה אפשר לעשות טרנספר היו עושים זאת כבר מזמן. אבל היות שאנחנו מדינה דמוקרטית,והרוב נגד טרנספר אין סיכוי לטרנספר.

yariv~2

New member
עד לפני שנתיים...

רק חמש אחוזים מהעם תמכו בטרנספר... כך שההתקדמות היא די טובה לשנתיים בלבד... בקרוב אני אענה לך על כל הקודות שהזכרת...

שמאלני

New member
עד לפני 10 שנים...

אף אחד לא האמין במדינה פלסטינית והרוב היו נגד מדינה כזאת,כיום הרוב בעד מדינה כזאת. ואפילו אריאל שרון,שמוגדר איש ליכוד ימני קיצוני מדבר כל הזמן על שצריך להקים מדינה לפלסטינים.

yariv~2

New member
הרוב בעד מדינה פלשתינאית?...

חח.... בעד מדינה פלשתינאית על 42 אחוז מהשטח, זה אומר בעד מדינה פלשתינאית?.. היה איזה שנה שנתיים שהעם נכנע לבלבלני אוסלו.. זה הכל... כיום העם חוזר לפעם וב"קיצוניות" יתר.. אריאל שרון ימני קיצוני? אריאל שרון הוא מצורע שיושב על כיסא ראש הממשלה ומדביק את כל הסביבה... למי אכפת מה אומר?

יריב, אריאל שרון הוא ראש הממשלה

שנבחר ע"י הרוב המוחץ בצורה דמוקרטית. הטיעון של אנשים גם משמאל וגם מימין שהוא סתם "מצורע שיושב על כיסא ראש הממשלה ומדביק את כל הסביבה" (כדבריך) מגוחך. הוא נבחר ע"י רוב בצורה דמורטית. אני בתור שמאלני שמאוד לא מסכים עם המדיניות שלו אומר לך את זה.

yariv~2

New member
מגוחך?

הוא נבחר אם שכחת על סמך זה שהבטיח ביטחון... וכרגע כשהוא לא מספק שום סחורה אז ההסכם מבוטל.. ומה עושים לאדם שלא מכבד הסכמים ובכל זאת נדבק לכיסא?... את זה נשאיר לשיקול דעתך האישי... הוא לא רק מצורע.. הוא כבר עומד על הקוו האדום של אי מניעת רצח.. וכידוע על אי מניעת רצח\העלמת עין יש אנשים שיושבים בכלא עשרות שנים... לשיקולך שוב.

ההסכם מבוטל...

ההסכם לא מבוטל עד שאין רוב בכנסת שמצביע על אי-אמון בממשלה. אל תבלבל את השכל. ואגב, אם תסתכל בסקרים ביום שישי בעיתונים תראה ש(לצערי) רוב מוחץ בעם עדיין מרוצה מתפקודו בתחום המדיני-בטחוני ורוב קטן (אני לא מבין איך לעזאזל) מרוצה ממדיניות הממשלה בנושא הכלכלי-חברתי.

yariv~2

New member
ההסכם מבוטל,

לפי כל כלל הגיוני, אדם שלא עומד בהסכם צריך ללכת, זה שיש מאפיה ששומרת עליו בכיסא. זה סיפור אחר... רוב מוחץ בעם מרוצה? לא, רוב מוחץ בעם מבולבל...ולכן חושב ששרון הוא הרע במיעוטו, וכידוע בין "רע, אבל..." לבין "מצוין" יש הבדל ענק. אותם אנשים שמרוצים מהתפקוד של הממשלה בנושא הכלכלי\חברתי הם החרדים-והאליטות השולטות, אבל העם....

yariv~2

New member
הוספה,

לא רק שההסכם מבוטל, הצד השקרן צריך להיענש, וכל שכן כשמדובר בחיי אדם. וכל שכן כשמדובר בסיוע לרצח.

מי אתה שתקבע אם ההסכם מבוטל?!

אתה יודע, יש לכל אחד בעם נבחרים שיושבים בכנסת והם אלה שיכולים להחליט אם ההסכם מבוטל או לא. "זה ששומרת עליו מאפיה בכיסא". אה, כן, אתה, שאפילו זכות הצבעה ורישיון נהיגה עוד אין לך, אתה תקבע שכל הכנסת מאפיה. לאן נמשיך? בית המשפט הוא גוף מושחת, השב"כ אחראי לרצח רבין ולקח כסף מהחזית העממית בשביל לא לתת אבטחה לגנדי, המשטרה מחסלת אזרחים בכוונה בשביל להפליל אנשים שיודעים על הסודות האפלים של המוסד ופרשות ריגול שונות... אני מציע לך לא להתחיל להתלהב, רוב מוחץ מהעם עדיין תומך בראש הממשלה. ובקשר לאליטה- האליטה שלך זה המתנחלים, שחוגגים על התקציב ומרוויחים פי שלוש מעיירות הפיתוח.

yariv~2

New member
הקשר היחיד של

העם עם הנבחרים הוא ביום הבחירות, מאז והלאה הנבחרים(רובם) מפרים בשיטטיות את כל ההבטחות אחת לאחת, אם את אתה לא יודע.. יש לך עוד הרבה מה ללמוד. אני אישית לא קשור, תרבות וויכוח מוכרת לך? אתה יכול לשאול למה קראתי לכנסת מאפיה(רובם), ואז אני אענה ברצינות. אגב בית המשפט, חלק גדול מהשופטים הינם מושחתים בהחלט, ויש לי עשרות דוכמאות על בן דוד\אח\אימא\אישה\נכד..... ומה תגיד על שופטים ששופטים אנס לחמש שנות מאסר בלבד? זה לא נחשב לשחיתות? בקשר לכל השאר... אז יפה שלמדת את המושג ציניות, אבל תיישם אותו כמו שצריך. המתנחלים אליטות? תציג עובדות בבקשה. אתה בכלל יודע על אלו אליטות דיברתי? שמעת את מה שמבקר המדינה אמר? "קשרים...כסף..פוליטיקה" לא אני אמרתי, את זה אמר המבקר, ואם אתה רוצה עובדות פתח בבקשה את ספר מבקר המדינה לשנת 2001...

אני מסכים איתך שהפוליטיקאים מפרים

הבטחות, יש רק מעט מאוד שבאמת שומרים על האמת שלהם, אבל זו עדיין מערכת דמוקרטית, מה לעשות שהיא לא מביאה תוצאות טובות. מה אתה מציע? אנרכיה? מדינה דיקטטורית? אתה יודע בכלל מה הפירוש של שחיתות? גם לי זה מפריע מאוד שהשופט נתן לאנס רק 5 שנות מאסר.. איך לשנות את זה אתה יודע? תצביע בבוא היום למפלגה שתומכת בעונשים חמורים לאנסים. המתנחלים הם האליטה החדשה שאנחנו מטפחים. תראה איזה הטבות הם מקבלים, תראה כמה הממשלה מזרימה להם, זה פשוט מדהים. הם אזרחים סוג א´, זה כבר אומר הכל. שים לב לנתון הבא- בכיתה ממוצעת בעיירות הפיתוח יש פי שניים ילדים מאשר כיתה ממוצעת בהתנחלויות, אבל החינוך בהתנחלויות מקבל פי שניים מהתקציב! ואח"כ אנחנו מתפלאים שמערכת החינוך דפוקה וכל הזמן שומעים על אלימות בבתי ספר בעיירות הפיתוח. כמה אנשים יושבים בשטחים? 200,000. כמה אנשים יש בכפרים הערביים? מיליון. למה הרבה יותר הולך למתנחלים? ולפני חודשיים בערך פורסמה כתבת ענק במעריב עם נתונים שהראו כמה שקלים הולכים לכל אדם (כלומר כמה כסף הולך לכל תושב בשטחים- לא משכורת כסף. אם בן אדם מרוויח 16,000 שקלים ויש לו משפחה של ארבעה, כל אחד מבני המשפחה מקבל 4,000 ש"ח) לעומת בעיירות הפיתוח. באלקנה רמת החיים שווה לזו שברמת אביב ג´. האליטה החדשה שלך. ושרון מטפל בה ומטפח אותה יפה מאוד. אה רגע, מה עם הנכים והמובטלים? נכון, מהם לא אכפת לו. גם לך לא כנראה.. תמיכה נעימה במולדת.

למעלה