העם עם גוש חשיש!

goaguy

New member
שימי לב גם לסקרים

שעושים ראש ממשלה בנפרד ומפלגות בנפרד.

B o o o o M

New member
גיא גיא גיא...

דבר ראשון הייתי רוצה לציין שאין שום קשר בין יכולת להצביע לבין התמצאות בפוליטיקה. הסקרים- מנבאים מי יהיה ראש הממשלה החדש... היו רק 2 או 3 מערכות בחירות שבהן כן בחרו בנפרד, אנשים ראו שזה לא הולך ודי מטומטם לעבוד בשיטה כזאת, ולכן חזרו לשיטה הישנה שהיא בחירת מפלגה בלבד. אז אל תהיה כלכך משוכנע שזה 2

hamush

New member
במילא אף אחד עד היום לא הצליח

להתגבר על הבעיות האלה שאת מציינת אולי לפחות לעלה ירוק יש פתרון לשבת איתם באיזה ישיבה ביער...לשמוע איזה משהו בבוקר בכל מקרה מלחמת עולם שלישית אפשר תמיד למנוע מה לעשות שכשאנשים עושים ממלחמות כסף..לא אכפת להם מה יקרה בעולם...

B o o o o M

New member
אתה כניראה לא מבין משהו

נשיא איראן הוא אדם חסר מעצורים כפי שהיה היטלר בזמנו.. לא איכפת לו, אין לו את ההיגיון הפשוט הזה - מלחמת עולם שלישית אפשר תמיד למנוע? אני הקצנתי בדבריי בכוונה על מנת להראות עד כמה אבסורדית הקריאה להצביע למפלגה הזאת שגם ככה לא תכנס לכנסת (שוב) וגם אם תיכנס, בחיים לא תצליח להעביר חוק של ליגליזציה של סמים, לעולם לא יהיה לה רוב בעניין זה.

hamush

New member
בסוף כולנו נמות...מטילים או עשן או

משהו אחר שיצוץ בנתיים אפשר להנות מהכאפות שבדרך

Art0m

New member
ת'כלס כן חחחח

יותר מעניין אותי לעשות ליגליזציה של ג'וינטים מכול הסיבות שציינת, זה למה להצביע עלה ירוק בשביל אנשים כמוני זה טוב... אבל הסמים עלו לי לראש
Tool - Letaralus

blue pill

New member
כפרה....

אם תהיה מלחמה גרעינית, אז אף אחד כבר לא יעזור לנו.... במי יש כבר לבחור? כולם מושחתים, כולם חושבים רק על הכסף שהם ירוויחו, לאף אחד לא אכפת מהמדינה והתושבים..... היה רק בנאדם אחד, שהייתי בוחר בו אם הייתי יכול- רחבעם זאבי ז"ל, איש קדוש, שבאמת אהב את המדינה.... אחרי הירצחו לקחו לי את היחיד שהאמנתי בו באמת, ועכשיו אין למי להצביע.... אז עכשיו אני מצביע עלה ירוק, כמו שאמרתי, שלפחות עם ישראל יוכל לעשן בלי לדאוג ולאכול פראנויות....

hamush

New member
כל מילה סוכר...

עלה ירוק - כי גם אנחנו רוצים לברוח מהמציאות שאתם {הממשלה} יוצרים !

psychopsy

New member
אחחח

ימי בגין איפה הם?? האיש והאגדה גם בו הייתי בוחר...

B o o o o M

New member
ביום שבו עלה ירוק יצליחו

לעשות ליגליזציה של לעשן סמים, חזירים יעופו.

hamush

New member
בנתיים פינק פלויד גורמים לי לעוף...

אז החזירים יכולים לחכות ובקשר למשפט שלך כן זה כנראה נכון לצערי...

InDaHouse

New member
שיעור בהיסטוריה

פעם היה מישהו שאמר: ביום שבכל בית יהיה מחשב אישי חזירים יעופו. פעם היה מישהו שאמר: ביום שנשים יוכלו להצביע חזירים יעופו. פעם היה מישהו שאמר: ביום שתוקם מדינת היהודים חזירים יעופו. פעם היה מישהו שאמר: ביום שעלה ירוק יעשו לגליזציה חזירים יעופו. אז כן בינתיים חזירים (PIGS) עפים לכם לתוך הבית בלי צווי חיפוש בשביל למצוא 10 גרם. אני אומר: ביום שאני אצביע לבנאדם שיכניס אותי לכלא - החזירים סוף סוף יעופו - למקום אחר.

dmt4me

New member
מנצל"ש למנצ'יז!

בעוד כל החברה הסובבים את השולחן ו"מורידים" ראשים.. הגישו לשולחן קערית עם תותים טריים לייד הקערית תעמידו צלוחית עם סוכר ולייד כל זה כוס מיים. לוקחים תות,טובלים במים,אח"כ בסוכר,ואח"כ שמים בפה..חוזרים על הפעולה גם אחרי הביס הראשון,אלא שהפעם כבר לא צריך לטבול במיים ,המיץ הטבעי של התות כבר ידביק את הסוכר אליו.. תאמינו לי ,בסטלה זה ממכר!(מומלץ שיהיה לכם רופא שיניים טוב)יאמי!

חנניה331

New member
כמובן עלה ירוק...

כל השאר שלט מתבוחה אחד גדול מעורבב עם אמון צרות

למעלה