העם עם גוש חשיש!

הרבה טעם.

נמאס לי להיות עבריין כי אני לא אוהב לשתות בירה ומעדיף לשבת עם ג'ויינט בסוף יום עבודה. אני לא פוגע באף אחד. דווקא ההפך. אני בנאדם יצרני, שעובד, משלם את המיסים שלו לחברה. נמאס לי להיות נרדף ע"י שוטרים מעפנים שהמהות שלהם בחיים (לא באמת...) זה לבוא אליי בפארק כשאני יושב ולחפש אצלי כמעט כל ערב, ואל תתן לי בכלל להתחיל לדבר על התועלת שצמח הקנביס יכול לתרום לשוק למטרות שהם לא עישון, כי אני יסיים עד הבחירות עצמן, אבל רק תדע שהוא יכול לתרום למדינה הרבה מאוד כסף, וגם תדע שלא הדאגה לבריאות שלך הופכת את הצמח הזה לפלילי אלא שיקולים כלכליים, כמו כל דבר אחר בעולם..

hamush

New member
צודק- ותרשה לי להיות קצת זקן

ולהוסיף כולם בתקשורת ובכלל אומרים : סמים פוגעים בגוף האדם בצורה קשה...אוכל תמוח...אוכל תגולגולת ....אוכל מילקי הח קיצר כל מי שחושב ככה שיקח שאיפה מהאוויר "נטול" הסיגריות החוקיות "שלא הורסות בכלל" את הגוף...ויחשוב שוב אם המשפטים האלה על הסמים {הקלים אני מדבר!} באמת נשמעים אמיתיים כלומר...ממתי מישהו שם ז*ן על מה קורה לו ?....רוב האנשים מעשנים {לדעתי..לא ערכתי סקר ואם אני טועה אז סליחה} סיגריות ו"נהנים" מפגיעה דומה משל הסמים הקלים...שד"א יכולים במקרים מסויימים לעזור ברפואה ועוד תחומים שלא עולים לי כרגע בראש...שום דבר לא רע בקנאביס חוץ מזה שזה עשן חם לריאות שאינו בריא בעצמו...אבל דיונים בנושא אני מתאר לעצמי שלא כדאי לפתוח פה...זה פשוט איך שאני רואה את הדברים {נקודת מבט של אזרח בן 18 במדינה} קיצר עזוב אני חופר לכם ב4 בבוקר...אל תבזבזו זמן לקרוא את זה

Cosmophillia

New member
זו לא פגיעה דומה לסיגריות.

סיגריות פוגעות הרבה הרבה יותר. בכלל, אם כבר ירוק אז נקי. בסיגריות יש מאות חומרים מסרטנים, רק בצילומי ריאות בגיל 60 כשפתאום רואים שהריאות שחורות שמים לב לזה.. מריחואנה זה חומר מן הטבע, נקי מכימיקלים ומכל שאר השיטים למינהם, זה צמח. אז למה לא?:)

אפילו בצחוק אל תעשה

את ההשוואה הזאת בין גראס לסיגריות, אתה פוגע בכבודו של הגראס... סיגריות (ואלכוהול, אגב) זה הסם הכי נוראי שקיים. המוות הכי נורא שיש זה מסרטן ריאות\גרון שנגרם כתוצאה מעישון סיגריות. גראס זה נקי, מהטבע, בדר"כ בלי התערבות אנושית (עזבו עכשיו את המרוססים בצד..)

Art0m

New member
גראס

גם גורם לסרטן ריאות, ואימפוטנציה וכאלה.. תעשו אסיד זה טוב.

hamush

New member
אחחח אני אוהב אותכם אנשים!!!!

הסלוגן החדש נקי זה הכי אחי... ומצטער בקשר לטעות וההשוואה...תכלס אם סיגריות פוגע יותר..אז על אחת כמה וכמה שצריך לגליזציה לגראס ואפילו איסור לסיגריות וחלק מהאלכוהול אבל בואו נגיד שזה לא יקרה...לפחות לא בזמן שאני חיי...

Mike A

New member
לא נכון

המוות הכי גרוע זה להאכל על ידי נמלים טורפות!!!!!!!!!!!!!!

למעלה