העם עם גוש חשיש!

dmt4me

New member
העם עם גוש חשיש!

עלה ירוק הנפיקו חולצות והן נראות כך----->

מי בפורום זה מצביע לעלה ירוק??

נעשה סקר קטן ????? ניראה לי כולם אבלל לא יודע בכל זאת אנישואל מקווה שכולם פה.....

Sid

New member
אני

ואני לא נוגע בסמים ואפילו גם לא בסיגריות

dmt4me

New member
ברור שעלה ירוק!

וגמני לא עשיתי סמים ולא סגריות ולא ל ס ד ולא חשיש ולא אלכוהול ולא בגבוהה ולא אמדיאמאיי ולא פטריות ולא סלביה דיוינורום ולא אקסטזי,הכי כיף לחיות סחי

blue pill

New member
גם אני.....

מילא כולם קקות, אז לפחות שעם ישראל יוכל לעשן בשקט.....

B o o o o M

New member
איזה ביזבוז של קולות

לעזאזל, אנחנו על גבול מלחמה, יש פרעות של מתנחלים, מריבות בין שוטרים וחיילים לאזרחים, איראן מאיימת להשמיד את ישראל (פצצת אטום, מישהו?) המוסלמים מחרימים את הדנים, צרפתים וכו' בגלל קריקטורה וחוטפים אזרחים אירופאיים ומאיימים על כל אירופה, בוש לוקח את האיומים ברצינות וכבר מצהיר שהוא מתכוון להתערב ולהגן על ישראל (כלומר, הוא די בטוח שהולכת להיות מלחמה...) תפתחו את העיניים אנשים, הסמים עלו לכם לראש! אחרי כל זה, כל מה שמעניין אותכם זה לעשות ליגליזציה לג'ויינטים? איזה בורות תסלחו לי
בזבוז ותאמינו לי שכשתהיה פה מלחמה גרעינית (חס וחלילה) או מלחמת עולם שלישית, הדבר האחרון שתדאגו לו זה לעשן את הג'וינט שלכם בבוקר.

goaguy

New member
גליה......

בגלל זה יש בחירות בשיטת 2 הפתקים : אחד לראש הממשלה ואחד למפלגה. עכשיו כול המפלגות זה אנשים מושחתים ( המרכזים שלהם בדר"כ ). אז עדיין אפשר להשים פתק לביבי (כי אין משהוא אחר), ופתק שני לעלה ירוק ( או עלה לניידת) . בימקום לתת למשל לליכוד את הקול הזה כי תכלס זה קול למושחתים.

B o o o o M

New member
ביבי?

דבר ראשון מותק מתי פעם אחרונה הצבעת? אתה ממש לא מעודכן. בוחרים רק מפלגה, לא בוחרים ראש ממשלה בנפרד. המפלגה עם רוב הקולות ראש הממשלה יהיה מס 1 שלה. דבר שני... חחח ביבי !!
שאלוהים יעזור לנו אם הבן אדם הזה ייבחר... אבל.. בלי ויכוחים פוליטיים בעניין הזה כרגע :)

B o o o o M

New member
אגב אתה מבין כמה זה אבסורד

אם למשל ייבחר ראש ממשלה מהליכוד אבל קדימה יקבלו את רוב הקולות? חחחח בגלל זה בידיוק לא בוחרים בניפרד יותר...

Mike A

New member
לא הבנתי

אתה אומר שכולם מושחתים, אז לבחור לביבי? חח דאחקות

goaguy

New member
אני לא בדיוק בטוח אים זה פתק 1 או 2

אני כמעט משוכנע שזה 2. כי אים זה לא יהיה ככה אז למפלגות הקטנות אין סיכוי. וגם בבחירות הקודמות זה היה ככה ואים אני לא טועה (פשוט עישנתי הרבה לאחרונה) גם בחירות לפני זה. ואל תשכחי לאפילו לוועד הבית של הבניין שלך את לא יכולה להצביע.

למעלה