העם הופך ימני...

chatul

New member
אולי תסביר לנו

למה מרצ וכל 20 מצביעיה רוצים באינטרס הפלסטיני ולא באינטרס של מדינת ישראל? נשגב מבינתי למה אני תומך בטרור ורוצה בטובתו של ערפאת... ואולי תסביר לנו למה לא הוקמה גדר בטחון? ומה עם איכות הסביבה וחוקים חברתיים? האם בליכוד מצאת את הדאגה העמוקה לאוויר שאתה נושם ולעיירות הפיתוח? העלית על דעתך שאני כמצביע מרצ (ואני לא מתיימר לייצג את כולם, אלא רק את חלקם, אלו שאני מכיר באופן אישי) רוצה כח בינ"ל, וגדר בטחון כי זה לדעתי הפתרון הטוב ביותר למצב שבו אנחנו נמצאים (והשיקול מה טוב לערפאת לא עומד לנגד עיני אלא מה טוב לנו)? העלית על דעתך שהרצון שלי לפנות התנחלויות נובע מהעובדות שכל הכסף שהולך על ההתנחלויות לא הולך על חינוך למשל ושכל עוד אנחנו שולטים בטחים שום נושא אחר לא מטופל ברצינות בחברה הישראלית כי הכל מתחיל ונגמר בנושא הישראלי-פלסטיני? או שאתה משוכנע שאני מצביע מרצ כי אני רוצה שערפאת יקבל את תל אביב ויפו ואנחנו נחזור לאירופה, אסיה וצפון אפריקה?

Asaf p

New member
תגובה

אני חושב שזה היה מובן לכל מי שקרא את ההודעה שלא התכוונתי שמרצ פועלת למען עראפת במכוון. הכוונה בסה"כ טובה, אבל זה הגיע למצב מעוות שנראה כפי שכתבתי בהודעה הקודמת. לגבי נושאי איכות סביבה וכדומה, קבל לגלוג ידידותי. זה נושא חשוב, אבל לא עד כדי כך חשוב שאנשים בארץ יצביעו לפיו. וגם אם זה היה מכריע את הצבעתי, אני לא בטוח בכלל שקול למרצ ישרת בבטחה את איכות הסביבה . בכל אופן גם אם מרצ אכן מספר 1 בנושאים סביבתיים כפי שאתה טוען, מעטים בארץ יכולים להתעלם מנושאים אחרים הרבה יותר חשובים במדינה שלנו היום. כשכרגע הנושא הפלסטיני הוא מס' 1, והוא אף משפיע על כל הנושאים האחרים כפי שאתה כתבת בעצמך.

sagitv2

New member
כמה רע עוד נצטרך לספוג כדי שהעם

הבחירות הנוכחיות הציגו את העם שלנו כסאדיסטי שמבקש עןד מהחורבן שקיבל בשנתיים האחרונות. העם כאילו אומר לשרון: כן, בבקשה אנחנו רוצים עוד אבטלה, החמרת מיתון, גידול בעוני ואבטלה, עוד פיגועים עוד הרוגים כי לא היה לנו די. כמה רע עוד נצטרך לספוג כדי שהעם שלנו יתפכח.

אשרת

New member
אתם שוכחים דבר אחד - שאף צד

לא ישחק על הנושא של הפיגועים. פיגועים היו גם בתקופת מר"ץ בשלטון וגם בתקופת הליכוד. ככה שנושא הפיגועים לדעתי אינו רלוונטי לצורך הדיון. יש אנשים שלמרות הכל ימשיכו לשים ליכוד, ויש כאלו שלמרות הכל ימשיכו לשים מר"צ. מה פסול בזה?

Asaf p

New member
מי שסאדיסט זו את שמנבלת את המסך

בקללות ונאצות השכם וערב נגד מי שלא חושב כמוך. כן אני רוצה עוד אבטלה! כן אני רוצה עוד פיגוע ועוד פיגוע כן אני רוצה עוד מובטלים, אני מת להיות מובטל. בגלל זה הצבעתי לשרון. טוב לך עכשיו? תסגרי את המחשב ולכי לבכות בחדר לבד.

שמולמול

New member
כי מר"ץ מציעה לגרש יהודים בלבד

מר"ץ מוכנה להלבין את כל הבנייה הלא חוקית של הבדואים בצפון הנגב ואל לפנות בדואי אחד מצפון הנגב אך כשזה מגיע ליהודים היא מוכנה לפנות יהודים מכל א"י מר"ץ רוצה להביא מאות אלפי ערבים לתוך תל אביב

למעלה