העם דורש
!

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יש לי חור ברגל והוא ממש כואב חח הוא ממש קטן אבל הוא ממש ממש ממש מציק וזה גם מתנפח... אעאע התייאשתי מעצמי.. הלכתי לעשות תמונת פספורט, וכרגיל היא יצאה זוועתית... ככה זה שאתה בנאדם זוועתי.. אני צריכה להתקשר ל2 מורות שלי
כדי שיתנו לי המלצה לצבא... אבל לא באלי בכלל... אין לי כוח לדבר על אף אחד החדר שלי מבולגן ממש וכל יום אני מנסה לסדר אותו ומתייאשת. אין לי כוח וחשק לכלום... לא יודעת למה.. אני כל הזמן עייפה וחסרת כוחות.. וחסרת מצברוח.. וכל אלה ביחד גורמים לי להיות רעה לאנשים.. נמאס לי להשתעל, ולא באלי לקחת סירופים או כדורים או משו... כי זה עובר לבד... אבל השיעולים האלה מציקים!!!!
אמ.... לא עולה לי כרגע.... אולי אח"כ..

Lilosh95

New member
יהיה טוב ../images/Emo24.gif

גם אני ופוטוגניות זה 2 עולמות שונים. שונאת להצטלם ואוהבת לצלם :)

GiLi73

New member
../images/Emo24.gif

אני גם יוצאת זוועה בפספורט
תרגישי טוב

McRafush

New member
פרח יעזור? ../images/Emo140.gif

מקווה שיעבור לך הצינון/שיעול הזה מהר(אני יודע כמה זה משגע ת'שכל כשזה בא באמצע הפאקינג קיץ
)! ושיהיה בהצלחה עם ההמלצות מהמורות שלך, ובכלל בהצלחה עם המיונים! פאראמדיקים הם עם מדהים
לגבי החוסר כוח וחשק... יש לי רק פתרון ביולוגי להציע לך, וזה לאכול איזה רב-סוכר נחמד(לחם זה תמיד טוב) בשביל האנרגיה, ולשתות שוקו או לדפוק איזה ריצה נחמדה בשביל האנדורפינים! ביולוגית זה אמור לפתור לך ת'בעיה(אלא אם כן היא נובעת מסיבה רגשית, ואז זה יותר מסובך =\ ). ואני כ"כ לא קונה ת'קטע של הלא פוטוגניות... לא מאמין לאף בנאדם שאומר את זה. כי גם אני הייתי פעם בכנסיית ה"לא פוטוגני בכלל", עד שלמישהי מאוד יקרה לי נשבר והיא החליטה להראות לי בדיוק כמה אני כן פוטוגני. ברגע שיגיע הבנאדם שיראה לך ת'יופי והפוטוגניות בתמונות הכי שחשבת שהן הכי מכוערות - תגלי שאת פוטוגנית להפליא. בדוק!

דורה17

New member
אויש אתה כזה מותק..../images/Emo24.gif

תודה!
וביולוגיה זה ה-דבר
חחחח יוו היום אמרתי כמה אני מתגעגעת לביולוגיה בבצפר.. היה לי כזה כיף! שוקו זה לא בריא! הוא הורס את כל הסידן ועוד כמה דברים טובים שאמורים להיות בחלב ובגוף חחח עכשיו השתפר לי המצברוח כי חברה שלי חזרה מחו"ל והתגעגעתי אליה קשות, אבל עדיין, זה דברים כאלה שאני פשוט לא רוצה לעשות ולצערי אני חייבת... יעבור.. ואפילו אמא אמרה שהתמונה יצאה לא משו חחחח אני הולכת לעשות חדשה, ויש פה כמה אנשים ששלחתי להם תמונה שלי והם ראו אותי במציאות [שזה לא מי יודע מה אבל ניחא] והם יעידו שאני חסרת כל פוטוגניות בעליל! סתם זה לא שאני יוצאת מעוותת בתמונה, להפך אני יוצאת בדיוק כמו שאני, ואני לא משו חחחחח אבל אני מתרצת את זה ואומרת שאני לא פוטוגנית [אבל אל תגלה לאף אחד....] כי לך תתרץ תמונה מכוערת חחח... אבל אתה איש נחמד מאוד אני חייבת לציין! [כבר ציינתי לא?]

McRafush

New member
כן, אבל נחמד לשמוע את זה שוב ../images/Emo9.gif

וגם את!
ונכון שהדבר הרע בביולוגיה זה שפתאום את מודעת להשפעות של דברים שאת עושה ושל מה שאת אוכלת(כמו שאמרת לי על השוקו כרגע)?! זה לא משנה אם זה גורם לטיפה בריחת סידן, פעם אחת - בשביל האנדורפינים - לא תהרוג אותך
ולמה את מתרצת? אולי מישהו כן חושב שהתמונה שלך יפה, ואז את דופקת לו ש"את לא פוטוגנית" ואת משנה לו את הדעה... You never know!

דורה17

New member
וואי כלכך!! חחחחח

אני מרגישה ממש מעצבנת כי אני גם אומרת לאנשים "זה טוב לזה""זה לא בריא לזה" חחחחח זה מצחיק, אבל זה גם טוב כי יותר מודעים לדברים.. ובקשר לתמונות.. זה סתם חחח כאילו... אני שונאת לראות ת'צמי בתמונות אבל לרוב אומרים לי שהן יפות חחח זה כנראה רק אצלי [או משו]...

GiLi73

New member

אתמול הייתי בבריכה ונשרפתי ועכשיו אני נראית כמו עגבניה.. וזה כואב
השירות לאומי שלי נהרס בגלל כלבים
קניתי נעליים יפות
וגופייה יפה
ויש היום בת מצווה של בת דודה שלי

אמ.... קניתי שתי גופיות ממש יפות אתמול ולא יקרות!! חח..
|
משעמם לי נורא!!בא לי ללכת לאינשהו אבל אין לי לאן ומשעמם לי נורא ונימאס לי להיות בבית כל הזמן למרות שרק אתמול חזרתי הביתה אבל עדיין משעמם לי נורא!!
ואני כל הזמן חושבת על הבצפר שלי לשנה הבאה(עברתי בצפר כי אני רוצה ללמוד תקשורת סוציואלוגיה(פסיכולוגיה)זה תיכון אחר בעיר שלנו והוא ממש טוב יותר טוב מבית הספר הקודם שלי ואני עדיין חוששת כי יש שם מלא ילדים שאני לא ממש סובלת למרות שיש לי גם הרבה חברות שם אני עדיין חוששת ואני גם דיי התעגע לחברות שלי מהבצפר הקודם לא יודעת זה לא אותו דבר. ולמרות שזה באותו העיר עדיין לא יודעת. אוףףףףףףףףףףף אני שונאת לחשוב על זה!

למעלה