העם דורש
!

ואיייי תודה רבה לכולם, איזה חמודים אתם../images/Emo99.gif

באמת תודה רבה
עכשיו חזרתי מטיול מהצפון ככה לפני ניתוח חח.. ועכשיו אני הולך לישון כי ב 6 בבוקר אני צריך להיות בבי"ח.. אללה שיהיה בהצלחה ותודה רבה לכווווווווווווווווווווולם }}}{{{

menori

New member
|בהצלחה בניתוח../images/Emo24.gif יוני../images/Emo9.gif

"יוני בבוני.." או מזה היה?

מירוש 18

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

מחר אני הולכת לקוקה קולה.
אני לא מרגישה טוב כבר כמה ימים, כואבת לי הבטן בטרוף ודודה בלה לא מגיעה ואני סובלת סתם.

../images/Emo103.gifזה בסדר =]

דורה חביבה, בזאת אני ממנה אותך לסגנית שירשור שלי
אם תראי שאני לא פותחת את השירשור איזה 3-4-5 ימים אחרי... אז תפתחי את

../images/Emo103.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

: היה לי נורא אתמול, אבא שלי מרח אותי בעבודה, היה לי משעמם נורא, הייתי צריכה לאכול שניצל כי לא היה שום דבר אחר לאכול
בסוף גם לא אכלתי אותו אז הוא הלך לפח שזה עוד יותר גרוע. קייטרינג דפוק. ואני שמנה. ורע לי. ואז חזרתי הביתה, כולי בעצבים אחרי שלא אכלתי 7 שעות וגיליתי שהית ר י ק וכל מה שיש לאכול זה פיתות שאני לא נוגעת, חומוס שאני לא נוגעת ונקניק וטונה שאני... לא נוגעת. ואז גיליתי שבנוסך לזה שכל החברים שלי לא יהיו איתי שנה הבאה בגוש, גם החברה הכי טובה שלי לא, ושאני משובצת לכיתה של כוסיות. ממש מצאתי את המקום האידיאלי בשבילי. התחלתי לבכות והיה לי התקף חרדה שלא נגמר ואני עדיין מרגישה נורא ועצבנית ואני כל כך מיואשת. אף אחד לא מבין, כולם אומרים "את לא שמנה" ו"תעברי כיתה". ואי אפשר.
: היום קניות.

XxXSynergitXxX

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

! הסתפרתי כמעט כרה וזה מגניב D: אני עירנית
אני מוכנה להמשיך עם העבודות לחופש! סבתא לא פתחה את המכתב שכתבתי לה והיא עומדת לפתוח בטיסה
ואולי בושם מהדיוטי! הידד לסבתא'לה!
! דודה בלה הכלבה
. קמתי מאוחר סבתא טסה היום ורק עוד חודש אני אראה אותה.

Lilosh95

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

זה שדודה בלה היא כלבה כולם יודעים ממזמן
נראלי בגללה שבוע הבא בצפון אני לא יוכל לעשות כלום. שתגיע כבר!

XxXSynergitXxX

New member
אח , גם אני נדפקת איתה תמיד בזמנים

חשובים .. נסעתי לבית מלון וממש רציתי לשחות בבריכה שם ולהנות ממנה, אבל לא יכולתי כי הכלבה הגיעה בערב לפני הנסיעה!

GiLi73

New member
....

נראה לי שבגלל דודה בלה הכלבה אני שבוע הבא לא אלך לשפיים!!

למעלה