העלילות שלא תראו

שיר m

Well-known member

Roei152

Well-known member
מנהל
כולם שכחו ?
את השמינייה שעשתה כזה דבר... וראש גדול שבדרך?
ראש גדול יעשו משהו יותר בכיוון של "הדור הבא"..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אממ...

קשה לי לחבר את הדברים האלה לסדרות הקיימות

rubmwue1234

New member
אוקיי, חשוב לי לאמר על זה משהו

קודם כל, אולי ישר עולה ''גאליס'' בגלל מעשה השיימינג שהיה קשור למיניות,
אבל דווקא בגלל איך שהם התעסקו בזה לא הייתי מצפה בחיים שהיו מעיזים לעסוק בסקס..
אם כבר, אני דווקא הייתי מצפה בשלבים יותר מאוחרים, שגיורא יעלה בגילו מה שנקרא, ואולי התכנים שלו טיפה ישתנו, שיעסוק בשכונה בזה, או בחממה אם הייתה ממשיכה לעוד כמה עונות...תחשבו על זה קצת..וזה באמת יכול להיות הגיוני..
כמובן ששאר הסדרות יותר תמימות ואין מצב שהיו עוסקים בזה.
כוכב הצפון, סוסי פרא...

Roei152

Well-known member
מנהל
אצלי משום מה עלילה עם סקס והריון אסור
יכולה להתאים ליונתן ודני ... המיועד והככח של המיועד מביאים ילד חזק...
&nbsp

אתה יודע מה זה מזכיר לי?

את דילן ורומי באי... שהיא נישקה אותו ונאמר שבגלל זה יוולד להם בן עם הכוח של דילן ושל קאירן. והיא אפילו לא הייתה בהריון! הרבה שאלות האי לא פתר בנוגע לזמנים.

Roei152

Well-known member
מנהל
הוגו ודורי הופכים לזוג נצחי בסגנון יוליעם ויונתן ודני
שניהם היו כל העונות מלבד הרביעייה , רמזו לנו גם שהיו הולכים בשמחה על סיפור כזה....
חוץ מזה - החתיך של גאליס והמופנם ? מה יכול להיות יותר מתוק מזה? שיר- זה יזכיר לך את דינדוש ומאורי?
הייתי כותב סיפור שבתחילת הקיץ השלישי הוגו צריך לעשות יותר ספורט ... דורי מתנדב לעזור לו ואז הוגו לאט לאט מגלה שליבו יוצא לדורי , והוא רוצה מאוד ששפתיו של דורי ינוחו על שפתיו בנשיקה עזה ...כאן נכנסת גילי , עוזרת להוגו לצבור ביטחון , דורי בהתחלה מסרב מתוך פחד ובהלה אבל לאט לאט הוא מבין שגם הוא מאוהב בהווגו עד עמקי נשמתו..... והם הופכים לזוג... בעונה הנוכחית (הקיץ האחרון ) רונה ועדי מגייעות בשיא אהבתם המלבלבת של דורי והוגו .... מנסות להחזיר אותם אליהן , אבל הסוף מהאגדות מגיע ודורי והוגו מסיימים את הסדרה יחד....

Roei152

Well-known member
מנהל
לא חשבתי שתגיבי ככה
היו לי "פנינים " יותר מוצלחים ...
חשבתי רק שתצחקי אבל לא תגידי "אני מתה!!"
ולשאלתך , הוגו ודורי ...

נו, מה לעשות?

גם לי די מוזר שהתבטאתי בצורה הזו (אני לא בדיוק נוהגת להשתמש ב"ביטוי" הזה), אבל וואלה, כל התיאור שלך הצחיק אותי כהוגן, אז יצא שהגבתי ככה. חד פעמית.

אה, ותודה על התשובה הכנה.
אין, זה גדול. זיווג משמיים.

שיר m

Well-known member

לא, את דין ומאור אני אוהבת יותר

&nbsp
אז אם כבר דורי והוגו ביחד, שנחבר גם את רונה ועדי?

לא תאמינו מה עלה לי בראש כשהתחלתי את השרשור הזה

אבל השרשור עלה לי בראש בגלל... יובל הופמן.
&nbsp
חשבתי לעצמי שאם יובל נשארת לבד, ואם אני מעדיף שאלון יישאר עם תמר, ואז דריה נשארת לבד, הדרך היחידה היא להפוך את יובל ודריה לזוג לסביות.
&nbsp
ואז התחלתי לחשוב על סיפור שלם שיובל מבינה שהיא לסבית ומאוהבת בדריה. כמובן שזה בראש המעוות שלי.

שיר m

Well-known member
אוי ואבוי

יובל ודריה כל כך שונות... אתה משוגע

אבל שתיהן פנויות

וכן, אני מטורף לפעמים בזיווגים.
&nbsp
רק בגלל זה שידכתי מההתחלה את אודי ואגם!

panda0zombie

New member
דווקא את אודי ואגם ראיתי מההתחלה ביחד

הייתה לי באמת התבלטות האם זה יהיה אגם ואודי או אודי ומיטל אבל יותר לכיוון של אודי ואגם. הדמויות שלהם זה מסוג הדמויות שאוהבים לשדך בסדרות האלה (החנון ומלכת הכיתה) אז לי זה דווקא לא היה מטורף
אבל יובל ודריה זה באמת מטורף לגמרי.אין להן שום קשר ובינתיים נראה שדריה לא סובלת את יובל והיא בכלל קוראת לאיתי "אהבת חייה" בדרמטיות
יש סיכוי יותר גדול שיביאו דמויות חדשות מאשר שיהפכו אותן ללסביות

שיר m

Well-known member
מה היינו עושים בלעדייך

אגב, בעצמך לא אמרת כמעט כלום על עלילות שהיית רוצה לראות...

למעלה