העלאת נושא לדיון

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
העלאת נושא לדיון

קישור ביום חמישי האחרון שאלתי בסקר אם יצא לכם לקיים יחסי מין מלאים, הרוב ענו "לא". מה דעתכם על הקישור? אם יהיה יותר קל לקבל גלולות כאמצעי מניעה, האם תרגישו יותר נוח וזה יזרז במשהו (אפילו קטן) את הרצון שלכם להכנס למיטה? האם תרגישו עכשיו יותר בטוחים להכנס עם החבר/ה שלכם למיטה? האם הכתבה הזאת שינתה את דעתכם באופן כלשהו? מה דעתכם בענין זה? האם זה טוב או רע לדעתכם?

Aussie Girl

New member
גם טוב וגם לא ממש.

מצד אחד זה טוב כי לא כולם מרגישים נוח לבוא לרופא או שסתם אין להם כוח לכל הסיפור אבל מצד שני יש את הצורך להתאים גלולות. יש לזה תופעות לוואי וכל זה אז אני חושבת שחשוב להתיעץ עם רופא בנושא הזה. וכאשר לא צריך מרשם אז אנשים לא ילכו להתיעץ עם הרופא וזה יכול להביא לתוצאות לא נעימות. ושושי, "האם תרגישו יותר נוח וזה יזרז במשהו (אפילו קטן) את הרצון שלכם להכנס למיטה?" לא כולם פה בגיל הנכון..... אני לא חושבת שזה אמור.

דעתי ? האמיתית והכנה?

שמעי, מהנסיון שלי , לדעתי צריך לשלב גם גלולות וגם קונדום. קונדום נגד מחלות , וגלולות נגד הריון לא רצוי . לדעתי לא צריך לאפשר גישה חופשית לגלולות כי יש מינונים שונים של הורמונים בגלולות , וכאשר אתה מכניס חומר כימי לגוף אתה לא יודע איך זה ישפיע עליך. כל גוף מרגיש שונה ומגיב שונה לאותו הדבר. במיוחד אם יש לך בעיות עם הדם כמו: כרישת דם, או הומוגלובין נמוך. זה יכול לגרום למוות או לשינויים הורמונליים, ההורמונים הנשיים יכולים להתחיל לייצר הורמונים גבריים ואז יצמחו שיערות עבות בחלקי גוף שבדרך כלל לא צומחות שם שיערות אלא רק אצל הגברים .. השמנת יתר ושינוי קול לקול גברי .. ועוד מלא תופעות לוואי . בגלל זה לדעתי צריך ללכת ולהתאים עם הרופא את הגלולות שהכי יתאימו לנערה שלא יסכנו את החיים שלה ואת הגוף שלה . אני לא חושבת שצריך לבוא בגישה : כולם משתמשים ולא קרה להם כלום , כי לכל אחד יש גוף משלו. וכמו שלא תסמכו על נהג שכבר שנים נוסע בצורה מסוכנת רק בגלל שלא קרה לו כלום , אל תסמכו על אנשים שהתנסו בגלולות וגם להם לא קרה כלום. לדעתי רק אחרי בדיקה אצל גניקולוג , ווידוא שהכל תקין רק אז לקחת גלולות , לא על דעת עצמך. אבל זו רק דעתי

למעלה