העיתונאי אמיר

מלאכת מחשבת1

Well-known member
עיתונאי N12 אמיר אלון נמצא ברכבו ביישוב ליד ירושלים כשהוא ללא רוח חיים. חדשות 12: "המומים ועצובים"

יש הטוענים
שעמד לפרסם כתבה על ליברמן.
תשמעי שמלתל'ה, עד היום עוד היה לי קצת כבוד אלייך כאשה שנראתה לי נעימה , חכמה [במידה מסויימת-אל תסחפי..:)]
אבל אחרי הפוסטים האחרונים שלך, ברור לי לגמריי שמשהו [או מישהו] עבר עלייך. אולי סבאל'ה נמצא בקרבתך, או איזה אידיוט אחר....
הרמזים שלך, יותר משהם מטופשים הם מעידים על אי יכולת חשיבה רציונלי. יתרה מכך, השנאה שלך למערכת השלטון הנוכחית מעבירה אותך על דעתך. מקרים כמו שלך עלולים להחמיר עד כדי אישפוז. לתשומת ליבך.

תשמעי שמלתל'ה, עד היום עוד היה לי קצת כבוד אלייך כאשה שנראתה לי נעימה , חכמה [במידה מסויימת-אל תסחפי..:)]
אבל אחרי הפוסטים האחרונים שלך, ברור לי לגמריי שמשהו [או מישהו] עבר עלייך. אולי סבאל'ה נמצא בקרבתך, או איזה אידיוט אחר....
הרמזים שלך, יותר משהם מטופשים הם מעידים על אי יכולת חשיבה רציונלי. יתרה מכך, השנאה שלך למערכת השלטון הנוכחית מעבירה אותך על דעתך. מקרים כמו שלך עלולים להחמיר עד כדי אישפוז. לתשומת ליבך.
היא לא כתבה את זה על דעת עצמה, אלא עפ"י אתר עומרי TV.

שמלת תחרה1

Well-known member
כמה שנאה יש בך!!!
חבל שאתה נותן לשנאה לרעיל אותך!!!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
"כבוד אלייך" עאלק.
אתה שכל יעודך הוא להעליב ולפגום באנשי הפורום המכובד הזה.
בהתחלה חשבתי שזה נעשה מתוך היותך שמאלן קיצוני, אחד כזה שמזרחים לא באים לו טוב בעין.
אני בתוך עמי חי, לכן לא מזמן נודע לי שאתה מתעסק כאן עם אחת הכותבות.
ש-מה לעשות? אתה לא בדיוק אביר חלומותיה. (אולי היא מעדיפה גבר ללא קטטר אולי עוד אלפי סיבות יש לה.)
ומאז שסורבת לחיזוריך, אז אתה לא מפסיק להציק לה.
ועל הדרך תוקף את הרינגטון שהוא האיש הכי חביב עליה, (סינדרום רצחת וגם ירשת)
אתה מבין? מלאכת מחששת?
מעבר לכך שאתה סיפור גריאטרי שאבד עליו הקלח
אתה בעיקר טיפוס שחור ורע לב שאינו אהוד כאן אצלנו.
אתה חושב שנעים לי או לשחר כל הזמן לריב איתך?
ממש לא נעים לנו, אבל אתה פשוט מזמין את זה על עצמך.
לכן אני מציע לך לקפל את הבאסטה ולצאת לדרך חדשה.
לך למקום שבו שחור זה הלבן החדש.
מקום שבו הגריאטריה היא אינה מילה גסה.
מקום שבו רוע לב ורשעות היא נסבלת ונסלחת.
כי פה זה לא המקום.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
עיתונאי N12 אמיר אלון נמצא ברכבו ביישוב ליד ירושלים כשהוא ללא רוח חיים.
מבלי לפגוע בכבודו, מישהו שמע עליו לפני הפרסומים על מותו?
יש הטוענים
שעמד לפרסם כתבה על ליברמן.
מאז ומעולם יש שמועות לגבי ליברמן בהקשרים כאלו. מסתייג מהאיש ומפועלו הנוכחי, אבל משם ועד ללהאמין לשמועות הללו עוד יש מרחק :). כך או אחרת להבנתי אין במקרה הזה בכלל חשד לפלילים. לא שזה אומר הכל, אבל בכל זאת.

למעלה