העיר החדשה

tinkiwinky

New member
העיר החדשה

מישהו כבר הצליח להגיע לעיר החדשה ויכול לתת הסבר? אני כל הזמן רק הסתובבתי ממערה למערה ולא הגעתי לשום JQ ןלא לעיר החדשה. כמה מערות שזה מבלבל.........................תודה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|מצתרפת.

אני רוצה קווסטקפיצה..T.T נכנסתי אתמול עם הגנבת כי היא הייתה הכי קרובה, והסתובבתי שם כ"כ הרבה עד שם עד שפשוט התעצבנתי ויצאתי מהמשחקץץץ<<"

דוראן2

New member
יש לי רעיון

למרות שלא בדקתי את זה תנסו למות ואולי תגיעו לשם

זה מהפורטל הראשון

איפה שיש את העץ הזה ו- 5 פורטלים.... פשוט הולכים לפורטל הכי שמאלי ועליון ומגיעים לעיר משם הולכים דרך הפורטל תמיד הכי ימני עד שמגיעים חזרה לבית הרדוף..... סתם... מכירים את הרוחות הגדולות? אז המפה שלם מובילה ללמעלה גם נכון? אז פשוט הולכים לשם עם 0% ומנסים להגיע ללמעלה שם יש את המיפלצות החזקות באמת ואת הגאמפ קווסט..... (ויש שם מלא עצים שאני ממש צריך וזה לא פייר שאני לא מגיע לשם !!!!)

הטיZרית

New member
שעה אני מנסה לגיב פה...

והתפוזקקה הזה לא מעלה את התגובה שלי.... נראה לי שהפי קיו... מעל העץ הגדול בצד שמאל... מערה בודדת כזו בצד.... יש שם NPC.. כבר לא היה לי כוח להתרכז אחרי שנרצחתי מלא פעמים... אבל הוא כתבר משהו שהלידר של הפארטי ידבר איתו... ודווקא היום החלטתי לשנות שיער... יצא לי בילבי בצבע של מת... עכשיו עוד פע ם צריך לחסוך NX ובנתיים כלם צוחקים עלי....

D amaged R oses

New member
מישהו מוכן להסביר

לגבי הרוח הסגולה הגדולה יותר? מה הקטע שלה? למה הדמג' שלי עליה כלכך נמוך[ויש לה הרבה חיים!], אני מסוגלת לעשות דמג של 1500+ [סין-91] ועליה יש לי 100-1 90-1, דמג' גרוע! והיא נגעה בי והיה לה MISS, הורידה 17, והורידה 2000+, קיצר הרגה! מה הקטע שלה?היא באמת לא לרמה? כי ראיתי דמויות ברמה שלי גם שם שהרגו. [השתמשתי בכוכבים +23] ולמה אין שם מפה לעזאזל? כשנמצאים ליד רואים את המקום במפה... אבל בתוך ה"עיר"[יותר כמו מיני-יישוב] לא רואים אותה.

Don Nirtin

New member
היא לרמה 95.../images/Emo87.gif

והיא חזקה נגד אלמנטים מסויימים. קרח בעיקר. >>".

הנה קצת מידע על ה"עיר" crimson wood

אני וחבר שלי הגענו עד סוף העיר- אז ככה אין לי תמונה אבל עברנו את המשימת קפיצה והגענו עד הטירה. בכניסה לטירה יש מפלצות שעושות בסביבות ה-6000 DMG והן חסינות לכל האלמנטים אבל... ניתנות לפגיעה עם magic claw (יש להם 120K חיים) הרגנו כמה- YAY!. לפי דעתנו המשותפת בשביל להיכנס לטירה צריך לסיים משימה מסוימת (דבר שהוא מתכוון לעשות מתישהו). אם נגיע יותר רחוק (לתוך הטירה) אני אגיד מה יש בפנים, אבל נכון לעכשיו אנחנו לא ממש יודעים איך להיכנס. וה"משימת קפיצה" היא לא משימה היא פשוט מפה רגילה שצריך לעבור אותה על מנת להגיע למפלצות החזקות בעיר (המשימת קפיצה מסוכנת כי יש דברים שמורידים 46K אבל ניתנת לעבור. הייתי ממליץ לחפש סרטון ביו טיוב שם הוא מראה את רוב הדרך כדי לעבור את המפה הראשונה אבל..... אני לא מצאתי סרטון על המפה השניה- שגם אותה עברנו). כל זה נעשה עם השחקן שלו- רמה 149 בישופ. אם תרצו שאני יביא קישור לסירטון תבקשו אבל אפשר למצוא אותו בקלות (מילת חיפוש ביו טיוב:crimson wood maple story). תמיד שמח לעזור חרפוש מגעול XD.

למעלה