העיקר הבריאות

היא באמת מתמחת רק בנופש בצפון

מציעה לך לעשות חיפוש בפורום ולמצוא את ההמלצות שלה.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמה הייתן עושות במקומי? הגזמתי ?

אז ככה... אחד העובדים אצלנו (שהוא אח של הבוס) היה מאושפז השבוע בבית חולים עם דלקת ריאות , חום התייבשות וכו'.. שוחרר אתמול . היום התייצב לו האיש במשרד. שאלתי אותו אם בדקו שזה לא שפעת החזירים אז הבן שלו מיד קפץ ואמר ... כן . אמרו לו שזה שפעת החזירים ... האב מיד תיקן ואמר שכתבו שלא שוללים שפעת חזירים להזכירם אני בשבוע 34 ... שפעת חזירים זה ממש מה שחסר לי עכשיו. אמרתי לו, שלא תדביק אותי, נשים בהריון הן בסיכון גבוה. צחק עלי ואמר שהוא כבר אחרי זה ושאין לו כבר חום .... אבל .... הוא לא הפסיק להשתעל ... יושב בחדר שלי , ומשתעל לי לכל הכיוונים,מדבר בטלפון שלי .. נלחצתי. אמרתי שוב. וכשלא הזיז לו פשוט קמתי ואמרתי שאני צריכה לצאת. יצאתי הביתה. לא ידעתי מה לעשות. נלחצתי . אני היסטרית לשווא?

אני לא חושבת שהגזמת

שמעתי היום ברדיו מישהו ממשרד הבריאות אומר שבתקופה הזאת אין שפעת רגילה וכל מי שחולה בשפעת מיד מייחסים את זה לשפעת החזירים. כמובן שישנה בדיקת דם מיוחדת שאפשר לעשות ונותנת את התוצאה במידיית אבל משום מה לא כל הרופאים טורחים לעשות את הבדיקה הספציפית הזאת. עדיף להזהר מאשר להצטער...

שיבש לי את כל היום הדפוק הזה

ברחתי מהמשרד הלכתי הביתה, הוצאתי את עומר מקלחת, לישון וחזרתי לעבודה.. לסיים פה דברים . ממש טירטר אותי עם השפעת שלו. אנשים חסרי טקט ומחשבה... מה , אתה לא יודע שאתה בא אחרי אשפוז משפעת חזירים ושיש במשרד עובדת בסוף חודש שמיני ???? הורגים אותי הגברים האטומים האלה.

פלגיה

New member
למה לא הלכת לבוס והתלוננת?

אפילו שזה אחיו. ההוראות של משרד הבריאות הן שאדם חולה צריך להישאר בבית ולא להדביק את כולם. ולא, את לא היסטרית לשווא. יש הדבקה היסטרית עכשיו.

פעלת נכון!!

עדיף לחשוב על עצמך שאת היסטרית קמעה ולא להסתכל אחורה ולהגיד "למה לא יצאתי".. אין שום דבר רע בלהישמר מהמחלה הנוראית הזאת, על אחת כמה וכמה שאת בהיריון ובקבוצת סיכון.

לא, לא הגזמת בכלל!!!

את נמצאת בקבוצת סיכון ובמצבך את הרבה יותר רגישה. והוא חסר אחריות וחצוף!!!
עשית בשכל שיצאת הביתה. אני הייתי מגישה תלונה להנהלה (אפילו שזה אח שלו)

efratga

New member
לעשות

תחשבי על כל התינוקות והפגים שעובריםן צלומים כל יום... מדובר רק בצלום אחד, הקרינה היא מינימלית (בערך כמו לטוס במטו, גם כשעולים לגובה יש יותר קרינה). לפחד ממה שימצאו זה ממש לא רציונלי, ואת חייבת לילדה שלך לעשות מה שצריך כדי שהיא תהיה בריאה. אם יצטרכו ניתךוח ברור שכדאי עכשיו כשהיא בריאה ולא לחכות ששוב תהיה כל הזמן חולה ואז גם לא יוכלו לנתח ולעזור לה

Ani15

New member
פוליפים אפשר לראות בלפרוסקופיה

או איך שלא קוראים לטכניקה בה מחדירים סיב אופטי דרך האף, וזה לא כרוך בשום קרינה (אבל כן כרוך באי נעימות לילד, זה לא כואב אבל די מציק, יכול להיות שהרופא שלכם מניח שהיא לא תשתף פעולה). אפשר וכדאי לנסות טיפול אלטרנטיבי לפוליפים לפני שהולכים לניתוח, בבחינת "לא יועיל לא יזיק", וכדאי להתחיל אותו עכשיו כי לקראת החורף הפוליפים יהיו נפוחים יותר (בגלל נזלת). קחו בחשבון שטיפול כזה יכול להקטין אותם אבל לא להעלים אותם, ושהם עשויים להתנפח שוב, אם בסוף הטיפול ואפילו במהלכו. מצד שני, הם יכולים לגדול שוב גם לאחר ניתוח, ולדעתי, אפילו אם טיפול אלטרנטיבי דוחה את הניתוח לגיל קצת גדול יותר, כדאי. אנחנו נסינו הומאופתיה, עזר לזמן מסויים, שמעתי דברים טובים גם על דיקור סיני בענין הזה. אם אתם חושבים שיש לה שינה לא טובה בגלל הפוליפים אפשר לבדוק את זה במעבדת שינה, בקשו הפניה מרופא הילדים שלכם (ואמצו הרבה סבלנות - לוקח הרבה זמן לקבוע תור). באופן אשי, אני מעדיפה קודם כל למצות את כל האלטרנטיבות מניתוח (קל ככל שיהיה) בהרדמה מלאה, שיש לו סכנות.

למעלה