העיקר הבריאות

הייתי בבוקר בקופ"ח ונתתי דגימה שלו לבדיקה

מקווה שיהיו עוד היום תוצאות שהכל בסדר ושזה סתם סימנים של תשומי

lulipoop

New member
../images/Emo5.gifדימום לאחר לידה- מישהי זוכרת../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כמה זמן אחרי לידה מדממים? שאלה נוספת ולא קשורה להנ"ל: מאיזה גיל/משקל מושיבים תינוק בדפני?

תשובות

זכור לי שזה לקח כמה שבועות טובים (אני הייתי אחרי קיסרי אם זה משנה) ובקשר לדפני, אנחנו קילחנו בו מהיום הראשון בבית, כמובן שהיא היתה עטופה בחיתול טטרה, בחודשים הראשונים

עגלי

New member
אני אחרי קיסרי דיממתי איזה חודש וחצי לפחות

ובדפני אני לא זוכרת

עד חודש זה סביר

היום ניסיתי להושיב את רוני בדפני והיא עדיין נראתה לי קצת קטנה מידי - בת 3 שבועות, 4.5 קילו אבל אני מכירה ילדים שהושיבו אותם במשקל הרבה יותר קטן ולהורים שלהם זה היה נוח.... כך שנראה לי שזה יותר תלוי במה שנראה לכם נוח, ופחות במשקל/גיל

אוי,המון,המון זמן../images/Emo4.gif

עם טל היה לי דימום של 8 שבועות(!!!) אוף אנד און...אבל בעיקר און
דפני-מהיום הראשון.(בבית,הוא כבר היה בן שבוע...) על תומר היה דימום של שבועיים,דפני מהיום הראשון,נראה לי. ואצלי,2 לידות רגילות. אגבב הנקה בדרך כלל קשורה,תמיד בזמן ההנקה הדימום היה מתגבר בגלל הלחץ על הרחם..כיווצים וכאלו.

שתי תשובות של שתי הלידות

אצל הגדול דיממתי חודש וחצי שאחריו קיבלתי מחזור כמו המבול. אצל השני שלושה שבועות-חודש. בדפני השתמשתי מיד. פשוט יש לי כזה עם אפשרות הקטנה. לא נראה לי שזה שייך לגיל / משקל אלא יותר לאורך של הילד/ה.

הבלדרית

New member
ילדתי בלידה רגילה עם תפרים

ודיממתי משהו כמו שבועיים.אני ממליצה בכל מקרה לבקר אצל רופא/ת נשים שיבדקו אם יש ספק.לחברה שלי למשל התפרים נפתחו והתברר שהדימום שלא הפסיק מקורו בכך.אבל בכללי לוקח לגוף זמן להשתקם והכי מומלץ לנוח כמה שמתאפשר.

צוציק8

New member
צריכה עזרה ..............

מצטערת שפתחתי שרשור חדש אבל לא מצאתי לאן לשרשר וזה די דחוף הבן שלי נפל עכשיו (בן שנה ושמונה חודשים ) הוא קיבל מכה בפה והשיניים קצת התעקמו , אני יודעת שאין מה לעשות אם הם רק התעקמו אבל שן אחת מתנדנדת החשש שלי זה שהיא נשברה בתוך החניכיים לחכות לבוקר ? ללכת עכשיו לבית חולים ? (אני גרה באנגליה אז אני לא יודעת איך זה עובד פה אבל אם צריך כמובן שאני ילך לבית חולים ) מה אתם אומרים ? יש פה אולי הורים שעברו משהו דומה ? תודה ענת

יעל י

New member
לדעתי הלא מקצועית...

אם הוא נרגע ולא בוכה אפשר בבוקר בכל אופן לרוב אם יש מכה רצינית השן תשחיר עד שתיפל כשן חלב. גם לבן שלי יש שן אחת קצת כהה בגלל מכה.

צוציק8

New member
זה פעם שניה שזה קורה לנו

פעם ראשונה היתה שהוא היה בן שנה ובאמת אמרו לי שאין מה לעשות אבל לא התנדנדה לו השן רק נכנסה לתוך החניכיים מה שהדאיג אותי הפעם זה שהיא מתנדנדת בכל מקרה בנתיים הוא נרדם אז נראה לי שאני יחכה למחר עכשיו אני רק צריכה לחפש פה רופא שיניים מומחה לילדים ........... תודה על התגובה המהירה

דיינו

New member
../images/Emo201.gif קודם כל חיבוק ו...

תנסי לעשות חיפוש פה בפורום , היו כמה שרשורים בנושא (והמון ילדי פורום מקסימים שחסרה להם שן אחת או יותר בפה). "אמא של ילדה קוראת " אם אני לא טועה מתמחה בגידול ילדים כאלה
לצערי אני לא בדיוק זוכרת מה היו המסקנות
פרט לזה שגדלים ילדים חמודים מאוד גם כשחסרות כמה שיניים!

צוציק8

New member
תודה

בנתיים השן עד נמצאת ( קצת עקומה אבל שם ) התבאסתי עד שהשיניים די חזרו למקום מהפעם שעברה הוא שוב נפל כל כך פחדתי להסתכל ולגלות שוב שהם התעקמו מקווה שבבוקר הוא ירגיש יותר טוב...........

דיינו

New member
כל כך מבינה אותך גם הקטנצ'יק שלי נופל המון

וכל פעם דפיקות לב ופחד. עד עכשיו למרבה המזל לא קרה כלום לשיניים לעומת זאת הוא הצליח פעם לחתוך את הלשון (והסתבר שנותנים לזה להתאחות לבד) שיהיה בהצלחה

צוציק8

New member
זה נשמע מפחיד.........

לחתוך את הלשון איך הוא עשה את זה ????. איך שהוא אצלי הוא תמיד נופל על השיניים וגם העובדה שאנחנו באנגליה לא מרגיעה אותי אני יותר סומכת על הרופאים בארץ ויודעת ישר למי ללכת

למעלה